Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Evde Nasıl Bir İş Yapabilirim Bayan Olarak. .

Başlatanberant07Tarih08/03/2010 01:00:35Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
MRB..BENİM EŞİM EVDE BİRŞEYLERLE UĞRAŞMAK VE PARA KAZANMAK İSTİYOR...EL İŞLERİNE ELİ YATKIN..MESELA ÖRGÜ,OYA,DANTEL VS..VEYA BAŞKA İŞLER DE YAPMAK İSTİYOR AMA YAPINCA NERELERE SATABİLİR VEYA KİMLER ALIR PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİZ ..TŞK

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye151 yazı
Merhabalar . Evde elişlerinin türlerini yapıp satan yada satmak isteyen çok kadın var o yüzden işiniz zor ancak şöyle yollar denenebilir.. Örgü satacaksa yün aldığı yüncü ile anlaşabilir ve yaptıklarını oraya satılmak üzere bırakıp satıldıkça parasını alabilir. Komşular devreye sokulabilir hanımların günleri takip edilir örneklerle buraya gidilir ve modeller gösterilerek sipariş alınabilir, el emeğinin satıldığı pasaj.com adlı sitede ücretsiz dükkan açıp yaptığı ürünlerin resmini ve satış fiyatını burada sergileyebilir, çeyiz dükkanlarıyla görüşülebilir ve dantel vb gibi elişleri bu dükkanlara satılabilir. şimdiden kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Grafiker
Üye104 yazı
yapması gereken kadın günlerini takip etmek. ayrıca buna sende erkek olarak katkıda bulunabilirsin. mesela boncuk alıp takı tasarımıda sen yapabilirsin. eşinde bunu günlerde veya kadınların çok olduğu yerlerde pazarlar.

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı

başka bayan olarak ne yapılabilir arkadaslar..
ARADIM BULAMADIM

Yeni Üye3 yazı
nikah şekeri, çeyizlşk örgü vb, ahşap boyama (mesela fiskos masası boyayıp satabilirsiniz)

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı
tşkyorumun için..
ARADIM BULAMADIM