İlk mesaj
Genel İlanlar
Ucuz Saat Arıyorum.
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorumT
Yeni Üye43 yazı
O
Üye168 yazı
07/03/2010 : 16:47:41#2
Web sitesi
Alıntı
Ucuz derken ne kadar ucuz .Elimde 15 - 40 tl arası swatch ve puma saatler var .
İletişim için msn & mail adresi : ozancaglas@gmail.com
B
Yeni Üye14 yazı
evet ne kadarlık sana istediğin kadar istediğin modelde temin edebilirim.ne kadar alıcaksın ne kadarlık hangi marka??
t.dede
S
Yeni Üye15 yazı
insanların güvenini kaybeden,çok şeyi kaybetmiştir
K
Yeni Üye4 yazı
arabalarım köylere kasabalara orada bir bakkalın satıcagı her türlü ürünü dagıtıyor.sadece bakliyat ve mandıra tarzı (yumurta,peynirvs )hariç.istedigim saatler çinden gelen sokakta 5 liraya satılan fakat gösteriş olarak güzel olan ürünler.bu saatleride promosyon olarak dagıtacam.
U
Üye247 yazı
Sayın Kuddusi,
İstersen Kendi markanı veya ünvanını duvar saatine bastırarak promosyon olarak dağıtabilirsin. İsterseniz ünvanınızı, markanızı, ulaşım adresinizi, telefonunuzu ekler toptan olarak bastırabilirim. Hem aynı ürüne ihtiyaç duyan müşteriniz size her saate baktığında ulaşabildiğini bilir!
Saygılarımla...
Umutrade@hotmail.com
0537 937 59 94
Saygılarımla...
İstersen Kendi markanı veya ünvanını duvar saatine bastırarak promosyon olarak dağıtabilirsin. İsterseniz ünvanınızı, markanızı, ulaşım adresinizi, telefonunuzu ekler toptan olarak bastırabilirim. Hem aynı ürüne ihtiyaç duyan müşteriniz size her saate baktığında ulaşabildiğini bilir!
Saygılarımla...
Umutrade@hotmail.com
0537 937 59 94
Saygılarımla...
M
Üye108 yazı
millstonee@msn.com istedigin ucuz saatleri tedarik edebilirim...
M
Üye108 yazı
millstonee@msn.com istedigin ucuz saatleri tedarik edebilirim...
A
Yeni Üye33 yazı
resim ve fiyat bilgisi icin lütfen ekleyin silikon bileklik we (plaj)saat satıyorum yardımcı olurum warrior_spirit_aa@hotmail.com
I
Yeni Üye81 yazı
12/03/2012 : 13:29:33#10
Web sitesi
Alıntı
isay_group@hotmail.com
Her canlı ölümü tadacaktır...
A
Yeni Üye33 yazı
nekadarlık bi saat arıyorsunuz we kac adet istiyorsunuz cantanem_xx@hotmail.com ekleyın konusalım
T
Üye405 yazı
04/04/2017 : 20:23:22#12
Web sitesi
Alıntı
Toptan saat ve parakende saatler bijuteriler için bana ulaşın bu linkte ürün resim ve fiyatları mevcuttur. http://www.online-hediye-gonder.com/?s=saat
B
Üye213 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - transfermatik Toptan saat ve parakende saatler bijuteriler için bana ulaşın bu linkte ürün resim ve fiyatları mevcuttur. http://www.online-hediye-gonder.com/?s=saat |
Fiyatlar toptan fiyatlarmıdır.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz