Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Milyoner Olmak İmkansız Değil

BaşlatanikizkaTarih06/03/2010 19:56:47Yorum5

İlk mesaj
Üye458 yazı
Arkadaşlar ben para biriktirmeyi seviyorum diyenler kendine güvenenler yarı yoldan dönmemek şartıyla milyoner (eski parayla milyarder) olabilirsiniz

hesabımız çok basit ve kolay ama yapmak herkesin harcı olmayabilir.

30 gün boyunca kumbaranıza her gün bir önceki gün attığınız paranın iki katını atacaksınız

1. gün 1 tl
2. gün 2 tl
3. gün 4 tl
4. gün 8 tl
bu şekilde katla**** 30 gün biriktirin ben
birikimlerinizin toplam tutarının sıkı durun
536.870.912 tl olacağını garanti ediyorum

(beş yüz otuz altı milyon sekiz yüz yetmiş bin dokuz yüz on iki tl)
bu hizmetin bedeli olarak % 3 (emlak piyasasındaki gibi) komisyona razıyım :)))))) (bu işin şakası hadi bakalım)
Utanma bilmeyen
pişmanlık'da bilmez.

ikizka@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbul Samsun AntalyaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye28 yazı
İyi hoş diyorsunda hergün atılacak parayı nerden bulacağız :D

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ymalat
Yeni Üye86 yazı
parayı kendimiz basarsak olur, neden olmasın:))

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye43 yazı

ben her gun dedıgınızın dısında bırıktırdım ama sonra ne oldu bılıyormusunuz :) hepsını ham mmmmmmmmmm yaptım zuhahahhahahah :))
STS TEKSTİL uzun süredir sektörde deneyim kazanmış kurucuları ile 2003 yılında Yazma – Eşarp ve Şal satışına başlamış, kısa sürede bilinen bir firma haline gelerek imalat’a yönelmiştir. EŞARP ŞAL imalatında anadoluya yönelik ürünlerin yanı sıra yurtdışı taleplerine de karşılık vermektedir. KARANFİLİPEK Ve ARMANCA scarf ile bilinen firmamız birçok toptancı müşterisiyle portföyünü hergeçen gün arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Toptancılarına alırken kazandırmayı hedefleyen STS TEKSTİL uygun fiyatlarda yüsek kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firmamız ayrıca Kendi pörtföyüne kattıgı dijital baskı makinalarıyla hem yurt içi hep yurt dışı müşterilerine Şal eşarp empirime ve her türlü kumaşa fason baskı yapabilmektedir müşteri isteğine göre her türlü renk ve modeller sunmaktadır Bursa ve istanbul olmak üzere toptan satış magazalarımız hizmet vermektedir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
gercektem harika bi fikir sen milyoner olunca bizide artik gorursun guzel saka ama hep is is olmaz
her gun yeni bir gun

Yerleşim Avusturya / VoralbergMeslek Ticaret
Yeni Üye43 yazı
satranç ın ilk bulunuş hikayesi bu. 64 karenin her birine bir buğday tanesi koyarlar. diğer kareye bir öncekinin iki katı. ve depolarda buğday kalmaz.... ama onların depolarında buğday varmış ..... bizde ????????????????????

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Sigortacy