Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

100 Bin Eu Olsa Nere Ne İs Yapardin?

Başlatantekin0707Tarih06/03/2010 18:52:00Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
avrupa veya turkiye ne is yapardiniz arkadaslar
her gun yeni bir gun

Yerleşim Avusturya / VoralbergMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye405 yazı
200 bin tl desek para iyi güzel bir para dükkan alıdım kiraya verirdim ama işlek bir caddede şehir farketmez

iş kurmak için fazla bir para ikinci tercihimde internet üzerinden hayalim olan bir proje var onu yapardım tam iyi geliyor o para ama senin meslek fotoğrafçı değil sanırım

3.süde çinden laptop getirip onlayn internet sitelerinde ucuza satmak elektronikte para şimdi

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
Yeni Üye42 yazı
tekin 07 sizi msn me ekledim görüşebiliriz

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Esnaf
Üye104 yazı

100.OOO Eurom olsa sıvı yeşil çay üretirdim.Yeşil çayın her türlü formunu üretebilecek teknik bilgiye sahibim.Konsantre likit(sıvı) yeşil çayın(CONCENTRATE LİQUID GREEN TEA) litresi internete 500 dolardan gibi yüksek bir fiyattan pazarlanmaktadır(örneğin www.pureinventions.com sitesinde bizim ürünümüzün aynısı var.)Konsantre yeşil likit(sıvı)yeşil
çayın litresini yaptığım araştırmalarla 25 TL.ye aynı kalite ve doğallıkta üretebilirim.Yani bu işe yatırım yapacak yatırımcı ülkemiz yeşil çay pazarında söz sahibi olur.Çünkü likit yeşil çayın kullanımı çok kolay demlemeye gerek yok ,posa sorunu yok.Kaynar suyu çay bardağınıza koyuyor ve kaynar suyun içerisine istediğiniz kadar yeşil çay damlatıyorsunuz. YANİ DÜNYADA KULLANIMI EN KOLAY YEŞİL ÇAY.Sıcak suyunuz hazırsa bir kaç saniyede doğal yeşil çayınızda hazır.
TEL:05385836435

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı
arkadaslar ustun fikirleriniz gercekten cok aydinlatddi tsk..
her gun yeni bir gun

Yerleşim Avusturya / VoralbergMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
arkadaşlar hiç bir riskiniz olmadan sanal mağaza açabilirsiniz.siz sadece sanal mağazanın ismini belirliyorsunuz ve reklamını yapıyorsunuz o kadar.kargo ve tedarikle uğraşmadan kârın %90 ını alıyorsunuz.

sanal mağazadaki ürün sayısı şimdilik 7-8 bin ama bu sayı yıl sonuna kadar 100000 i geçecek.sene sonunda duymayan kalmayacak bu işi.

eğer ilgilenen olursa mail atsın

uysal4343@gmail.com
www.teksanalmarket.com
Ali ihsan UYSAL

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye61 yazı
www.teksanalmarket.com site haddinden yavas ... bilginize ...

bu kadar paraniz varsa benim ile irtibata gecin batma riskiniz yok denecek kadar az ...

serkanmert2003@hotmail.com
simo

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye40 yazı
isviçrede şirket ortağı olmak istermisiniz ? organic ürünler satan .. konu ile ilgilenirseniz

semih

skusbaygi@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye10 yazı
simo kardeş.teksanalmarket sitesinin yavaşlığı server daki bir sorundan kaynaklanıyor.bir kaç gün içinde düzeltilecek.

senin önerdiğin sistemde ufak da olsa batma riskinden söz ediyorsun.ama benim söylediğim işte yani sanal mağazacılıkta batma riski yok.türkiyede ilk defa uygulanan önü çok açık mükemmel bir sistem.

ayrıntılı bilgi almak isteyenler mail atsın lütfen

uysal4343@gmail.com
www.teksanalmarket.com

Yeni Üye61 yazı
dj_aiu kardesim tamam bilgilendireyim diye soyledim yanlis anlama ... belki sende cerezlerdan full takilmadan acabilir diye.

batma riskinin olmadigi bi is dunya uzerinde yokdur.varsa da size bize birakmazlardi emin ol... Hakli olabilirsin sanal marketde ne kadar varsin ve ciron eline gecen parayi yazarsan belki heveslendirirsin hatta dekont gosterebilirsen ... Rica ediyorum yanlis anlama .
simo

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
yanlış anlamadım kardeş.sadece server lardan kaynaklanan bir sorun var.oda giderilmeye çalışılıyor

tamam riski var ama şöyle.diyelimki normal bir dükkan açtınız.o dükkanı kimseye duyurmazsanız insanları haberdar etmezseniz onlarda gelip alışveri yapmazlar dimi.o zaman batarsınız.işte sanal mağaza da aynı şekilde.siz açtığınız sanal mağzayı kimseye duyurmazsanız hiç kimsenin haberi olmazsa sizde kazanmzsınız.

bu işteki kazanç kârın %90 ı.yani tedarikçiden 1000 TL ye gelen bir ürün mağazanızda 1100 TL ye giderse ortaya çıkan 100 TL lik kârın 90 TL si sizin oluyor.siz kendiniz almaya kalkarsanız o ürünü 1100 TL değil 1000 TL ye alıyorsunuz.ordan bile kârınız var.

bu işi yapan şirket bu işe tam 1.5 milyon dolar yatırım yapmış.eğer kazanç olmasaydı bu kadar yatırım yapılırmıydı.

dediğim gibi önü açık bir sistem.

ister sanal mağaza sahibi ister tedarikçi olmak isteyen varsa ister maille isterse yine mailden tefon numaralarını bıraksınlar ayrıntılarını görüşelim

Ali İhsan UYSAL
www.teksanalmarket.com
uysal4343@gmal.com

Yeni Üye73 yazı
o kadar param olsa 50.000 i ile gözümü bile kırpmadan forex e girerdim
ama iyi bir eğitim ve tecrübenizin olması şart ben kendime güvendiğim için söyledim
yatırdığınız paranın bir ayda minimum ikiye katlanması neredeyse kesin
bu konuda daha ayrıntılı bilgi için telefonla ararsanız sizi elimden geldiğince aydınlatabilirim
hatta siz gerekli deneyim ve bilgi sahibi olana kadar kardan yarı yarıya olmak üzere sizinle ortak çalışabiliriz
bekliyorum 0 505 2140906

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Y?siz
Yeni Üye14 yazı
ben olsaydım 100.000£ ile 1000 dönüm arazi alırdım. 100.000tl kredi ceker ceviz bahcesi kurar.300.000 lira hibe alırdım.hibe parası ile krediyi öder geri kalanda gerekli alet araç alıp,gerekli masrafı karsılar yem bitkisi eker.cifliklere satarım.en az 40.000 balya cıkar.tanesi 5 tl ile satar.masraflar cıktıktan sonra yıllık 100.000 tl kar kalır.sonuç olarak 500.000 tl yatırımın olur yıllıkta 100.000 lira kazancın olur. 4. yıldan itibaren kazancın katlanarak gider cevizlerin yetişmiş olur.ayrıntılar ıcın bana ulasabılırsınız.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Emlakçy