Herkesi selamlıyorum.Değereli arkadaşlar benim dört adet iş öneri teklifim var. İlğilenen arkadaşlarımla görüşmek istiyorum.
BU ÖNERİLERİMİN HİÇ BİRİNDE ÇOK SERMAYEYE İHTİYACINIZ YOk
1.si CEP TELEFONU ENGELLEME CİHAZI SATIŞI
Camilere,ibadethaneler,otellerin toplantı salonlarına,gizlilik arzeden yerlerde cep telefonunu çalmasını ,rahatsız etmesini engelleyici cihaz cihazın satışı. Fiyatı ortalama kdv dahil 750-800 ytl arası hepsiburada com.sitesinde kdv dahil 880 ytl
satışı:cihazın size geliş fiyatı 495 ytl kdv dahil 587.ytl stış fiyatı 750-800 ytl ortalama bir cihazdan 150-250 ytl arası kazanç eger siz bireyselseniz,kayıtlı firmanız yoksa faturayı müşteriye biz keseriz
siz fatura kesemiyorsunuz bu angaryada sizi kurtarır faturayı müşteriye biz keseriz ,eger kayıtlı şirketseniz faturasını şirketiniz adına keseriz
konu ile ilğili detaylı bilgiyi ve görsel destegi
www.ufukbilisim.com sitemden
veya
ufukpazarlama@mynet.com 05352414038 ugur dan alabilirsiniz
TÜRKİYE GENELİ
2.cisi KABİN KONTEYNER SATIŞI
Bu bilğileri
www.ufukbilisim.com kabin konteyner bölümünden veya
www.klasmod.com adresinden elde bilirisiniz
TÜRKİYE GENELİ
3,cüsü BİZİM KURUMSAL OLARAK BAYİSİ OLDUGUMUZ,TÜRKİYEDE NETWORK ,ÇOK KATLI PAZARLAMA SİSTEMİ İLE ÇALIŞAN
VİTAMİN DOGAL SAGLIK ÜRÜNLERİ FİRMASININ
KURUMSAL VEYA BİREYSEL OLARAK DİSTRİBÜTÖRÜ OLABİLİRSİNİZ.sadece KAYIT FORMUNU DOLDURARAK VE 25(Yirmibeş) YTL LİK KAYIT ÜCRETİNİ yani 42 adet ekmek parası sanırım herkes bunu ödeyebilir
KAYIT FORMU İÇİN BENİMLE BAGLANTIYA GEÇEBİLİRSİNİZ.(memur,çalışan,ev hanımı,ögrenci herkese açıktır)
Firmamız
1---sporcu ürünleri bu ürünler şu an tamamı Türkiyeye girmedi bu ürünlerin tamamı Türkiyeye girdiği zaman satış ofisi açabilirsiniz belli bir oranda yatırım yaparak örnek gyn satış magazaları gibi
www.california-fitness.com ki firmaının 7 (yedi) uluslararası sporcu ürünleri markasının örnek prolabx adralin,ISS vb... dünya geneli distribütüörlüğü vardır.
2.medikal ürünleri mikroskop ve bioarmo adlı medikal cihazların satışı
3.Vitamin ürünleri grubu heryaşta ve her kademe insana yönelik ek besin takviyeleri satışı Bu ürünler eczane,fitness salonu,attarlar,bitkisel ürünler satılan magazalarda raflarında satılabilmektedir veya ürünlerin internet üzerinden satabilirsiniz.
örnek
www.kangurum.com ,
www.kolaydiyet.com www.calivitamin.com veya
www.vitalturk.com adlı sitemden detayları görebilirsiniz
4.sü olarakta en son AKINSOFT yazılım programı satışı
TÜM BU KONULARLA İLĞİLİ İLĞİLENEN ARKADAŞLARLA(memur,ögrenci,girişimci,çalışan emekçi,sermayesi olmayan ama fikirleri olan, TANIŞMAK FİKİR ALIŞ -VERİŞİNDE BULUNMAK,YENİ İŞ FİKİRLERİNİ VEYA ORTAK YAPABİLECEGİZMİZ PROJELERİ KONUŞMAK İSTİYORUM.SERMAYESİ OLANDA OLMAYANDA FARKETMEZ YETERKİ DÜRÜST,GÜVENİLİRBİRDE ALLAHTAN KORKAN OLSUN YETER.Birde İstanbul ili ümraniye ilçesi merkezde ek ofis açma çalışmalarımız var ortak ofis açabilecegizmiz veya kullanabilecegimiz çalışma arkadaşlarıda arıyoruz
Herkese başarılar diliyorum,saygılarımla
www.ufukbilisim.comugur kaynar
05352414038