Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gariban Pazarcı

Başlatanözgür oduncuTarih02/03/2010 19:14:12Yorum4

İlk mesaj
arkadaşlar bem aranıza nevşehirden katılıyorum pazarcılıkla uğraşıyorum pazarcılıkta gerçekten öldü sadece gün geçiriyoruz ben küçük bir tavuk çifliyi kurmak istiyorum 3000 50000 binlik bir yer veya daha az sayıda tavukla ben yumurtasını almaya çalışacam hiç deneyimim yok kendim alıp kendim satmayı düşündüm bir türlü çıkamadım ne olur bana yardımcı olun şimdiden çok tşk ederim saydılar.
pazarcı özgür

Yerleşim Türkiye / NevşehirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Keşke fikrim olsada bu konu hakkında sana yardımcı olabilsem dostum.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mühendis
Özgür arkadaşım Allah yardımcın olsun. Tavukçuluk bu forumda çok tartışıldı. Ama bence o yazıları hiç okuma kafan iyice karışır.
Bize Heryer Trabzon

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er

Bu iş, bu işi büyük yapan profesyonellerin işi. Amatörce işe giriş ve deneme yanılma yoluyla öğrenme size çok pahalıya patlar.
Ayrıca bu büyük firmalar yem fabrikalarına kadar kurmuş büyük tesislerdir. Maliyette onlarla başetme şansınız yok. Yüzbinlerce tavuğa birden bakıyorlar sistemleri her açıdan mükemmelleşmiş.
Ancak organik yumurta ve tavuk yetiştiriciliği yapar, yetiştirdiğiniz yumurtalara kendiniz bir pazar bulur (süt satıcıları gibi) ve böylece ayrı bir kulvara geçerseniz, o zaman olabilir. Fazla bilgi ve tecrübesi olmayanları yutmaya hazır bir sektördür. Haberiniz olsun...
Allah rast getirsin...
*Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur*

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Merhaba dostum,

Nevşehir de ömrümün en güzel 3-4 yılını harcadım ve herhangi bir iş yapamadım. Rehberlik ten tut at araba cısı aklına daha gelen ne iş varsa yaptım mesela sanayi, tuğla fabrikası, tuz fabrikası garsoluk daha neler neler sonunda kaçtım kurtuldum Allaha şükür.:) Allah sana yardım etsin inşallah. İstersen anılarımı paylaşabilirim msn den ararsan.

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Di?er