Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çillere , Lekelere Ve Yara İzlerine Yüksek Karla

Başlatanpazarpazarim.netYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı5 katkı
Profil konumuTürkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Arkadaşlar evde yapacağınız üretim işinden para kazanamazsınız öncelikle bunu belirtmek istiyorum keendinizi yorduğunuzla kalırsınız ve bu kadar uğraşıma değer mi diye bir düşünün o evin elektriği suyu falan fişman işyerine benzemez işyerleri vergiden düşüyor bu giderleri ikinci olarak örgü örüp satmak falan bunlarda boşa çabalar 1 ay uğraş bir hırka ör sat en fazla 100 TL devir değişti artık üretimi makinalar yapıyor ve maliyet düşüyor . Devir artık pazarlama devri .

Ben kendi ürünümü de sizlere tanıtmak istiyorum . Çilleri , lekeleri ve yara izlerini geçiren bir kremin distribütörlüğünü yapıyorum bayii fiyatları çok uygun www.pazarpazarim.net sitemden perakende fiyatları görebilirsiniz. Fakat bayii fiyatlarımı burdan vermem etik olmaz .Bilgi almak isteyenler pazarpazarim@hotmail.com mail adresimden bana ulaşabilirler. Yüksek karlar söz konusu .Bayiler istedikleri fiyattan satabilirler, sitedeki fiyatlar benim sattığım perakende fiyatlardır. Ürünün Bakanlık onayı var . 2 hafta da ürünün ciddi etkisi görülüyor. Numune isteyen olursa ilk ürünleri 10 TL den verebilirim. Yani bu iş sermayeniz sadece 10 TL olur.



İlla benim ürünümü alıp satın demiyorum tabii ki ama evden iş yapıcamda para kazanıcam diye düşünmeyin . Kimse oturduğu yerden kazanmıyor , her işin bir bedeli var.


Çok değerli fikirler yazılmış, fikrini paylaşan herkese kendi adıma teşşekkür ediyorum , bence herkes fikrini paylaşmalı 1 kişi bile faydalanabilirse ne mutlu !
Referans bağlamı1 dış bağlantı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Dış web 1 bağlantı

Yerleşim Türkiye
YORUMLARİlk katkıyı sen yap
Henüz yorum yok
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet