Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Pazarlamacıyız Tüm Trakya Müşterileri Emrinizde

BaşlatanpresidentTarih02/03/2010 00:00:33Yorum12

İlk mesaj
Üye206 yazı
Hırdavat,Kırtasiye ve milyoncular alanlarında İstanbul Avrupa Yakası,Çorlu,Çerkezköy,Vize Saray Kırklareli Edirne Lüleburgaz Tekirdağ Gelibolu vs Bölgelerinde hazır müşteri portföyü olan pazarlama ekibiyiz.Hırdavatçılar,hediyelik eşyacılar,ithalatçılar,imalatçılar,toptancılar vb tüm ticari kişiler yaklaşık 400-450 noktadan olusan hali hazırda alım yapan müşteri noktalarımıza ulaşmanız için sizlerden mesaj beklemekteyiz.İşte size hali hazır pazar ve alıcı gerçekten mal satmak isteyenlerin mesajlarını bekliyoruz.
trakya.pazarlama@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye206 yazı
mail atan arkadaşlara cevapları gönderdim arkadaşlar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye78 yazı
kozmetik satarsanız görüşelim
www.siorecosmetics.com
0212 856 20 30
yıldız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye11 yazı

KULLANIM AMACINA BAĞLI OLARAK FARKLI TONAJLARA AYARLANABİLEN, PASLANMAZ,GALVANİZ VE DKP ÇEŞİTLERİ MEVCUT OLAN MODÜLER SİSTEM SU DEPOLARIMIZ, SU PINARLARIMIZ, MORG ÜNİTELERİMİZ VE ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMALARIMIZ İLE İLGİLİ BİR SATIŞ YAPABİLİRSENİZ MEİLİM =imral_cng@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye149 yazı
sn.president.@ inize el işi ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi ve resim gönderdim.Bilgilerinize,saygılarımla.. oktay_ertekin@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye206 yazı
öncelikle gönen arkadaşım mailiniz gelmemiş lütfen yenilermisin.. el işi ürünlerinizle ilgilenmek isterim saygılar

Üye206 yazı
boş cd ve dvd için mail atan arkadaşım cevap yolladım incelerseniz sevinerim

Üye206 yazı
Çorap imalatçısı arkadaşım gerekli maili yolladım..saygılar

Yeni Üye70 yazı
fiyatlarımız ürünümüzün boyutuna göre değişmektedir 2.5tl 5tl fiyat aralığındadır resimleri size gönderdim beğendiğniz şal varsa üzerinde numaralar bulunmaktadır.hangi numaralı şalı beğendiyseniz örn:,,3nolu şlaın fiyatı 3.5.,.,.17nolu şalın fiyatı 2.5tl ,.,.325nolu şalın 5tl .,.18nolu şalın fiyatı 3tl. ,25nolu .3.5tl . şeklindedir.toptan alımlarda bundan daha ucuzu yok şu an türkiyede turizm bölgelerinde çok rahat satılan malımız 5ve 10 tl arasında alıcı bulabilmektedir .lütfen irtibatlı olunuz
kemal tan . nuri kaya . hakan gultekin . 0542 6001716

Yerleşim Türkiye / DogubayazytMeslek Ythalat / Yhracat
Üye206 yazı
mail atan yada msn ekleyen arkadaşlara gerekli bilgileri yolladım

Üye206 yazı
Arkadaşlar stoksuz çalışmaktayız.Takdir edersiniz ki 50 değişik çeşit olsaki çok daha fazla bu sayı her ürünü stoklu çalışmak ne imkanı ne yeri nede sermaye yeter..
Bunu lutfen gözönünde bulunduralım