Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sihirli Yumurta

Başlatancetin36Tarih01/03/2010 15:56:21Yorum21

İlk mesaj
SİHİRLİ YUMURTA TÜRKÇE ''SENİ SEVİYORUM'' YAZILI...içindeki tohum büyüdükçe yazı ortaya çıkıyor...
hediyelik eşya satan yerlere,1 milyonlukçulara rahatlıkla aldığınız paranın 2 katına satabileceğiniz bir ürün...lütfen fiyat sorunuz...
cetin balbay

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum

resim yüklemesini bilmiyorumda ondan yükleyemedim.mailinize gönderiyorum
cetin balbay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
resim ve fiyat yollarsanız sevinirim yanlız ben toptancıyım fiyatı elinizden geldigi kadar uygun yazın satışım toptan olacagı için fiyat uygun olması gerek adet sormanıza gerek yok saten 100 200 tane alacak deyilim uygun olursa yuklu sekilde çalışırız mahmut.oturakci@hotmail.com
mahmutrecep

Yerleşim Türkiye / ?anly UrfaMeslek Esnaf
YAA BUNLAR BENCE 3 KAGIT İŞİ NE OLDUGUNU RESMİNİ YAZMIYOR MAİL ADRESİ VERİN ORAYA YOLLARIZ DİYORLAR ÇOK GÖRÜYORUM BU TÜR YAZILARI.....

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
arkadaşım siteye nasıl foto yükleniyor bilmiyorum...neden insanları karalıyorsun hemen...
mail adresine yolluyorum...incele...
cetin balbay

tabii mail adresini yazarsan...
cetin balbay

bende resım ve fıyat bılgılerını istemekteyim teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
cansu1 isimli kullanıcı mail adresinizi verebilirseniz resim ve fiyat yollayabilirim...
cetin balbay

banada resimleri gönderirseniz sevinierim şimdiden teşekkürler
fatih bayrak

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ynternet
fiyat ve resim lütfen

yukarida bir arkadas yazmis bunlar uc kagit olabilir diye bende katiliyorum buna mail istedik 1 hafta oldu hala mail gelecek sanirim postaya verdiler maili insanlarin vakitlerini calmayin arkadaslar ayip

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda