Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

50. 000tlye Ne İş Yapabilirim?

BaşlatanddenizTarih27/02/2010 20:33:34Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye62 yazı
meyideeerhaba arkadaşlar
siteyi uzun süredir takp ediyordum fakat bir türlü üye olmak nasip olmamıştı.ben izmirde oturuyorum izmirin hatay semtinde ticareti seviyorum hatta bu sermayeyide ticaretle uğraştıktan sonra hiçbir destek görmeden dişimden tırnağımdan artırarak yaptım.bunun dışında izmirin merkezinde ev dahi aldım.işimmi neydi?bir zamanların moda işi film sektörü yani vcd dvd oyun müzik club dükkanım vardı ve daha sonra işlerimiz iyi gitmedi ve kapatmak zorunda kaldım.şu an 6 aydır boştayım ve malesef hala bir çıkış yolu bulamadım sanki beynim durdu bir fikri olan varsa paylaşımda bulunursanız sevinirimyazılarınızı ilgiyle takip edicem herkese saygılar

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye110 yazı
merhabalar ,öncelikle 50.000 tl ni sakın bir seferde bir işe yatırma. sizin için önerebileceğim iş www.kahveuzmani.com sitesini inceleyebilrisiniz başlangıç sermayesi 7000 tl dir,2-3 ayda yatırım sermayenizi geri alırsınız ayrıca iş kesinlikle uzun vadeli bir iştir
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye920 yazı
selamlar fatif mehmet bey... biz izmir firmaiz...web adresimi incelein...türkiyede ilk ve tek profesyonel ,üretici firmaiz.. merkezi izmirde bulunan.baymiz örneköy (LİDER mermer) ,satiş bayliklerimiz bir çok şehirde bulunmaktadır.... ankara,istanbul,muğla,elazyğ,muş,sivas vb ... www.granitsanat.com
eğer akliniza yatarsa size destek oluruz...hem manevi, hem de iş ve ticari katkiyile ...çalişmak ve ticaretde kazanmak,başarmak isteyen aileleri yanimiza görmek isteriz...
size tavsiem arkadaşim... ne işe istersen gir...! ama unutma ki bu senin son sermaye...bügün en değerli şey insan hayatinda.sağlik,ayle ,huzur ve sermaye. devamli iş!!!az olsun,öz olsun ve her zaman olsun işe gir...hazir kurulu ve para kazanan iş olsun...kesinlikle maceraya girme...arkadaşim... aylen var... paran da(50.000) iyi sermaye...boş bir sermaye değildır...aklini kullanirsan ,belki da iki işe girersin? bir işe ,hissedar olarak girersin..diğeri baylik alarak ...hatta ,iki baylik da alabilirsin...
bunlari da duşun...
20.000tl bir işe yatirisin...hisse alirsin...30.000tl den iki tane baylik alirsin...15.000tl biri 15.000tl diğeri..devamli aylik getirisi getirsin...en kötusu ayda 3.000tl her birinden kazansan,iki bayliktan eder 6.000tl ...diğer hisseden da aylik minimum 5.000tl kazansa toplam ayda gelirin 11.000tl olacaktir...bügünki şartlara göde çok güzel para...bunun gibi iş düşun...bankaya koyarsan a,ncak aylik % 8.0 gibi fayz verirler... ama sen kendin çaliştirirsan ve çalişirsan daha başarirsin ve kazanirsin....
ben 48 yaşindaim...aylem var...üretici ve işletmeciyim..firmanin kurucusu ve en iyi iş ustasiyim...kendi işe...profesyonelim...sana dayma sağlik ,ayle içinde mutluluk ve hüzür dileriz...
iş için başarilar,bol şans ve hayrli kazançlar dileris...saygilerimla Granit Sanat.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye182 yazı

merhaba arkadasım ben giresunda temzilik malzemeleri üzerine üretim yapıyorum eger böyle bir iş düşünürsen farklı projelerim var ticaret karsıklı konuşarak olur yazısarak olamz san telf bırakıyorum bana göre güzel bir teklif yapacagım ama sana göre nasıl olur bilmem.0454 225 86 56 bulent aramaktan bir şey kayıp etmzsin.koyacgın sermeya karsında sana hemen paraya cevirecegin arac zaten hiisse olrak verilecektir.neyse burda kafanı karıştırmayayım ararsan görüşürüz
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
Yeni Üye17 yazı
üstad gençler arasında trend playstation cafeler
aç bir tane hem rahat hemde nakit

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf