Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İthalat Ve İhracat

BaşlatanJinTarih14/12/2006 11:07:58Yorum59

İlk mesaj
Merhabalar,
Sitenizi yeni kesfettim ve yeni uye oldum..

Ithalat - Ihracat yapmak istiyorum. Büyük düşünüyorum. Yeterli sermayem var.. Neler ithal ve ihraç edebilirim? Nelere ihraç edebilirim? Nerelerden ithal edebilirim?

Simdiden teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
neredesiniz? bilgi birikiminiz ne seviyede? ne kadar sermayeyle is yapmayı dusunuyorsunuz? bu tip konulara deginirseniz daha cok yorum alabilirsiniz.
ayrıca sunu unutmayın iyi bir girisim icin oncelik sermayede degildir.
basılar dilerim...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Tekstil
ingiltere de üniversite mezunuyum.. Bilgi birikimim yeteri kadar yok.. Ingilizcem yeterli düzeyde.. Sermaye ne kadar gerekiyorsa cikartabilirim..

Benim ogrenmek istediklerim hangi ulkelere hangi ürünleri ithalat ve ihracat edebilirim? Bunu nasıl gerçekleştirebilirim..

Teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er

Merhabalar. Ben aynı zamanda Bulgaristan vatandaşıyım. Tek bildiğim şey ise:bu komşu ülkedeki fırsat çok büyük artık avrupa birliği üyesi oluyor ve orada bir malı üretip avrupaya pazarlamak çok gelecek vadediyor bence. Sınır olmadan gümrük vergileri olmadan ve üstelik hemen ayağımızın altında. Ürettiğin malını Amsterdama ***ürüp indirmek: Bursadan İstanbula gidip satış yapar gibi olacak. Üretici olmak daha gelecek vadeder bence.
Bir diyer fikir: internet üzerinden satış.

Bir diyer fikrim ise yine Bulgaristan sınırı içerisinde ve kapıkuleye Edirneye yakın bir noktada antrepo: Yakında bence sınır olmadığı için avrupanın sınırı Türkiyeye dayanacak. Ozaman mallar da avruoodadan gelip kapımıza dayanacak ve bir süre bekleyecek mallar antrepolarda saklanmak ihtiyacı hissedilecek. Tabiki bu konudada çeşitli sektörlere hitab edilmesi gerek inşat malzemeleri bölümü, tekstil malları için bölüm, Gıda malları için bir nölüm faydadan olur - BENCE. Bu konular üzerinde yorum yapılmasını beklerim : Teşekürler Julvent Yunus

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
selam arkadaşlar ben bu siteyi arama motorunda buldum ve çok beğendim benim asıl işim halı imalatı dır. Ama kdv oranları düştüğünden artık ihracat'ta pek kar kalmadı yeni iş arayışındayım aklımdan geçen iş otelcilik ve turizm ilgilenen arkadaşlarla görüşmek ve fikir alış verişi yapmak istiyorum şimdiden herkes'e tşk.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
selam herkese ben burda yeniyim ve Ingilteredeki arkadas icin sunu söyleyebilirim; Almanya Hamburgda yasiyorum burda Sagdan direksiyonlu arabalar bayagi ucuza satiliyor bu sagdan direksiyonlu arabalari tekrar Ingiltereye yönlendirilebilir.

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Mühendis
selam ,
bende yeni üye oldum
almanyadan katiliyorum
bence istanbul piyasasi cin deki kalitesiz mallar dan bikmis ve avrupadan belirli miktarda kaliteli mal tercih ediyor .
burdan herhangi birsey gerekirse yardimci olabilirim.
bir kac yil önce ceptelefonu iyi gidiyordu suan da var ama yavasladi. saygilar 00491774983987 mehmet köln almanya
mmmmmmm

Yerleşim Türkiye / Köln
Karlı bir ticari faaliyet konusunda ithalat ve ihracattaki şirket hacmimizi genişletmek için sermaye yatırımı yapabilecek ciddi ve pofesyonel düşünen sermayesi ile katkı sağlayacak yatırımcı talep edilmektedir. ilgilenenlerden yanlızca ciddi olanlara cevap verilecektir.Saygılarımızla
tel:0282 263 20 03
gsm:0541 347 49 59
email.makkoreklam@hotmail.com
MUSTAFA YAŞAR GÜNGÖR

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Reklam
Bulgaristan'dan Mangal Kömürü distribütörlüğü konusunda çalışma yapıyorum Ufak bir payla sana devredebilirim.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
arkadaşlar ukrayna da karlı bir iş için yatırım yapabilecek,dürüst ve ciddi yatırımcılar talep etmekteyiz. alın teriyle helal para kazanma kavramını düşünen ciddi arkadaşlarla çalışmak istiyoruz.. saygılarımla stil.koltuk@hotmail.com +380995001432 +380632998105

Yerleşim Ukrayna / SimferepolMeslek Ymalat
bulgaristan fikri banada çok cazip geldi,git gez gel bir bak araştır derim...yada afrikaya yönel,özellikle etyopyaya..
adanalı muhtar

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
merhaba arkadaslar

bugaristan'a ihrac etmek isteyen arkasdaslara dikkatli olmasini isterim bulgar gumrugunde her turlu supriz ile karsilasa bilirsiniz ihrac malinda olan gecikmede ozellikle gida maddelerinde elinizde kalabilir dikkatli olun lutfen........

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
ırak a tavuk satmayı nasıl basarırız başlangıc noktası nerden bvaşlayalım

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
İhracatta organik tarımsal ürünleri, ithalatta ise çinden sanayi için çeşitli hammaddeleri tavsiye edebilirim.

Eğer Türkiye'den İngiltere'ye mal ihraç etmek istiyorsanız bence şarap düşünün. İngiltere dünyanın en büyük şarap ithalatçısı ülke. ve Türkiye şarapları pek bilinmiyor. buna karşılık, türkiye'de de gelişen bir şarap üretimi var. bunun pazarlaması yapılabilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
herkese selamlar''öncelikle böyle bir sitenin faaliyetine vesile olan arkadaşlara teş.ediyorum.
tek kelimeyle MÜKEMMEL..
Arkadaşlar''ben ukraynadan bize direk kereste gönderebilecek,satabilecek şirketmi,bu işin pazarlamacısımı deriz adı her ney olursa.alış verişlerimiz peşin ödeme ve tır bazında olacaktır,
Ben ahşap çatı yapımı ve kereste ticareti işiyle uğraşmaktayım,ama şirket değiliz,kendimize ait modern çatıcılık adı altında bir iş yerimiz var,konuyla ilgilenen arkadaşların benimle irtibata geçmelerini bekliyorum ve herkese saygı,sevgi,başarı temenni ediyorum...Hüseyin uçar:GSM:05357248672-VEYA:info@moderncati.net
kocaçınar

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Ticaret
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - timbit
merhaba arkadaslar

bugaristan'a ihrac etmek isteyen arkasdaslara dikkatli olmasini isterim bulgar gumrugunde her turlu supriz ile karsilasa bilirsiniz ihrac malinda olan gecikmede ozellikle gida maddelerinde elinizde kalabilir dikkatli olun lutfen........

Sen gerçekten ithalat ve ihracat yapıyor musun arkadaşım? Gıda ürünleri ithalat ve ihracat mevzuatını tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ediyorum.

Gıda ürünü, ithalat izin belgesine sahip olmadan ithalat edilemez! Bu belgeyi sana devlet organları vermiş ise aynı devlet organı olan gümrük işletmeleri de bu belgeyi tanımak zorundadır!
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
ARKADASIM SENIN BAHSETTIGIN BELGELERI BILIYORUM ...TURKIYEDEN GUMRUKDEN YOLLANACAK MALIN KALITE KONTROLU YAPILIR STANDARTLARA UYGUN OLMASI GEREKIR..BULGARISTANIN ESKIDEN BERI TURKLERE GICIKLIGINDAN GELEN OLAY....TAKTIMI KAFAYI YAPACANI YAPIYOR... BILMEM ANLATA BILDIMMI..NEYSE HERKESE IYI SANSLAR.............

murat2727 sana turizim olarak rusyani soci sehrini onere bilirim.biliyorsun 2014 olimpiyatlar orada olacak.15 000 dolar civarinda,500 metre kara arsa alip bir apart otel dikip cok guzel paralar kazana bilirsiniz.butun ruslar tatilini orada yapiyor saygilar.
YA,tutarsa

Yerleşim Rusya Federasyonu / RusyaMeslek Tekstil
merhaba ben sebze meyve komisyoncusuyum salatalik domates biber limon portakal salatalık üzerine malyapıyorum iç piyasaya izmir ve fethiyede dükkanlarım var istersen beraber ihracat üzerine yurtdışina sebze meyve ihrcatı yapa biliriz tel 05548200145 05365179490
ayhan özmen

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ythalat / Yhracat
Hocam makine sektörünü deneyebilirsiniz.

Fiyat olarak pahalı olmasına karşın İtalyan ve Alman makineler kalite bakımından satılır.

Taiwan,Kore,Çin makineleri de kalite bakımından düşük ama fiyat bakımından uygundur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Merhaba
Yurtdışında iş yapmak ve Ukraynayı tercih etmek isteyen arkadaşlar benimle irtibat haline geçebilirler.
ismailoguzguvenc@hotmail.com

Faliyet konuları
-Hurda
-Meyve Sebze
-İnşaat Malz.
-Sıfır Metal ve Demir çelik
-Market Ürünleri
ioguvenc

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Dany?manlyk
Arkadaşlar,ben Bulgaristandan Canlı Hayvan özellikle de erkek buzağı getirmek istiyorum,bunu nasıl yapabilirim,bir çiftliğim ve kurulu sistemim var,fiyatlar Türkiyeyle kıyaslanamayacak kadar ucuz,bunun bir yolunu bilen varsa bana bir akıl versin,eger sistemini bulabilirsem her 2 ayda bir 100 adet getirmeyi düsünüyorum,bulgaristan vatandaşı arkadaşlar yardımcı olabilirler diye düsünüyorum. umittapis@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Turizm
merhaba arkadaşlar bnm elimde 100000 adet davul fırın ve bir o kadarda set üstü ocak var .bunları yurtdlşlna pazarlamak istiyorum
dermanaydin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Çınar Dış Ticaret kardeşim ürünlerinin resmini mail gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım sen aracımısın ürün senin mi ve fiyat mail gönder, Kiss35_35@hotmail.com
ok

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
merhabalar.bende sıteyı yenı gordum ve kayıt oldum.yazınızı okudum bende ıhracatcıyım ve ıstersenız ırtıbata gecebılırız.ben sıze nomu vereyım 0532 200 25 74
emre ugan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
şu an en gözde ve kesinlikle getirisi yüksek olan gündüzleri güzellik salonu,kafe ve restaurant, okey salonu ve geceleri karaoke bar , sauna + nargile olarak çalışacak bir mekan açmak istiyorum. odessa da çok harika kiralık 810 metre kare yer buldum. şu an elimdeki malları nakde çevirme imkanım olmadığından tek başıma açamıyorum. bu işte eşit sermaye koyacak %50 hisseli bir ortağa ihtiyacım var. ilgilenen olursa cosmostextil@hotmail.com tel 003 8063 138 95 95. malum krizden dolayı depolarımdaki textil mallarımı nakde çeviremediğimden bu işi tek yapamıyorum. sermayesi olan biriyle beraber yapabiliriz diye düşünüyorum. böyle niyeti olan arkadaşlarla görüşelim. anlaşabilirsek neden olmasın? daha farklı iş tekliflerinizide görüşebiliriz.

ayrıca söz konusu yerin resimlerini aşşağıdaki linke tıkla**** görebilirsiniz.

http://photofile.com.ua/users/odessa76/96320899/114801141/#mainImageLink
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
selam arkadaşlar
ben avrupa ülkelerine meyva ihraç emek istiyorum.tam olarak neler yapmam gerek.
tşk ler.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Reklam
Merhabalar;

Ben yaklasik 4 senedir Belcik da yasiyorum. Bir Amerikan firmasinda Yazilim Danismani olarak calisiyorum.Dogrusunu soylemek gerekirse bu beni tatmin etmiyorum ve ticaret yapmak istiyorum. Elimde bir miktar sermayem, yeterli derece de egitimim ve yabanci dilim var (Ingilizce, Hollandaca). Avrupa ulkelerine ticaret yapmak isteyen arkadaslarla tanismak ve beraber is yapmak isterim.Yeterli potansiyelimin olduguna (bilgi birikimi, yabanci dil ve en onemlisi is yapma ve ulkeme doviz kazandirma dusuncem!) inaniyorum. Cesutli fikirleri olan arkadaslarla bir araya gelip konusmaya ve bu konuda fikir alis verisinde bulunmaya acigim.
Bana :
Tel:0032 474 77 01 23
email:erkanca2001@yahoo.com dan ulasabilirsiniz

Saygilarimla

ErkanKaragulmez

Yerleşim Belçika / BrukselMeslek Dany?manlyk
Selamlar;

Dış Ticarete yeni başladım.Bu anlamda çeşitli kurs,eğitim ve seminerlere katılıyorum.E-Dış Ticaret eğitimi alıyorum.Üniversite mezunuyum ingilizcem ileri seviyede. Bursa'da yaşıyorum. Kısmet olursa ihracat yapan bir firmada işe başlıcam. Bu sektörde çok yeniyim ve bilgi birikimim henüz çok az. Bursa dan ne ihraç edebilirim? benım aklıma ilk etapta siyah incir,havlu,zeytinyağı gibi ürünler düşündüm. Ama bunları hangi ülkelere ve kimlere satabılırım hiçbir fikrim yok. bana ürün ve pazar hakkında yardımcı olabilcek arkadaslar mesajlarınızı bekliyorum.
mail adresim serhat.ozdemir81@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret