Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikirlerinize İhtiyaç Var. . . .

Başlatanel örgüsüTarih26/02/2010 09:47:00Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye96 yazı
merhaba arkadaşlar.forumda bir süredir ürünlerimi koyuyorum.kısaca anlatmam gerakirse yüksek okul mezunu evli ,bir çocuk annesi ve işsizim.evde ürettiğim ürünleri toptan olarak pazarlamaya çalışıyorum.ayrıca çevremde de benimle bu işleri yapmaya hazır bir çok arkadaş var.bir çok yol denedim ,isteyen arkadaşlara numuneler yolladım ama bişeyleri eksik mi yapıyorum bilemiyorum.buraya samimiyetle yazıyorum sizlerdende böyle cevaplar alacağımı umuyorum fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.herkese hayırlı işler,bol kazançlar...

Yerleşim Türkiye / İstMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye4 yazı
sizin gibi düşünen birçok arkadaşınız olduğunu söylediniz. birlikte hareket edereke veya kendi evde ürettiklerini satmak isteyen diğer bayanlarada ulaşarak küçük veya büyük kermesler düzenlemeniz yararınıza olabilir. hatta bu tarz kermesleri oturduğunuz semtin belediyesi veya il valiliğide destekleyebiliyor.halk eğitim merkezlerine fikrinizi açarak onlardan yardım alabilir veya onların düzenlediği kermeslerede katılabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye88 yazı
parakende olarak çok büyük işler olmaz toplu işler olarak çalışabilseniz sürümden güzel kazançlar olabilir inşallah başarılar

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe