Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kazakistan'da Tekstil Yada Başka Bir İş Yapmak

Başlatansavash_trTarih26/02/2010 00:43:15Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
Ben yaklasık 7 yıldır kazakistanda calısıyorum.Cesitli insaat firmalarında satın almacı ve beton santrali sorumlusu olarak calıstım.son 2 yıldır servis ve yedek parca üzerine calısmaktayım.Yalnız ekonomik krizden dolayi insaat ve beton santral sektoru durma noktasında.Bende tekstil veya baska bir ise yonelmek istiyorum.yeteri derecede sermayem var.Bana yardımcı olursanız sevinirim
savas_23@mynet.com

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye14 yazı
savaş_tr sana özelden mesaj gönderdim cevap bile gelmedi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye110 yazı
merhaba arkadaşım eğer kazakistanda kahve kahve otomatı işi yapabilirsen para kazanbilrisin diye düşündüm.Biz o bölgeye ihracat için hazırlık aşamasındayız eğer bölgeyi iyi tanıyorsan mutlaka irtibat halinde kalalım,mutlaka bir işler çıkar. info@kahveuzmani.com www.kahveuzmani.com
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye79 yazı

Ben kazakistan almaty de yaşıyorum türkiyeden tekstil işi yapmak isteyenler bana ulabilir burada kot satıyorum ortak olmak isteyenler almaty de bana ulaşabilirler. +77752988251 kenan
kenan

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Tekstil
Yeni Üye17 yazı
savaş bey ararsanız görüşebiliriz,almatydayım. 87027771907

Yerleşim Kazakistan / Alma AtaMeslek Esnaf
Üye105 yazı
Merhaba arkadaşım istanbulda yaşıyor ve çalışıyorum benim sattığım ürünlerden bir tanesini bende yurt dışına satmayı hedefliyorum. su geçirmeyen ancak nesef alabilen yani havayı geçiren kumaş satıyorum. çatı izolasyonunda, mobilya kumaşlarında, branda, güneşlik, çadır, ve giyimde montların içine astar olarak ve spor ayakkabılarda kullanılabilen bir ürün fiyatıda oldukça makul, bu ürünün pazar araştırmasını yaparsan. belki buradan yürüyebilirsin. orada varmı varsa fiyatlar ne. bir istişare yapalım. ayrıca kırgızistana çalışan uluslar arası bir nakliye firmasının da acentesiyim. özelden isim verebilirim. nakliye konusunda yardımcı olunur. ilgilenirsen özelden yazarsın. iyi akşamlar.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
Kazakistana bayan giyim ürünleri ,uygun fiyattan
In God we trust

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye46 yazı
merhabalar,

1.kalite ihraç fazlası stok havlu satılır. kilogram fiyatı 14-15 tl aralığındadır.

1.kalite Otel tekstil ürünleri üretimi yapılır ve 12 ay elimizde stoklu ürün bulunmaktadır.

bilgi için lütfen info@dadyatekstil.com adresinden iletişime geçiniz.
KAAN GÜNER

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil