Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Eşarpo Yazma ""

BaşlatannersaTarih25/02/2010 18:37:52Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
bursadakı işyerımızde toptan ve perakende yazma eşarp ve şal bulunur sınırsız renk ve desen secenığyle siz degerlı müşterılerımızın hızmetınızdeyız cok uygun fıyatlarla bulabılecegınız eşarp ..yazma.. şal ..ayrıca oyalı yazma hatalı yazma şal çeşitlerıyle ve uygun fıyatlarla bulabılecegınız tüm ürünler fırmamızda mevcuttur saygılarımla ..irtibat tel ..0532 660 79 01 .......www.karanfilipek.com
STS TEKSTİL uzun süredir sektörde deneyim kazanmış kurucuları ile 2003 yılında Yazma – Eşarp ve Şal satışına başlamış, kısa sürede bilinen bir firma haline gelerek imalat’a yönelmiştir. EŞARP ŞAL imalatında anadoluya yönelik ürünlerin yanı sıra yurtdışı taleplerine de karşılık vermektedir. KARANFİLİPEK Ve ARMANCA scarf ile bilinen firmamız birçok toptancı müşterisiyle portföyünü hergeçen gün arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Toptancılarına alırken kazandırmayı hedefleyen STS TEKSTİL uygun fiyatlarda yüsek kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firmamız ayrıca Kendi pörtföyüne kattıgı dijital baskı makinalarıyla hem yurt içi hep yurt dışı müşterilerine Şal eşarp empirime ve her türlü kumaşa fason baskı yapabilmektedir müşteri isteğine göre her türlü renk ve modeller sunmaktadır Bursa ve istanbul olmak üzere toptan satış magazalarımız hizmet vermektedir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye35 yazı
ya ben ilgileniyorum ama ulaşamadım bir türlü size bana ulaşabilirmisin sadece sizinle çalışabilirim şu anda istanbuldan alıyorum en azından nakliyeden kurtulurum
anlaşırsak.

0543 366 56 66

erolgulen@live.com
dürüstlük reklam ve güven ticarette kazanmanın sırrı..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye295 yazı

iyi çalışmalar..ben izmirde pazarcılık ve işportacılık yapıyorum..iyi bir ekibim var..genelde parti malı çalışıyorum ürün hiç önemli değil ucuz ve sürümlü olması benim için yeterli..numune görmem mümkün mü..ikinci sorum şu anda yine bursa menşeili fular satıyorum 1 liraya ..burda alış fiyatım 0,75 krş..sizde bu tip mal bulunurmu ya da daha ucuza temin edebilirseniz sizle çalışmak isterim..dediğim gibi kapasitemiz oldukça yüksektir..detaylı bilgi yollarsanız sevinirim levent4270@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye101 yazı
selam sadece yazmamı var eşar ve şalda temin edebilirseniz fiyat ve resim gönderebilirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye395 yazı
mrb mümkünse bi kaç desenin resmini istiyorum ibay52@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye243 yazı
selamünaleyküm usta tüm markaları resimleri ve fiyatları yollarsan memnun olurum tuanda_1979@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye43 yazı
bursadakı işyerımızde toptan ve perakende yazma eşarp ve şal bulunur sınırsız renk ve desen secenığyle siz degerlı müşterılerımızın hızmetınızdeyız cok uygun fıyatlarla bulabılecegınız eşarp ..yazma.. şal ..ayrıca oyalı yazma hatalı yazma şal çeşitlerıyle ve uygun fıyatlarla bulabılecegınız tüm ürünler fırmamızda mevcuttur saygılarımla ..irtibat tel ..0532 660 79 01 .......EMAİL.. oner@karanfilipek.com WEB...www.karanfilipek.com
STS TEKSTİL uzun süredir sektörde deneyim kazanmış kurucuları ile 2003 yılında Yazma – Eşarp ve Şal satışına başlamış, kısa sürede bilinen bir firma haline gelerek imalat’a yönelmiştir. EŞARP ŞAL imalatında anadoluya yönelik ürünlerin yanı sıra yurtdışı taleplerine de karşılık vermektedir. KARANFİLİPEK Ve ARMANCA scarf ile bilinen firmamız birçok toptancı müşterisiyle portföyünü hergeçen gün arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Toptancılarına alırken kazandırmayı hedefleyen STS TEKSTİL uygun fiyatlarda yüsek kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firmamız ayrıca Kendi pörtföyüne kattıgı dijital baskı makinalarıyla hem yurt içi hep yurt dışı müşterilerine Şal eşarp empirime ve her türlü kumaşa fason baskı yapabilmektedir müşteri isteğine göre her türlü renk ve modeller sunmaktadır Bursa ve istanbul olmak üzere toptan satış magazalarımız hizmet vermektedir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret