Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşinizi Yaparken Hem Çalışın Hem Kazanın

BaşlatanTRLATarih25/02/2010 10:36:49Yorum13

İlk mesaj
Üye111 yazı
Değerli Arkadaşlar,

Otomotiv ikinci el faaliyeti ile uğraşmaktayım,
Mevcut işime bugüne kadar 1.000.000 TL yatırım yaptım.

İşimiz piyasadan uygun fiyatlardan 2.el araçları alarak, satış ve pazarlamasını yapmaktır.

Şu an sizlere anlatacağım modelde çalıştığımız arkadaşlarımız mevcuttur.

Maksat ve gayem, gayet büyük ve geniş olan bu sektörde güçlerimizi birleştirerek, birlikte kazanç sağlamaktır.

Ortalama aylık kazanç %10-20 arasında değişmektedir.

Kazanç paylaşımı da, net karın %50'si yatırımcı, %50'si işletmeye kalacak şekildedir.

Yatırımcı arkadaşlarımızın hiçbir riski bulunmamaktadır. Çünkü aldığımız araçları yatırımcı arkadaşlarımızın üzerine almaktayız, ödemeleri onlar yapmaktalar, satış gerçekleştiğinde, satış bedeli, aynı şekilde yatırımcı hesabına yatırılarak, satış işlemi yapılmaktadır.

Tüm işlemlerimiz, yasal mevzuatlara göredir, yatırımcı arkadaşlarımızla sözleşmeli çalışmaktayız.

Özellikle mevcutta işi olan, ve elindeki sermaye ve birikimini kara ve gelire dönüştürmeyi düşünen arkadaşlarımı bekliyorum.

Ortalama 50.000 TL sermaye %10 üzerinden, 5.000 TL aylık gelir getirir, bunun yarısı 2.500 TL olmaktadır ki, mevcut sermaye her zaman likite dönmeye müsaittir.

50.000 TL sermaye aylık 2.500 TL, yıllık bazda en kötü ihtimalle yatırımcısına 30.000 TL kazandırır.

İlgilenen arkadaşlarımıza tesisimize bekler, mevcut durum ve ticaretimiz hakkında gerekli bilgileri yerinde vererek yardımcı olmaya çalışırız,

Saygılarımla.
www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye111 yazı
www.cekicidunyasi.com

isteyenler inceleyebilir.
www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye91 yazı
bana bu paranın geri dönüşümünü garant et hemen 50000 hazır

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
Üye111 yazı

Arayın görüşelim değerli dostum,
Geri dönüşümü konusunda sıkıntı yaşayacağınız herhangi bir durum sözkonusu değildir.
Alınacak araçlar sizin adınıza alınacaktır, satılamaması durumunda alacağımızı taahhüt ederiz.
0.532.360 16 67,
www.cekicidunyasi.com

Yeni Üye10 yazı
en az kaç lira kabulunuz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye111 yazı
25.000 TL ve üzeri her rakam olur,
25.000 TL en az 1 treyler alır, o da bizim için yeterlidir.
www.cekicidunyasi.com

Yeni Üye61 yazı
arabayi biz bulacagiz ,pazarlamasini yapacagiz sonra parayi paylasacagiz
yada
araba sizden olacak biz pazarlamasini yapacagiz net paylasilacak oyle mi ...

iyi de 25.000 tl verdikden sonra 5 milyardan 5 tane araba alinir satilir siz bize araba satamadigimizdada garanti vereceksiniz ki ise yarasin ...

yoksa Ben 25.000tl ile sata sata 1 ayda elime 10 milyarda gecer 5 milyarda .. anlayamadim aciklarsaniz burdan ... Bizim ne lehimize ,eger yalniz baslarsak bizim ne aleyhimize yoksa 50 000 tl lik den 5 milyar kalacaksa bu saflik gibi geldi bana 25 000 tl yi koyup yavas yavas yukselse sizden daha cok para geliyor gibime geliyor yanlisim varsa duzeltin ... Ikna edici olursa sevinirim , msn e gerek yok buradan lutfen
simo

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye61 yazı
PARAyi siz calistiriyorsunuz galiba hmmm kusura bakmayin sadece kafamizdaki soru isaretlerini gidermek icin
simo

Yeni Üye77 yazı
kayserili de ticari zekada hakkatten fazla helal olsun

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye111 yazı
Değerli arkadaşım (simo),

Burada bazı konulara açıklık getirmekte fayda var ;

Ben zaten işimi yapıyorum, maksadım durumu müsait, kenarda ihtiyacı olmayacak miktarda nakdi olan, bunu banka, faiz, borsa vs. gibi yatırım araçları haricinde, ticaret maksatlı değerlendirmek isteyen yatırımcı kişilerle iş hacmimi arttırmak, bunu yaparkende beraber olduğumuz kişilerle kazancımızı paylaşmaktır.

Yıllarca profesyonel yönetici olarak çalışmış, bu işin uzmanı olan bir kişi olarak, yatırımcı arkadaşlarımızın herhangi bir risk almaması için zaten alacağımız araçları onların adına alacağımızı yukarıda anlatmaya çalıştım, satış ve pazarlamada bizim tarafımızdan yapılmaktadır, kısaca emek bizden, sermaye yatırımcıdan şeklinde bir teklifimiz bulunmaktadır.

Bir şekilde aynı veya benzer işi yapmaya çalıştığınızı düşündüğümüzde ;

Bu iş için yer, eleman, alım ve satım kanalları, tecrübe ve daha sayamayacağım kadar şeye sahip olmanız gerekmektedir.

Çalışma modelimizde ise bunların hiçbirisine ihtiyacınız bulunmamaktadır. 18 yıllık tecrübeye, 2 yıllık işletmeye, hiçbir yatırım yapmadan ortak olmaktasınız.

Sektördeki en büyük üreticilerle, distribitör ve yetkili satıcılarla, en büyük filolarla anlaşmalı, sözleşmeli, bağlantılı işlerimize ortak olmaktasınız.

Bilgilerinize sunarım.
www.cekicidunyasi.com

Yeni Üye61 yazı
kusura bakmayin amacim isinize karismak degil , paranin 8/9 u ticaretten kazanilir .. fakat isinizi anlayamadim,tecrubeli olabilirsiniz tabi sirket isminide mukemmel kullanip yukselterek yonetmis olabilirsiniz ama isinizi anlayamadim tam aciklarsaniz mutlu olurum .bol kazanclar
simo

Üye111 yazı
İşimiz ikinci el araç alım-satımıdır. Detayları yukarıda anlatmaya çalıştım,
daha detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz :0.216.561 76 05
www.cekicidunyasi.com

Üye599 yazı
sayın TRLA öncelikle iş hayatınızda başarılar dilerim.
bu işte amaç karşılıklı kazanç.sizin bilgi ,tecrübe ve iş çevreniz ,bizim yatırımımız ile dönen ticaret anlayışı..Ve çok mantıklı.
peki aylık iş hacminiz ve yatırımcı sayınız nedir.yani her ay kesin araç alım satımı olabiliyormu.teşekkürler.
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye111 yazı
Dönemsel olarak farklılık göstermekle birlikte ortalama satış adetlerimiz çekici ve treyler olmak üzere 25-30 ad. civarında seyretmekte,

Araç bulabildiğiniz sürece satışta sorun olmuyor, ortalama stok 30 gün civarında değişiyor, bu işte anahtar nokta aracı uygun rakama alabiliyor olmakta, bu da nakit gücünü kullanmaktan geçiyor.

Mevcutta dönen işletme sermayesi 1.000.000 TL civarında ve yetersiz kalıyor, tabii buna kalıcı olarak yatırdığımız sermaye dahil değil,

Selamlar.

www.cekicidunyasi.com