Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Parça Kontörde Kazı Konuş Kart Sistemi

Başlatancan canTarih24/02/2010 16:27:25Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Sizlerle gerçekleşebileceğine inandığım ve üzerinde çalışma yaptığım bir iş kolunu paylaşmak eleştirilerinizi olumlu olumsuz almak istiyorum.Ekonomik sıkıntının oldugu bu dönemlerde herkez herşeyden ekonomi yaparken harcamalarını da kısıtlı yapıyor.gıda ,ulaşım,giyecek ve iletişim gibi .İletişimde cep tel kulandığımız kontörler de bildiğiniz gibi 50 ,100 ,250 gibi hazır kontör kartları satılıp ayriyeten paramız kısıtlıysa bilgisayarı olan yerlerden parça kontör yükletiyoruz .Üzerinde çalışma yaptığım ve kısa bir zaman içerisinde faliyete sokacagım konu hazır kart gibi şifresi kazınabilecek ve seri no su olan kartları bastırıp bilgi sayarı olmayan bakkal, büfe ve buna benzer mekanlara parça kontör satışı yapmaktır.Buna benzer çalışmaları yapan (merdiven altı) arkadaşlar var fakat tam bilinçli ve sistemli yapmadıkları için tam faliyetli çalışamıyorlar ,sistemi diğer bildiğimiz oparatörler gibi yapmak gerekiyor ,yani kontör yükleyecek kişi şifresini mes la bildirip kontörünü 1 dakika içerisinde alması gerekir buda yazılım ve sistemi oluşturacak bir cihazla oluşuyor ,tabi bunlarında bir maliyeti var ama çok yüksek değil 5 ile 10 bin tl sermayesi olan bu işle ilgilensin .ilgilenicek olan arkadaşlara daha detaylı bilgi verebilirim .parça kontör de sürüm olurmu derseniz genelde herkezin cep tel var fakat 50,100,250, kontör alacak parası varmı ,bu gün 20 kontör 5 tl amaç sürümden para kazanabilmek inanın bu işin sistemini ve pazarlamasını iyi yaparsanız para kazanırsınız anlatmaktaki amacım bu işin yaygınlaşması

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye14 yazı
bende bilgi almak isterim.üstelik sektörün içindeyim.Yerimiz istanbulda.1 senedir şirketin muhasebe işlerine bakıyorum.Her türlü kontör mevcut uygun kontör temin ederim. turgaydede@hotmail.com
t.dede

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye30 yazı

Merhaba ,
İlgilenecek arkadaşlarara detaylı bilgi veririm demişsiniz Msn adresim ; tr_ahmetdonmez@hotmail.com
Bu konuyla ilgili bilgi alışverişi yapmamızda fayda görüyorum.
iyi çalışmalar . . .
ENGELENEMEZ GÜÇ

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Kusura bakma arkadaşım ama "kontörün parçasına" nasıl kazınabilir kod üreteceksin anlayamadım doğrusu..
Su taşı deler..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
Arkadaşım şifreleri ben üretmiyorum cihazdaki program üretiyor sen bu şifre ve seri no larla özel bir matbaa da hazır kartları oparatöre ve kontör miktarına göre bastırıp piyasaya sürüyorsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
Olmadı şimdi.. Sen o cihazına kafana göre kod ürettireceksin ve operatör ( Turkcell, Vodafone ya da Avea ) senin bu kodunun bilmem kaç kentilyonda bir ihtimalini denk getirip kaç parça kontöre denk geldiğini isabet ettirecek (bu arada kendi sisteminde de önceden tanımlanmış kod olacak) ve müşteriye PARÇA KONTÖRÜ yükleyecek.

Sana kestirmeden bi yol söyleyeyim. Hayal görüyorsun!

Madem operatörlerden herhangi birinin sistemine (önceden) tanımlı(!) kodları çözmeyi başardın, yani doğru algoritmayı buldun diyelim hiç bu işle uğraşma direk çal kapılarını ben sizin algoritmanızı çözdüm de gerisini otur seyret..

Biraz acı oldu ama gerçekler bunlar..
Su taşı deler..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
Arkadaşım anladığım kadarıyla konuya vakıf olamamışsın.Operatörlerin parça kontörlerini satabilecegini inandığın veya bütçen kadar toptancılardan aldın ve kuracağın sitene ve cihazına yükledin,program ve cihazın zaten sana şifrelerini uretiyor sms yoluyla gelen talebi hangi operatöre ait olduğunu ve kaç kontör istenildiğini bağlantılı olarak sitene bildiriyor sen sadece kendine ait olan şifreleri bulacağın özel bir matbaa da hazır kartları bastırıp ve dağıtıp sipariş bekleyeceksin .yorumlarını önce konuyu tam manasıyla anla**** yapmanda fayda olacağına inanıyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye102 yazı
fıkrınız çok guzel maılleş mişde zaten allahın ıznıyle turkıye ye gelır gelmez sızınle ırtıbata gırecegım

ozelden telefon numaranızıda yollarsanız sevınırım

kolay gelsın
www.kobihane.com

Yerleşim Ukrayna / TurkyyeMeslek Tekstil
Yeni Üye71 yazı
bu proje ne durumda. konuyu yeni gördüm , 4 sne once dusunmustum aynı sistemi. sms merkez numarası satın alarak fakat parca kontor uygulaması o kadar sık degısıyorkı bu yuzden cesaret edememıstım . halen fiziki kontör satışı ve parça kontör satışı yapıyorum
http://www.uysalbilisim.com en istikrarlı toptan kontör fiyatları.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye255 yazı
Arkadaşım bu dediğin sistemi ben geçen sene komple faliyete geçirdim. Türkiyede ilk yapan kişide bendim. Özel program yazdırdım. Türkiye geneli çalıştığım arkadaşlar oldu. Müşteri şifreyi kartın üstündeki noya mesaj attığında kontor hattına otomatik olarak yükleniyordu. Herhengi bir kişiye ihtiyaç kalmadan. Ayrıca 3 de arkadaş oluyordu telefon başında.İlk etapda 1,000,000 adet şifre ürettim birbirinden farklı. Program bir kere kullanlılan şifrenin bir daha kullanılmasına asla müsade etmiyordu.Kullanım raporları hangi bayi ne zaman yüklemiş bunun gibi bir sürü detay. Kartlarımda barkod mevcuttu bu barkot sayesinde güvenlik zinciri oluşturdum. Ben kartları aktif etmeden kullanmı imkansızdı.Bunun gibi bir sürü detay. Ama malesef 2010 ocak aynın başlangıcı ile birlikte turkcellin hat transferlerini %70 e çekmesiyle parça kontor kartının maliyeti oldukça yükseldi. Bugun bu şartlarda yapılması artık daha da maliyetli. Para kazanmanız için bu kartı bayiye en az 6,25 den vermeniz lazım bayininde 7 ye satması lazım. Bayi 7 tl ye satıcak müşterinin hattına 5 tl gidicek. Ama internetten yükleyenler müşteriden 6 tl alıp hattına 5 tl yüklüyorlar. Kartların basımını her mattbaa yapamaz özel bir programı var kart şifrelerinin her karta ayrı basılması için. Sonuçta bulunur ama kartta bir maliyettir. 1 diğer dez avantajıda zam olayı mesela 6 tl ye mal olan kontoru bayiye 6,25 verdiniz paranızı peşin aldınız. Hop zam geldi kartın size maliyeti oldu 6,30 buyrun 5 kuruş içerdesiniz en başta ve daha giderleri saymadım. Kısa bir süre önce tekrar düşündüm fakat maliyetler çok yüksek o yüzden erteledim tekrar ve elimde herşeyim hazır ve ilk yapan ve 6 ay yapan bir kişi olarak oldukça tecrübeliyim ve ayrıca 2006 senesinden beri parça kontor sektörü ile uğraşıyorum. Şu anda da 20-30-50 tl kartlarının toptancılığını yapıyorum. Bir kez daha düşünmeni tavsiye ederim.

redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye71 yazı
Her ne olursa olsun bu ürünü hazırlayıp satışa sunmanız takdire değer. Tebrik ederim. 20 bulunuyorda 30 ve 50 piyasada pek yok. irtibatta olalım saygılarımla
http://www.uysalbilisim.com en istikrarlı toptan kontör fiyatları.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye255 yazı
Ben şuan tedarikçimden ürün sıkıntısı yaşamıyorum 30 ve 50 de. Bölgesel bir sıkıntı olabilir. Yalnız turkcell e zam gelmesi yakındır. Turkcell zamn geçicek. Tabiki iltibatta olalım.
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye42 yazı
redirect program ile ilgili görüşmek isterim özelden mail attım ilgilenirsen sevinirim

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek