Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

30 000 Liram Var . . . Nasıl İş Kurabilirim. .

Başlatanhulya42Tarih24/02/2010 13:57:13Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
arkadaşlar konyada yaşıyan bir bayanım 30 000 liram var . tuhafiye işi yapmak istiyorum ama şu an için tuhafiye kaldırmaz piyasa diyorlar.. farklı bir iş fikri olan varsa lütfen yazsın.. şimdiden teşekkür ederim..
hedefi olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye124 yazı
hülya hanım ben nur unat lmtd şti nin sahibi nurettin unatım ben size derimki elinizdeki parayla yatırım yapmak istiyorsanız bu günkü piyasada paranızın en deger kazanması için faize yatırın başka işe yatırmayınpiyasalar çok kötü yardımcı olabilecegim bir durum olursa iletişim kurabiliriz tel:0535 245 11 03

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Üye111 yazı
yapacağınız işlerde ;
1. Mevcut paranızın tamamı ile değil, maksimum yarısı ile yapın,
yani 15.000 TL, kalan 15.000 TL herhangi bir olumsuzlukta sizin toparlanmanıza veya yeni bir iş kurmanıza yardımcı olur,
2. Yatırım yapcağınız iş ile ilgili derinlemesine bilgi sahibi olun, rakipler kim, piyasada gider mi, pazarda kabul görür mü, fiyatı nasıl, kaç tane satılırsa ne kadar bırakır gibi verileri inceleyin,
3. Seçeceğiniz iş dalının, hangi yerde yapılmasının iyi olduğunu iyi analiz edin, cadde üstü, sokak, ofis büro vs.
4. Kimseye güvenmeyin, işinizi sağlam yapın,

Selamlar, başarılar.
www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye124 yazı

hülya hanım nasihatınız için teşekürler sizinle iletişime geçebilirmiyim tel:0535 245 11 03

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Yeni Üye13 yazı
verdiğiniz bilgiler için tşk ederim arkadaşlar...aslında kozmetik market işi bana çok uygun geliyor ama farklı bir projeyede açığım...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye88 yazı
bayan giyim olabilir marka falan almadan küçükten başlarsınız hemde bütün paranızı harcamazsınız. hakkınızda
hayırlısı başarılar.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye13 yazı
teşekkür ederim seda.. araştıracağım bunu..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Halkla ili?kiler