Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kaliteli Mısır Arabası Ve Seyyar Araba Ürettim.

Başlatanunsal06Tarih23/02/2010 17:53:18Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
merhabalar son zamanın popüler işi bardakta mısır işine paralel olarak bu işin kalitesini bir o kadar düşeren demirden yapıp dışına yapıştırılan iki cancanlı kağıtlarla insanların ucuz araba diye akın ettikleri şu ortamda bunlara inat alüminyumdan demir, paslanmaz dedikleri ama ne hikmetse paslanan malzemeler kullanmadan. yani üç kağıda kaçmadan sadece alüminyumdan ve alüminyum özel malzemelerden estetik şık bir araba ürettim. piyasada görmeyeceğiniz kalitede şık hiç bir masraftan maliiyetinin yüksekliği önemsenmeden en iysi olsun diye ilk etapta 6 adet yaptım. en iyisini istersen tabiki malliyette artıyo buna bağlı olarak.sokkaklarda gördüğünüz o tenekeden bozma cancan resimli arabaların fiyatınıdan 2 3 kat kadar pahalı oldu. arabayı almak isteyen arkadaşlar altına bakar üstüne bakar beğenirler ama iş fiyata geldiğinde teneke bozması arabaların fiyatlarıyla mukayese ederler nedense.
böylesine gıda satışı yapılan bir arabada tezgahta sağlıktan önce paranın düşünüldüğü ortamda böylesine kaliteli bir araba nasıl satılır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye1 yazı
50*70 cm tek kazanlı termostatlı mısır arabası 700 tl almak isteyenler 05434573341

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye49 yazı

mail yolanmıştır.
ilginizden dolayı teşekürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat