Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Boş Filtre Satıyorum

Başlatanfalcon_cengizTarih22/02/2010 11:20:11Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Avrupa standartlarında üretilen boş filtre satıyorum çok uygun fiyatlara 200 lük ve 500 lük kutularda.
sipariş vermek isteyen 0534 733 51 90 bu numarayı arı**** sipariş verebilirsiniz.lütfen mesaj yazmayın çünkü işlerin yoğunluğundan dolayı nete pek giremiyorum.o yüzden de cevap yazamıyorum.
cengiz bal

Yerleşim Türkiye / KırklarliMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye6 yazı
200lü kutu ne kadar en azından onu bilsek
KACAR11

Yerleşim Türkiye / BozüyükMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
yalan söylüyorsun cengiz sipariş vermek için seni aradım önce kutusuna 6 tl fiyat verdin daha sonra başkalarına 4.8 tl fiyat vermişşsin döviz kurun da bu kadar değişim olmuyorki neyse daha sonra defalarca aradım cuma dedin yok cumartesi dedin yok pazartesi yani bu gün aradım cengiz olmadığını söylüyosun yani bu rahmetli kemal sunalın filmine döndü pazartesi tersine gider salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır...........insanlarla dalga geçme
insanların güvenini kaybeden,çok şeyi kaybetmiştir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı

arkadaslar filtre su anda turkiyeye kacak yoldan giriyor elimde bulnuyor ama az miktarda kimseye havale cıkarmayın ben siparis uzerine veriyorum ve getirdiklerim yetmiyor bile her hafta geliyor filtreler ama dediğim gibi kısıtlıs ayıda su anda elimde oldukca yuklu miktarda filtre sparisi var ve ben daha yarısını bile veremedim eger beklemeye zamanınız varsa 10 gun sonra yeni sevkiyat olacak o zaman irtibata gece bilirsiniz nakliye ucretine karısmıyorum havale kabul etmiyorum elden alısveris yapıyorum havale isteyenlerede inanmayın bir kac musterimi o sekilde kandırmıslar bilginize

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye39 yazı
Arkadaslar elımde filitre ve sıgara sarma makınası var ısteyenler ahentutun@hotmail.com adresıne maıl atabılır
msn adresımız gun boyunca acıktır herkese yardımcı olmak ısterız .....
ahentutun@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
arkadaslar sizlere filtre temin edebilirim benimle irtibata gecerseniz sartlari gorusuruz. herkeze kolay gelsin hayirli gunler..
email-msn:gunay-oz@hotmail.com
adress:kaptan raycho no:56 Plovdiv/Bulgaria

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Ticaret