Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bilgisayar Bayiliği Hakkında

BaşlatanvforvendettaTarih02/12/2006 11:21:11Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
nevşehirde cep telefonu ve aksesuar üzerine satış yapıyorum kendime ait olan bi işyerim var iş yerimi yanımdaki dükkanlarıda açarak büyütmeyi düşünüyorum cep telefonu yanı sıra da bilgisayar satış bayiliği almayı düşünüyorum bu konu hakkında yardımcı olabilecek ve bana çeşitli önerilerde bulunacak arkadaşların fikirlerini bekliyorum

teşekürler

Yerleşim Türkiye / NevşehirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yazar997 yazı
Her ikisi için de önce pazar araştırması yapman faydalı olur. Nevşehir'in potansiyeli, rakipler, rakiplerin eksik gördüğün yanları ve senin dükkan açtığında rakiplerine kıyasla artı olarak verebileceğin hizmetler...

Cep telefonu işi gördüğüm kadarıyla katma değer üretme konusunda bir çalışmalar yapmıyor. Yapılan kampanyalar vs. cep telefonu markaları yada GSM markasının merkezi olarak oluşturduğu kampanyalar. Önerim, senin yerel ihtiyaçlara göre kampanyalar düzenlemen...

Bilgisayar işi ise biraz daha farklı. Orada da tamamen fiyat faktörü devreye giriyor. 10$lık bir parçayı 9$ alabileceği bir yer varsa, insanlar gidip oradan almayı tercih ediyor. Fiyat avantajı sağlayabilmen için ise, tedarikçilerle iyi anlaşmalar yapman önem arzedecektir.

ilk aklıma gelenler bunlar, diğer arkadaşların katkıları yada senin sorularınla konu daha da açıklığı kavuşacaktır umuyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye12 yazı
düşündüğüm herhangi bir markayla anlaşıp bayiliğini alarak müşteriye hem servis hem satış imkanı sağlayabilmek tabi servis için işi bilen kişiler şart onuda dışardan elaman alarak yürütmek ve kazancıma kazanç katmak niyetindeyim
cep telefonu daha fazla gitmicek gibi zaten bu işdede ilerleme gibi bi şansım yok istediğim birazda kalıcık ve yükselişe dayalı bi iş olması ama işte başka bi iş fikri gelmiyor aklıma bayilik düşündüğüm tek imkan

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Esnaf
Yeni Üye12 yazı

tecrübesine fikirlerine sığındım arkadaşlardan fikirleriyle beni aydınlatmalarını diliyorum
teşekürler

Yeni Üye12 yazı
yardımcı olan ve olacak arkadaşlara teşekürler

Üye1359 yazı
www.exa.com.tr
www.pencere.com
www.gold.com.tr
bir incele derim.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir