Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Parasi Olupta Ne Yapacagim Diye Dusunenlere

BaşlatanYeni UfuklarTarih21/02/2010 21:48:37Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
Merhabalar,

Parasi olupta ne is yapacagina karar veremeyenlere birkac onerim var;
1-Gazetelerin ekonomi sayfalarini takip edin, Turkiye'nin cesitli yerlerinde yeni yeni fikirler olusuyor, is sahalari aciliyor burdan fikir edinebilirsiniz.

2-Yakininizdaki toptancilar carsisini ziyaret edin yogun olanlar eger ikamet ettiginiz yerde yoksa o isi uygulayabilirsiniz, bu konuda toptanci ile de gorusun fikir edinin,

3-Oturdugunuz yerin civarindaki il veya ilcelerde olupta bulundugunuz yerde olmayan islere bakin aynisini bulundugunuz yerde de uygulama sansi olabilir.

4-Gazetelerin ilan sayfalarida is aramak icin bakilabilir.Bulundugunuz yer civarindaki eleman arayanlar ilanlarindan eleman aranan isler o islerde acik oldugu anlamina gelir, o islerin arastirmasini yapin.

5-Yeni bir ise girmeden o isi yapan birilerinin yaninda (tabii rakip olarak karsisina cikmamak kosuluyla) baska bir il veya ilcede olabilir, ucretsizde olsa calisin, isi ogrenin.

6-Baslayacaginiz isle ilgili gazete, dergi vb takip edin, yazilari okuyun.

Basarilar herkese....
Ergun

Yerleşim ABD / MiamiMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye19 yazı
katılıyorum çok doğru
web tasarımı sadece 80 tl. Hizmet anlayışım önce tasarımı siz görürsünüz onay verirsiniz sonra yayına atarız. İletişime geçin.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye88 yazı

teşekkürler

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Üye111 yazı
Arkadaşımızın fikirleri doğru,

Farklı düşünen arkadaşlarımız var ise ;

"Ortak Çalışalım, Beraber Kazanalım" başlıklı yazımı okumanızı tavsiye ederim.

Saygılar.
www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye546 yazı
Lahmacun kebap yemesi sevap

Verilmek istenen mesaji anlamadim mi yoksa mesaj falan yok hersey basitce ortada bir yazimi bu cozemedim ama calisma hayatinizda yine de basarilar dilerim.
Nakipoğlu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er