Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Girişimciler İçin İş Fikirleri

BaşlatanişletmeciTarih01/12/2006 14:53:45Yorum81

İlk mesaj
Yeni Üye72 yazı
Bir süredir aklımda toparlamaya çalıştığım iş fikirleri ve ilgili bazı linkleri,elimden geldiği kadarıyla yazmaya çalıştım.Şimdilik çok çok iyi bir çalışma olmamakla birlikte, geliştireceğim.Sizlerin de fikirlerinizi öğrenmek ve paylaşmanız dileği ile Sevgi ve Saygılarımla.

-Dikenli tel,Galoş,Çivi,Vida Üretim makineleri alıp üretmek ve pazarlamak İlgili link: www.toreci.com.tr/dikenli_tel/
-Soğuk Hava Deposu Kurmak
-Patent Bürosu Kurmak
-Temizlik Firması Kurmak
-Hava Yolu Firması Acenteliği işletmek
-Rusya veya Ukrayna’dan Helikopter kiralayıp,Nakliye/Yolcu taşımacılığı yapmak
-Taşıma gemisi,şilep(benzeri) kiralayıp nakliye yapmak(armatörlük)
-Türkiye’de DISNEYLAND benzeri bir eğlence parkı kurup işletmek.(En uçuk,ama en çok hoşuma giden fikir.)
-Sivil Havacılık Kursları’na katılıp,yolcu veya nakliye PİLOT ehliyeti alıp pilot olmak (şu anda iyi yetişmiş pilotlara oldukça talep varmış)
İlgili linkler: www.thk.org.tr/2005/anasayfa.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://www.thk.org.tr/2005/anasayfa.htm
www.ayjet.aero/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.ayjet.aero/
www.hezarfen.com.tr/activities/default.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://www.hezarfen.com.tr/activities/default.htm
-Faturabank işletmek İlgili link: www.faturabank.net www.novatro.com
-Tur Operatörlüğü
-Plastik kalıp üretim makineleri alıp,plastik ürünler üretmek
-Beton Santrali kurmak
-Balık çiftliği/küçük-büyük baş hayvancılık/kürk hayvancılığı/arıcılık/tavuk çiftliği/bitkisel
üretim işletmeleri kurmak.İlgili link: www.tarim.gov.tr
-Yakıt İstasyonu kurmak
-Tıbbi Malzemeler Pazarlama (İlaç değil)
-Plastik Manken Üretimi
-Web sayfası tasarımcılığı
-Bijuteri İşletmek
-Güzellik Salonu-Kuaför işletmek
-Spor Salonu işletmek
-Oksijen Bar işletmek
-Internet cafe
-Simit Sarayı
-Kırtasiye ürünleri
-Şarap Evi işletmek
-Şans Oyunları bayiliği
-Cep Telefonu bayiliği
-Milyoncu dükkanı işletmek
-Halı saha işletmeciliği
-Nalburiye-Aktar-Hırdavat işletmeciliği
-İstanbul/Merter’den çok ucuza tekstil,giyim ürünleri alıp,bir mağaza açarak satmak
-Tekstil makineları alıp,Fasonculuk yapmak: (Dikkat,yalnızca çok SAĞLAM kişi veya
Firmalarla çalışılması gerekli,ödemeleriniz yapılmıyor ya da çekler sahte çıkabiliyormuş.Bu
Sektörü iyi bilmek gerekliymiş.)
-Tüp gaz ve iyi Su dağıtımı bayiliği
-Çikolata ve çikolata ürünleri üretimi
-Dünya Ülkelerinin ekmek yapımları ve çeşitli ekmek ürünleri kursuna katılıp,işletmeciliğini
ve pazarlamasını yapmak
-Meyve şekerleri üretmek(Türki Cumhuriyetler ve arap ülkelerinden çok talep varmış)
-Yavru köpek,kedi,balık gibi…Pet dükkanı açmak(çalıştıranlar çok iyi kazanç olduğunu iddia
ediyor)

KAYNAKÇA:
www.koniks.com
www.arama-tr.com/arama_subcategorys.asp?cid=10&scid=92&StrPage=1" rel="nofollow" target="_blank">http://www.arama-tr.com/arama_subcategorys.asp?cid=10&scid=92&StrPage=1
http://argeok.blogcu.com/774582
www.tarim.gov.tr
www.gencgirisimciler.org/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gencgirisimciler.org/

Girişimci Olabilir misiniz? Kendinizi ölçmeniz için TEST

www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=4534" rel="nofollow" target="_blank">http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=4534

KOBI’ler (Küçük ve Ortaboy İşletmeler)hakkında bilgi : www.kobi.org.tr/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.kobi.org.tr/

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
81 yorum
Yeni Üye77 yazı
Gercekten harika yazmışsınız elinize saglık...
wolf_captain

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye239 yazı
aslında disneyland tarzı dunyada bile olmayan birşeyi uretmek ve hem para hem ün yapmak gerekli bende bir fikir var ancak sermaye haliyle yok.
devlet veya işadamlarından destek veriyyormu yada bunun için ne yapmam gerekiyor nasıl referanslar sunmalıyım?
teşekürler
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Yeni Üye4 yazı

arkadaşlar otomat işini güzel ve ciddi yapan var mı bildiğiniz. ve hangi şehirde... benim bu alana girme isteğim var ama endişeleniyorum... olmaz da makineler elimde kalır diye korkuyorum... yaşadığım şehir ortalama 150 bin nüfuslu bir şehir... bu konuda tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum... şimdiden teşekkürler... aydinakinci@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Yöneticilik
Üye116 yazı
bir yeni girişimde benden.
www.yazsilneontrakya.tr.gg

neon pano yazılabilir silinebilir.
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
Değerli arkadaşlar ; Bende sizlere bir teklifde bulunmak istiyorum. Umarım benimki siz küçük/büyük yatırımla kendi işinin sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma bir çözüm olur. İşimiz gıda çek yok senet yok günlük sattığımız kadar nakit . Ailemin İstanbulda sahip olduğu büyükçe bir unlu mamül fabrikaları var burada yufka,lavaş,erişte,el mantısı ve soya etli makina mantısı üretiyorlar aylık üretim kapasiteleri 240 ton civarında bende bu işin pazarlama sorumlusu oldum. Ve bölge ortakları adı altında bir oluşum kuracağım her bölge ortağım dilerse kendi alt pazarlama ağını kuracaktır ( şehir sorumluları ) Bölge ortağım benimle % 50 ortak olacak şehir sorumlularıda bölge ortağıma % 50 ortak olucak yani başta ben ve para kazanan her kes sorumlu olacak ürünlerin tüm belgeleri ve izinleri var. Şimdi bölge ortağım bir kamyon ve 2-3 küçük araba ile şehir içinde olmayan bir soğutmalı depo kiralayacak yani yaklaşık 70-80 bin ytl lik yatırım yapacak, şehir sorumlusu'da sadece bir küçük araba ile 20-25 bin ytl dağıtıma çıkacak tahmin ediyorumki şehir sorumlusunun aylık net karı 4-8 bin ytl bölge ortağımında aylık net karı 15-25 bin ytl olacaktır verdiğim rakamlar yaklaşık' tır bunu daha yukarılara taşımak sizlerin elinde olacak ne kadar mesai harcarsak o kadar çok kazanacağız. İlgilenen arkadaşlar benimle irtibat kurabilirler Tarık alkan 0537 396 12 06 - bostasyapi@gmail.com Şimdiden oluşum içinde bulunacak değerli ortaklarıma hayırlı işler dilerim.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Mimar
Yeni Üye31 yazı
SEARMİK SU FİLİTRESİ (KARTUŞU) ÜRETİMİ VE SATIŞI
Türkiyede üretimi yapılamamakda sebebi formülü bilinmiyor bir arkadaşım bunun üretimini başardı ama ticari bir şekle getirmek için sermaye gerekiyor su arıtma sistemleri satan sitelerde fiyatı kdv hariç 20 ytl den başlıyor üretim tesisni kurdukdan sonra üretim adet maliyeti 1adeti =2ytl civarında karı siz hesablayın. ÜLKEMİZDE ELİNDEN TUTULMASI GEREKEN ÇOK İNSANIMIZ VAR BU ARKADAŞIMDA BUNLARDAN BİRİ.
Sabırla okudugunuz için şimdiden teşekkürler.
daha fazla bilgi için TAYFUN ŞAKRAK cep : 0537 491 63 62

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Arkadaslar fabrikası olan insanlar tepeden baslamamıslarki bu işe dipten atolyelerden gelmiş işini geliştirip fabrika asamasına getirmiş insanlar tabi bunu yaparken az cok bi sermayeleri muhakkak vardır 40 bin ytl nakitim var benim gibi düsünen arkadaslarla birlik olup muhakeme yapıp üretim atolyesi kuramazmıyız??
Hem artık devlet tesvıkleri de var doguda acsak bi fabrika tesvık kullanarak işler iyi giderse batıya da gelemezmiyiz??

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Yöneticilik
Üye243 yazı
Ben bir emlakçı olarak, aman emlak işine bulaşmayın derim, çok stresli ve iş yok, çünkü evler çok pahalı.

Birisi, al-sat tan bahsetmiş, ben o arkadaşa aynen gülerim, 100 lük daire, hemen 150 ye satılsa, tüm türkiye bu işi yapardı, biz kendimiz, bu işin içinde olmamıza rağmen, bu işi yapamıyoruz ve iş değiştirmeye karar verdik.

aynı zamanda maliye de artık al-satçıların peşinde, yani artık kolay değil, 3 günde para kazanmak bu zamanda maalesef.

ama yine de bu al-satçılıktan (eski evi al, full tadilat yap , karınla sat) ayda 5-10 kazanabilirsiniz, ama bu birazda şans işi, ev fiyatlarının ne olacağı tam bir muamma, belki artar, belki iyice çöker. evden çok iyi anlamanız lazım ayrıca, tadilatçılara da pek güven yok, çok dikkat etmek, işin başında durmak lazım, 10 luk işi, 20 ye yaparlar sonra.

ev al-sat bir nebze, çok zor ama imkansız değil ama dükkan al-sat işi tam bitti, esnaf kan ağlıyor, kira veren yok, çok dükkan boş.

klasik emlakçılıkta çok zor, çünkü üçkağıtçılık artık tavan yaptı, herkes emlakçıyı aradan çıkartıyor, istediğiniz kadar imza alın, üçkağıtçı üçkağıtçılığını hep yapıyor.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye46 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tayfun şakrak
SEARMİK SU FİLİTRESİ (KARTUŞU) ÜRETİMİ VE SATIŞI
Türkiyede üretimi yapılamamakda sebebi formülü bilinmiyor bir arkadaşım bunun üretimini başardı ama ticari bir şekle getirmek için sermaye gerekiyor su arıtma sistemleri satan sitelerde fiyatı kdv hariç 20 ytl den başlıyor üretim tesisni kurdukdan sonra üretim adet maliyeti 1adeti =2ytl civarında karı siz hesablayın. ÜLKEMİZDE ELİNDEN TUTULMASI GEREKEN ÇOK İNSANIMIZ VAR BU ARKADAŞIMDA BUNLARDAN BİRİ.
Sabırla okudugunuz için şimdiden teşekkürler.
daha fazla bilgi için TAYFUN ŞAKRAK cep : 0537 491 63 62

sayın tayfun şakrak,
artık üretimi bilinmeyen diye bir şey söz konusu değil bence ona yapılacak yatırım maliyeti geri dönüşümünden daha fazla olacağı için üretilmiyordur.Birde konuya bu yönden bakmak lazım acizane düşüncem.yoksa olmayan bir malın üretimini yapıp piyasaya sunmak tabiki çok güzel getiri sağlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar.Sivas merkezi yerde büyük bir iş yeri açmayı düşünüyoruz.Fakat marka konusunda sıkıntılıyız.Bayilik almayı düşünüyoruz.ilgilenen arkadaşların msjlarını beklıyorum.... n_guldes@hotmail.com adresımden ulasabılırnız.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
evet bizim sokakda 8 emlakçı vardı 6 ı kapattı ve tanıdığım çevremdeki emlakçıların 4 ü de sektör değiştirdi emlakçılık eskisi gibi değil çok zor al - sat devri bitti artı insanlar çok akıllandı emlakçıya niye komisyon yediriyim direk şahısdan alırım diyor internet vasıtasıyla ev sahipleride artık çoğu kişi direk nete ilan veriyor parayı kazananlarda al sattdan değil arkadaşın dediği gibi eski evi alıp tadilat yapıp biraz allayıp pullayıp üstüne ekleyip satıyorlar oda satılırsa tamamen şans işi esas bu emlak işinden kazananlar ihalelere girip hacize düşmüş evleri ihalelerden kelepir alıp satıyorlar ama o işde de mafya var her keze yedirtmiyorlar öyle ben emlakçıyım deyip elini kolunu sallayıp ihaleye giremessin bir diğer kazananlarda büyük oynayanlar çevresi geniş olup el altından benzinlik fabrika gibi kara parayla alış satış yapanlar vergisiz yani ama konuşduğumuz bildiğimiz sokak emlakçısıysa o devir bitti bendende tavsiye kimse bulaşmasın ama ben aza kannat ederim diyorsanız girin onu bilemem...

ama kim diyorsa emlakçılık iyi yok 100 al 150 ye sat güvenmeyin derim benim yan dükkanım emlakçı ve istanbulun en işlek güzel semti olan ortaköyde adamın elinde ev var 7 aydır satamıyor bir o kadarda içine para harcadı...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye683 yazı
Sevgili Öğretmenim, İnsan yetiştirmek gibi bir görevi üstlenerek, ne kadar iddia sahibi oluğunuzu kanıtladınız. Paylaşmayı, yardımlaşmayı, takım olmayı sizin kadar hiç kimse bilemez, bilse bile yaşamına yansıtamaz. Öğrencilerinizin gözlerindeki pırıltıyı görmek uğruna, maddi ve manevi özveriye sizin kadar da katlanan başka meslek mensubu da emin olun yoktur. Tüm bunların yanında sizin kadar "mesai" kavramını silip atan, işini evine taşıyan meslek mensubu da yoktur. Her türlü maddi sıkıntı içinde bile, başınızın dik olmasını hiçbir ekonomik teoriyle açıklamak mümkün değildir. Sevgili Öğretmenim, Maddi sermayeniz olmasa da, entelektüel sermayeniz, yani bilgi birikiminiz, en büyük sermayedir. Öğrencilerinizi en iyi gene kendiniz tanırsınız. Onların ne istediğini, neler beklediğini siz bilirsiniz. Sınıfta onlarla yüzyüze olan sizsiniz... İster ÖSS, ister SBS gibi hiç de adil olmayan, varlıklı olanlarla yoksul olanların aynı yarışa sokulduğu bu sistemde, öğrencilerimizi birer "sermaye" olarak gören, bu ahlaksız yarışı geçim kaynağı haline dönüştüren sermaye sahiplerinin ezberlerini bozmak için yola çıktık. Bir yandan bilgi birikimlerinizi değerlendirerek, öğrencilerini başarıya taşıyacak dokümanı üretirken, bir yandan da ana sütü gibi ak ve helal olan emeğinizin karşılığını kazandırmak için bir çaba içindeyiz. Öğretmenler Birliği'ni birlikte oluşturup, birlikte yöneteceğiz. Emeğiniz olduğu kadar, söz hakkınız da olacaktır. Sitemizi iyi inceleyip, varsa önerilerinizi bize yazın, önerilerinizin bizim için çok değerli olacağından kuşkunuz olmasın. Kollektif aklın farkında olan bir ekip olmaya kararlıyız. Türkiye'nin neresinde olusanız olun, hangi kademede çalışırsanız çalışın bu organizasyonda mutlaka size de bir yer vardır. Gücüne inan, ufkunu geniş tut sevgili öğretmenim... Sevgi ve saygılarımızla...

www.ogretmenlerbirligi.tr.gg
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye23 yazı
arkadaslar 250 dolar ile gercekten profesyonel bir is sahibi olabilirsiniz. mail adresimi asagida veriyorum gorusmek isteyen ciddi kisiler varsa bana ulasmalari yeterlidir. isimiz hakkinda biraz bilgi verecek olursak turkiyede 8 bine yakin kisi su anda bu isten para kazaniyor ve kazanmakta, dunyada ise bu sayi 540 binleri asti. Turkiye yeni bir pazar ve yeni acilimlar icin gayet ideal bir yer. kazanclar dolar uzerinden oldugu icin dolarin artisi isinizi etkilemez bi sure sonra siz artmasini istersiniz. isimiz kesinlikle yasal olup bunu belgelerle ise baslamak isteyen kisilere veya isi dinlemek isteyen kisilere gosterebiliriz. ozellikle ankara, istanbul olmak uzere diger illerdende gelecek basvurulari degerlendirilir. yuz yuze gorusme ile ise baslamak ve para kazanmak mumkundur. lutfen irtibata geciniz. isimizi ogrenci memur isci farketmez herkes yapabilir. selamlar

not: mernak ettiğiniz herşeyi sorabilirisiniz..
e-mail: mavii_2488@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye23 yazı
arkadaslar 250 dolar ile gercekten profesyonel bir is sahibi olabilirsiniz. mail adresimi asagida veriyorum gorusmek isteyen ciddi kisiler varsa bana ulasmalari yeterlidir. isimiz hakkinda biraz bilgi verecek olursak turkiyede 8 bine yakin kisi su anda bu isten para kazaniyor ve kazanmakta, dunyada ise bu sayi 540 binleri asti. Turkiye yeni bir pazar ve yeni acilimlar icin gayet ideal bir yer. kazanclar dolar uzerinden oldugu icin dolarin artisi isinizi etkilemez bi sure sonra siz artmasini istersiniz. isimiz kesinlikle yasal olup bunu belgelerle ise baslamak isteyen kisilere veya isi dinlemek isteyen kisilere gosterebiliriz. ozellikle ankara, istanbul olmak uzere diger illerdende gelecek basvurulari degerlendirilir. yuz yuze gorusme ile ise baslamak ve para kazanmak mumkundur. lutfen irtibata geciniz. isimizi ogrenci memur isci farketmez herkes yapabilir. selamlar

not: merak ettğiniz sorular cevaplandırılır.

e-mail: mavii_2488@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye18 yazı
BULGARİSTAN ÇEVRE ÜLKE VE BÖLGELER İÇİN KEPÇE OYUNCAK MAKİNASI BAYİLİKLERİ VERİLİCEKTİR.

PARA VE JETONLA ÇALIŞAN BU MAKİNALAR İSTENİLEN PARA BİRİMİYLE ÇALIŞABİLİR VE AYDA 1000 DOLAR CİVARI PARA KAZANDIRIR.

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ VE KALABALIK MEKANLARA KOYABİLECEĞİNİZ BU MAKİNALAR AVRUPA VE AMERİKADA ÇOK POPULERLERDİR.

GİRİŞİMCİLER İÇİN ÇOK İYİ, KARLI, RİSKSSİZ VE NAKİT SABİT GELİRLER ELDE ETMENİN EN İYİ YOLUDUR.
VENDİNG SEKTÖRÜ DÜNYADA HIZLA GELİŞMEKTE VE TÜRKİYE VE BULGARİSTAN GİBİ GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERDE İYİ FIRSATLAR SUNMAKTADIR.

DÜNYADA VAR OLAN KRİZ SÜRECİNİ EN BAŞARILI VE RİSKSSİZ ŞEKİLDE FIRSATA ÇEVİRMENİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN YANINIZDAYIZ.

İRTİBAT:

KARINCA OUTLET PARK TURKEY

MERKEZ - İSTANBUL

www.karincaoutletpark.com
0212-523-65-16
0539-647-95-25
0543-679-89-92
CANLI MSN: seckini@hotmail.com

Yeni Üye18 yazı
BULGARİSTAN ÇEVRE ÜLKE VE BÖLGELER İÇİN KEPÇE OYUNCAK MAKİNASI BAYİLİKLERİ VERİLİCEKTİR.

PARA VE JETONLA ÇALIŞAN BU MAKİNALAR İSTENİLEN PARA BİRİMİYLE ÇALIŞABİLİR VE AYDA 1000 DOLAR CİVARI PARA KAZANDIRIR.

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ VE KALABALIK MEKANLARA KOYABİLECEĞİNİZ BU MAKİNALAR AVRUPA VE AMERİKADA ÇOK POPULERLERDİR.

GİRİŞİMCİLER İÇİN ÇOK İYİ, KARLI, RİSKSSİZ VE NAKİT SABİT GELİRLER ELDE ETMENİN EN İYİ YOLUDUR.
VENDİNG SEKTÖRÜ DÜNYADA HIZLA GELİŞMEKTE VE TÜRKİYE VE BULGARİSTAN GİBİ GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERDE İYİ FIRSATLAR SUNMAKTADIR.

DÜNYADA VAR OLAN KRİZ SÜRECİNİ EN BAŞARILI VE RİSKSSİZ ŞEKİLDE FIRSATA ÇEVİRMENİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN YANINIZDAYIZ.

İRTİBAT:

KARINCA OUTLET PARK TURKEY

MERKEZ - İSTANBUL

www.karincaoutletpark.com
0212-523-65-16
0539-647-95-25
0543-679-89-92
CANLI MSN: seckini@hotmail.com

Üye239 yazı
seçkin ben giresundayım nufus 85 bin civarı merkezde bi alışveriş merkezini andıran yapımız var..bunu bana verirsen oraya koyabilirmiyim neler yapmam lazm bunun için ? tam anlamıyla anlatırsan halledebiliriz.
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Yeni Üye13 yazı
ARKADAŞLAR İSTEYEN HERKESE FABRİKA ÇIKIŞ FİYATINA BATTANİYE GÖNDEREBİLİRİM. İSTER ARACINIZLA KENDİNİZ PAZARLARSINIZ,İSTERSE EŞİNİZ VEYA ANNENİZ EVİNDE KONU KOMŞUYA PAZARLAR. SADECE BİR ÖNERİ. HEPİNİZE BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı
Arkadaslar ogrenciyim ve guzel bı sıstem kurdum bunu nasıl gelıstırebılırım inceleyebilirmisiniz..

Sistem su :
ogrencilere yonelık bır sıte kurdum ve buradan fırma rehberı olusturarak ogrencıye hıtap eden fırmalardan yıllık uyelık karsılıgı kayıt edıorum...
bu işlemi ogrencıye yaptırarak onlarında para kazanmasını saglıyorum...

sistemi inceleyıp neler katıulabılecegını ne gıbı yenılıkler yapılabılecegını soyleyebılırmısınız...

http://www.unnicity.com

Yerleşim Türkiye / Bursa Afyon KutahyaMeslek Reklam
Üye255 yazı
Arkadaşlar bende istanbulda internette bir firma rehberi oluşturmaya başladım.
benimle çalışmak isteyen arkadaşlar siteyi inceleyip ordan bana ulaşabilirler.
özellikle üniversite öğrencileri ve ek iş yapmak isteyen memurlar için iyi bir gelir kapısı olabilir.
http://istanbulesnaflari.com/
http://istanbulesnaflari.com/ istanbul esnaf rehberi geç olmadan mutlaka yerinizi alın http://istanbulesnaflari.com/EskiIstanbul.php

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Üye123 yazı

Firmamız inşaat ve iş makinaları konusunda hertürlü üretim-satış-servis-yedek parca hertürlü makina tamir bakımı CE İSO9001 Kalitesiyle siz değerli müşterilerimizle yurt dışında bizlerle çalışacak ciddi kurum yada kuruluşlarla çalışmak istemekteyiz .bayilik satış ,ofis ve parsiyel bazda satış için sizlere hizmet vermekten onur duyar.

DİLEK KÜÇÜKOĞLU
www.kucukoglumakine.com.tr
kucukoglumakine2006@hotmail.com
info@kucukoglumakine.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Üye782 yazı
Sektör: YAŞ MEYVE - SEBZE VE MAMULLERİ
Konu: Elma posası alımı
Ülke: BULGARİSTAN
Firma Adı: KNM LTD.
İlgili Kişi: KOSTADIN MAVROV
Adres: 15A ODRIN ST.BURGAS,BULGARIA
Telefon: 359 - (56) - 811100
Fax: 359 - (56) - 810074
E-Mail: knm_mavrov@yahoo.com
Web Adres: www.knm-bg.com
Tarihi: 26/11/2008
Kaynak: Sofya Ticaret Müşavirliği
Detay: Elma tozu üreten Bulgar KNM firması Türkiye'den elma posası ve kırıntısı talep etmektedir. GSM:00359 888/600626

--------------------------------------------------------------------------------

Sektör: MAKİNE VE AKSAMLARI
Konu: Hava kompresörleri alımı
Ülke: İSRAİL
Firma Adı: LEDICO TECHNOLOGIES L.T.D
İlgili Kişi: MARCO PARIENTE
Adres:
Telefon: 972 - (50) - 6500115
Fax: 972 - (3) - 9630066
E-Mail: marco@ledico.com
Web Adres:
Tarihi: 25/11/2008
Kaynak: Tel Aviv Ticaret Müşavirliği
Detay:

--------------------------------------------------------------------------------

Sektör: KİMYEVİ MADDELER VE MAMULLERİ
Konu: Tek kullanımlık mutfak gereçleri (plastik tabak, bardak vb.) alımı
Firma Adı: SHULHAN ARUH
İlgili Kişi: BENNY SVISA
Adres: YOHAI VILLAGE NORTH ISRAEL
Telefon: 972 - (52) - 7678070
Fax: 972 - (4) - 6989569
E-Mail: benny_188@walla.co.il
Web Adres:
Detay:

Sektör: HUBUBAT, BAKLİYAT - YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ
Konu: Sakız (chewing gum) alımı
Firma Adı: MAMADINA
İlgili Kişi: OREN BRACHA
Adres: NETANYA, ISRAEL
Telefon: 972 - (9) - 8825059
Fax: - () -
E-Mail: nirbrac@yahoo.com
Web Adres:
Detay:

Sektör: OTOMOTİV VE YAN SANAYİ ÜRÜNLERİ
Konu: Araç lambaları alımı
Firma Adı: ASULIN TRADE GROUP
İlgili Kişi: MOTI ASULIN
Adres: HERMON STREET 3 BEER SHEVA
Telefon: 972 - (8) - 6498346
Fax: 972 - (8) - 6409517
E-Mail: asulinmoti@gmail.com
Web Adres:
Detay:

yenidir..işine yarayan alsın..
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye255 yazı
http://www.istanbulesnaflari.com

kendi işinin patronu olmak isteyenler

ek iş yapmak isteyen memurlar, işçiler, öğrenciler
bize gelin hemen kazanmaya başlayın
sizden tek kuruş istemiyoruz sadece temiz bir geçmiş dürüstlük ve kendinize inanmanız
buyrun konuşalım......

http://www.istanbulesnaflari.com
http://istanbulesnaflari.com/ istanbul esnaf rehberi geç olmadan mutlaka yerinizi alın http://istanbulesnaflari.com/EskiIstanbul.php

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Editör5590 yazı
İşleri kötü giden tüm esnaf arkadaşların üzerine eğilmesi gereken bir konu.

Türkiye de üretip veya alıp sonra yurtdışına satmak. Tarımsal gıda Türkiyede üretilebilecek en kolay üründür. Bu işi bir de teknolojik yapıp maliyetinizi ucuzlatırken bir yandan da veriminizi- rekoltenizi arttırırsanız, kurumsallığa ve profesyonel bilimsel yaklaşımlara prim verirseniz muhtemelen ben bu güne kadar bunları nasıl akıl edemeyip bu kadar sıkıntıyı çekmişim dersiniz.

Al-sat a diyeceğim bir şey yok. Ama üretecekseniz marka, ambalaj, kaliteli ürün, ucuz fiyatlar, sürekli üretim imkanı, kolayca ulaşılacak yerde duruyor ülkemizde, oldukça düşük maliyetlerle. Avrupada bu şanslar biteli yıllar olmuş. Üretiyor ama ucuz değil, yeterli değil.

10 kuruşa domates üretip 2$ a satabildiğinizi bir düşünün. Bir sezon satışı ile kendini 4 - 5 defa amorti edebilecek başka bir üretim dalı yok. En ölü fiyatta kiloda 50 kuruş kar edebileceğiniz 10 dekarı 300bin liralık bir yatırım 32 hafta boyunca size dekardan 5 ton ürün verdiğinde, 10 dekarda 50 ton eder 32 haftada 1 600 000 kg ürün eder. Kiloda 50 kuruş kazançla 8 ayda 800bin lira eder. Ciro değil net kar. 1,2 $ a satsanız cironuz 1 250 000 lira olur yaklaşık.

Normal hesabın ve denemelerin dekardan 8 ton ortalama olduğu düşünülürse harika bir yatırım. Tabi bu yatırımı 300bine çıkarmak en ucuzu, normali 500 bini buluyor çünkü.

Parça başına 50 kuruş kar elde edebileceğiniz devamlı yurtdışı müşterisi olan yurt dışı olmadığında yurt içinde de devamlı hazır alıcısı bulunan bir kere 500 bin lira yatırıp karşılığında her yıl 1,5 milyon parça mal üretip 750-800 bin lira kazanç elde edebileceğiniz bir makina parçası var mıdır ?? Olsa bile, çalıştırılan işçiyi, harcanan elektriği, bina kirasını bu kar miktarı karşılarmı ?

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye24 yazı
bardakta mısır +fındık kavuran+pamukşeker işi yapabileceğiniz özellikte satış standlarımız var bayilikler veriyoruz.
www.yersenfinduk.com
yersenfinduk@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ymalat
Yeni Üye61 yazı
Herkese merhaba,
Asıl işim yabancı dil öğretmenliği.(Almanca & İngilizce)
Ama ben üretim sektörüne geçip ticaret hayatına atılmak istiyorum.
özellikle aklımda bir ürünü imal edip toptancılara satmak var. Ama bu kon ularda pek bilgim yok. Bu yüzden sizden yardım istiyorum.

Düşük maliyetli kurulacak bir üretim şirketi ile ne üretebilir ve satabilirim?

Ticarete yeni geçeceğim içinde büyük riskler pek almadan bir geçiş yapmak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye47 yazı
arkadaşlar 10.000 tl sermaye ile 100 binlerce lira kazanabileceğimiz bir projem var.istanbuldan ciddi yatırımcılar lütfen mail atsın .yüzyüze görüşelim.türkiyede yapılmamış bir iş.reklam üzerine .lütfen ciddi insanlar yazsın.referans verilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
Çok iyi ve yol gösterici bir derleme.Benim düşüncem girişim yapacak kişiler kesinlikle anı değilde geleceği düşünmeli.Gelişen zevkleride gözardı etmemeliyiz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama