Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

50. 000 Tl İçin İş Önerisi

BaşlatanTarikYildizTarih20/02/2010 14:40:00Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
Merhabalar,
Arkadaşlar aranıza zonguldağın şirin bir belediyesinden katılıyorum. Nüfüsu 5000 olan bu belediyede 16 köy bulunmakta,
50.000 tl gibi bir bütçe ile iş kurmak istiyorum, Tabi %20 - %30 üssüde olabilir.
Kiralar 200 - 400 Tl arasında değişmekte.
Ortalama elaman çalıştırma mailiyeti 500 Tl

Bu duruma göre araştırmalar yaptım türktelekom bayiliği için incelemeler yaptım fakat oda karlı bir iş değil. %2 gibi bir oran bırkıyor fatura başına fakat kotaları vs çok fazla. Aylık 100+ kişi abone yapmanız gerekiyor gibi ıvır zıvır çok aşırı.
Mobilya işi yapmak istemiyorum.
Hırdavat istemiyorum

Az kafa yorcak işler olması daha iyi olur.

Bu konuda sizlerden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Yerleşim Türkiye / DiğerMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Yeni Üye10 yazı
fırın aç kardeş 50 bine 5000 ekmek çıkaracak rahat bi fırın açarsın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye131 yazı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=26900
yukardaki linke tıklarsanız ve tüm yazıları okursanız eğer.
size çok müteşekkür kalırım.
çatalağzı ve kilimliyi çok iyi bilirim.
zonguldak için her türlü desteğimi veririm.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Üye203 yazı

Sizin için en güzel iş bence jetonlu(araba yarışı, langırt, motor yarışı, basketbol vb) veya şişme(zıpzıp, kaykay, top havuzu vb) çocuk ve büyükler için oyun makinaları alıp, belediye ile anlaşmak. Belediye'ye ait olan bir arazi üzerine sosyal etkinlik kapsamında belediye'ye sunacağınız bahsettiğim proje ile belediye ile ortak hareket ederek beldenizin en hareketli yerinde (ŞAYET DAHA ÖNCE YAPAN YOKSA, KESİNLİKLE DENEYİN DERİM) mini kompleks yapabilirsiniz.
Aynı zamanda bu alana çay, tost, meşrubat servisi yapacak mini bir çay bahçesi ilave edersiniz.
Yalnız dediğim oyuncakları Türkiye'den almaya kalkarsanız size çok pahalı gelebilir. Bir ithalatçı ile anlaşırsanız ithalatçı ile birlikte çin'e gidip alırsanız elinizdeki para fazlasıyla yetecektir.
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye37 yazı
Cok tesekkur ederim tum yorumlarinizi okuyor ve not ediyorum degerlendirecegim. Lutfen farkli dusuncelerinizde varsa paylason

Yerleşim Türkiye / Di?erMeslek Esnaf
Üye295 yazı
hocam bence bı nargıle cafe ac,canlı muzıkde koy,vardır belki tanıdığın kendı capında calan arkadasların,cok kârlı bır ıs,tabı ıslek bır yere acman lazım gunde 20 tane nargıle versen 100-150 tl gıbı bır kârın oluyor bırde bunun cay,kahve,pızza bunun gıbı bır cok sey kârlı ıs yanı...saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye37 yazı
Bolgede daha once denendi fakat is yapmiyor bolgem fazla aliskin degil o tur ortamlara

Üye413 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - smt147
hocam bence bı nargıle cafe ac,canlı muzıkde koy,vardır belki tanıdığın kendı capında calan arkadasların,cok kârlı bır ıs,tabı ıslek bır yere acman lazım gunde 20 tane nargıle versen 100-150 tl gıbı bır kârın oluyor bırde bunun cay,kahve,pızza bunun gıbı bır cok sey kârlı ıs yanı...saygılar

aslen güzel fikir. daha önce açıldı iş yapmadı olayında ise sanırım işletmeciden kaynaklanan sorunlar olabilir. önceden açılıpta başarısız olanı bir kenara bırakacak olursak ve şu an benim 3 yıldan beridir türkiyede yaşamıyor oluşumuda hesaba katarsak , tv den gördüğüm kadarıyla sigara her yerde yasaklanmışken nargileye izin varmı? önce bunu araştırmanızı öneririm. eğer izin konusunda sıkıntı yoksa bence ciddi ve prensipleri olan bir mekan açarsanız iş yapmaması için bir sebep yok. kar kısmına gelincede buna kısmet diyeceksiniz. ama az ama çok. ben sonuçta pozitif bir iş olacağı inancındayım. tabiki yer mekan ve dekor çok önemli. yinede son karar sizin. hakkınızda hayırlısı olsun
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Üye1359 yazı
* Göbü, Türkali, Filyos, Muslu, Işıkveren vs vs :) hey gidi gençliğim
* Servis işi olabilir. Minibüs hattına girmek için yeter mi bilmem.
* Santral inşaatı var oradan birşeyler çıkar mı sanmam. Kantini vs zaten birilerine verilir.
* Köylere satışa gidenler boldur kısmet işi.
* Kestane alım satımı olur mesela sezonluk. Oradan alır istanbula satarsınız ki en geçerli olanı da bu sonuncusu sanırım. haksız mıyım ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye96 yazı
Haziran ayında yerli ve yabancı sigaraya %30-35 arası bir zam gelecek. 50.000*30%=15.000 eder. Sermayeni 65.000'e çıkarma şansın var. Keyfin bilir tabii.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2981 yazı
Beş bin kişiye mal satmayı düşünmek yerine , oradan yöresel bir şeyleri tedarik edip , gurbetteki Zonguldak lılara satmayı düşünmek daha doğru gibi geliyor bana. ,

Gurbetteki Zonguldakl ılar , Ankara, İstanbul vs , memleketimiz şu ürünü olsada alıp yesek , giysek , kullansak gibi akıllarına gelen yöresel ürünleri söyleseler . Arkadaş da oradan bunların en hakikisini tedarik edip isteyenlere ulaştırsa mesela .
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye37 yazı
İlginize cok cok tesekkur ediyorum hepsini not aldim. Farkli
fikirleride olanlar paylasirsa sevinirim.

Üye1359 yazı
Zonguldak-İstanbul istikametinde Berceste / Ulusoy dinlenme tesislerindeki tarzda mı mesela ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Üye295 yazı
hocam orda bır-ıkı tane halı saha ac,maliyetı ne kadar tutar bılmem ama ıstanbulda mac basına 80-150 TL arası para alıyolar sen orda mac basına 50 tl alsan gunde 4 mac olsa bıle,200 tl buda cok ıyı bır kâr,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye1359 yazı
Pazarcılık ideal derim. Kilimli, çatalağzı, hisarönü, saltukova pazarlarında minibüs tarzı birşeyle satış yapabilirsiniz. Bu gıda mı olur diğer birşeyler mi olur size kalmış
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yeni Üye29 yazı
slm kardeşim o parayla bir ekmek fırını yap veya devral ben sana işçilik yapmaya hazırım ister kar ortağı gibi çalışırız istersen işçi olarak çalışırm ekmek ustasyıyım kendim evliyim ciddi bişey düşünüyosan beni ara şu an boştayım heran işe başlayabilirim kararını ver ben yalanı sevmem söyleyeni hiç sevmemm doğruluk birinci planda gelir ona göre kardeşim kararını ver beni ara hem bi fırın devralsan baktın olmuyor tekrar devredebilme şansın var aynı paraya ve ya daha yüksek bi paraya tşk ederim ......
dadaş

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ymalat
Yeni Üye5 yazı
Size öncelikle ne iş yaparsanız yapın önce bir fizibilite çalışması yaptırmanızı öneririm. Anladığım kadarıyla küçük bir yerdesiniz. Kırsal Kalkınma kavramı içerisinde bir alan (eğitim veya tarım-hayvancılık gibi) düşünebilirsiniz. Ziraat Bankası'nın teşvikleri de var. Hatta böyle bir çalışma yaparsanız bir kooperatif oluşturarak hibe programlarından en düşük 50.000 en yüksek 175.000 avro destek de alabilirsiniz ama her başvurunun kabul edileceği kesin değildir. Bunun yanısıra diğer ülkelerin belirlediği konularda Engelliler için özel okul veya merkezler, üretime yönelik atölyeler,Kadınların bölgede kalkınmasını hedefleyen beceri geliştirme, mesleki eğitim ve rehabilitasyon merkezi, Yaşlılar için özel bakım merkezleri, huzurevleri, çocuklara ve gençlere yönelik eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, sokak çocukları veya kimsesizler için tesis proje ve uygulamaları için
Yeni veya ek tesis yapımı
Kapsamlı onarım işleri
Ekipman ve/veya malzeme temini
kalemlerini 165.000 TL'ya kadar desteklemektedir.
Bana göre merası bol olan ülkemizde en iyi yatırım hayvancılık.
İyi günler dilerim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emekli
Üye182 yazı
ben giresunda deterjan üretiyorum görüşelim telfla ortak bir şeyler yapabiliriz.ben suan giresunda halen bu iş üzerine faliyet gösteriyorum 0454 225 8656
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
Yeni Üye93 yazı
ARKADAŞLAR BENDE KONYADA 2TANE ÜRÜN ÜRETİYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLAR VARSA GÖRÜŞEBİLİRİZ 1.ÜRÜN ÇAY SÜZEĞİ(İÇİNE TAKILAN )2.ÜRÜN PRATİK EPİLASYON ALETİ.BULUNDUĞUNUZ ALANLARDA TOPTAN PAZARLIYABILIRSINIZ.DİLERSENİZ PERAKENDE SATIŞ YAPAN DÜKKANLARA DA PAZARLIYABİLİRSİNİZ.FİYAT KONUSUNDA GERÇEKTEN ÇOK İDDİALIYIM.100DE 100 KENDİ İMALATIM GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE MUAZ KULU 0506 410 1986 KONYA

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ymalat