Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İhracat Yapmak İçin Müşteri Bulur Musunuz?

BaşlatanreplaTarih20/02/2010 13:53:00Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhaba, yurt dışına 500 tona kadar kiraz satmak istiyorum. İhracat için müşteri bulma konusunda kendini geliştirmiş arkadaşlarla çalışmak isterim, bu konuda bana yardım edebilecek varsa lütfen benimle irtibata geçebilir mi? repla__@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye102 yazı
ukraynada müşterılerın hazır yeterkı fıyat makul olsun

şimdiden bol kazançlar
www.kobihane.com

Yerleşim Ukrayna / TurkyyeMeslek Tekstil
Üye597 yazı

Sayın hircintextilci,
İstanbulda ihracaat fazlası çorap satıyoruz. Düzinesi 5 tl den.
Satın alabilecek toptancı bulabilir miyiz orda bu fiyatlardan.
Tşk ederim.
Saygılarımızla
aryz64@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye57 yazı
arkadaşlar reçel ihraç etmek isteyen 2 kardeşiz.fiyatı çok çok uygun..kobi ve ifhracat sitelerinden bazı teklifler aldık ama kimseye güvenemediğimzden olmadı.aracısız tanıdıksız bu işler olmuyor maalesef.bize yardımcı olursanız çok sewiniriz.şimdiden teşekkurler.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Hazyr giyim
Üye413 yazı
ukraynada ürünlerinizin bir kısmını pazarlayabilirim. ürün zamanını ve ayrıntılarını cosmostextil@hotmail.com adresine yollarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Üye124 yazı
sayın repla ben kuzey ırakta meyve sebze işini yaptım bana bu günkü kiraz fiyatlarını yolla sana hemen müşteri bulayım ve verecegin fiyat nereye teslim olacaktır.

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
sayın kulaf msjın için teşekkür ederim, lütfen iletişim için repla__@hotmail.com adresini eklermisin.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye124 yazı
degerli arkadaşım repla bu işler internet yoluyla olamayan işler eger gerçekten böyle bi işin peşindeysen ben nurettin unat nur unat lmtd şti sahibiyim iletişim için 0535 245 11 03 numaram dilersen iletişimi burdan kuralım saygılar.

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Yeni Üye10 yazı
iyi günler ukrayna veya rusyaya mandalina portakal pazarlamak istiyorum mallar elimde mevcut sadece pazarım yok yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
gökhanöz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret