Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

10 Bin Lira İle Ne İş Yada Ne Ortaklığı

Başlatanavatar5Tarih19/02/2010 16:23:41Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
10 lira kadar para ile
ortak bir işe girsem diyorum,yani felsefem az gelsin hep gelsin daimi olsun.
bir işe girip 10 bini kısa sürede amorti edip
belkide biraz üstüne kar edip ayrılmak gibi değil
10 bini çok surede amorti etse bile kalıcı olsun.
bu gibi sağlam yapılabilecek ortaklık neler önerirsiniz.
Not: bu arada 10 bin +10 bin = 20 .000 gibi değil
ben 10 bin arkadaş belki 30 bin koycak hisse ona göre bölüşülür.bu tip ne gibi işler önerirsiniz.deneyimlerinizi,etraftaki gördüklerinizi paylaşırsanız birçok kişi ve ben istifade edebilirim.
saygılar.

bikaç gün önceki mesajımda 5 bin ile evden yapılck iş sormuştum pek cevap cıkmayınca en fazla koyabılceım mıktarı yani 10 bini denkleyıp neler olur.maksadım bir sürü mesaj yazmak değil yani.yanlış anlaşılmasın.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye5 yazı
bal.tic@hotmail.com ekleyın detaylı konusalım
SERVET AKÇA

İTHALAT / İHRACAT

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye102 yazı
selamın aleykum butun yazılarınızı okudum.

arsa işinden başlıyayım önce arsanın nerde olduguna bağlı semtı gıbı ona göre fıkır vere bılrıım

10 bın tl koyup nasıl para kazanırım dıye sorars anız guzel işler var msn eklersenız

konu hakkın da daha detaylı görüşe bılırız

modarestposten@hotmail.com
www.kobihane.com

Yerleşim Ukrayna / TurkyyeMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı

Merhaba,
Benim sana tavsiyem kesinlikle kimseye güvenme temkinli ol. Tanımadığın insanlarla kesinlikle ortaklık yapma. Hatta abartıcam ama ortak iş yapma. 10 bin ile yapabileceğin ve %30 ila %40 arasında kar kazanacabileceğin işler var. Devlet ihaleleri var. En ufağından tüylü paspas satsan bu karı elde edersin. Devlette alacağın oldugu zaman korkma kesinlikle alırsın. Korkma tüm paranı yatırsan dahi işe. Devlete kestiğin faturalı temlik eder kredi çeker yine işini devam etttirirsin. Sen tavsiye istemişsin bazı arkadaşlar teklifte bulunmuş. Benden sana nacizane bir tavsiye daha netten kimseyle ortak olma :)

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye5 yazı
Ben danışmanlık yapıtorum sana tavsiyem o para elinde güvence olarak kalsın onun yerine bir ltd şirket kur ve eğer çevrende tarımla uğraşan varsa hiç para bile yatırmadan onların ürünlerini pazarla ve ortaklık payı veya komisyon al.Üstelik mal satın alıp depolamak zorunda kalmazsın.Ayrıca diğer komisyonculardan daha ucuza mal satabileceğinden marketlerle de rahatlıkla bağlantı kurabilirsin.Eğer daha fazla iş fikri edinmek istiyorsan bana mesaj atman yeterli anlaşırız...
kingcarmadon

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Üye111 yazı
Ortalama hazır bir konteyneri (3x7 m boyutlarında) sıfır 4.500 TL, ikinci el olarakta 2.500 TL gibi rakamlara alabilirsin. Ofis olarak kullanmak amacı ile,

İkinci el, çıkma inşaat malzemeleri alıp satabilirsin,
Az veya çok, inşaat malzemeleri alıp satabilirsin,
Biraz sermayeni arttırabilirsen, ikinci el otomobil alıp satabilirsin,
Bahçe mobilyaları alıp satabilirsin,

Bu ve buna benzeri işler yapabilirsin, selamlar.

www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye74 yazı
internet sitelerinde satış yapın .İnsanlar acayip paralar kazanıyor. çinden toptan giyimde aracı olabilirim .
#951;#953;#8467;#1109;#1090;#1091;#8467;#1108; #9829; #951;#953;#8467;#1109;#1090;#1091;#8467;#1108; #9829; #951;#953;#8467;#1109;#1090;#1091;#8467;#1108;

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Üye182 yazı
sana 7parca tezmilik seti vereyim set halinde sana gelişi 7000tl satısı 10 tl bunu pazralarda köylerde mahllerede sat alsana kendi işin %30 kar marjı detay istersen ara görüşelim 0454 225 86 56 bulent sarı osmanlikimya@hotmail.com
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
Üye110 yazı
www.kahveuzmani.com sitesini incelemni öneririm.sermayenin geri dönüşümü 2-3 ay,ayrıca iş kesinlikle uzun vadeli bir iştir.
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama