Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Azerbaycan Bakü

BaşlatanferdikocTarih18/02/2010 19:20:34Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
azerbaycan baküde yapabilecegim iş arıyorum insaat sektörü
ticaret market inşaat malzemeleri kozmetik tekstil den anlamaktayım bilgileriniz bekliyoru
ticaret

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye33 yazı
ilginizi cekerse kendi imalatım ve tamamen el sanatıdır.bana buradan ulaşabilirsiniz.www.bakirtaki.com iyi çalışmalar.
www.bakirtaki.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye91 yazı
merhaba,

erkek boxer iç çamaşırı 1.kalite %20 likralı adet:2 tl 10.000 adet mevcut beyaz ve siyah ürün fotoları için mail adresi gönderin.
ozyalaz@hotmail.com
Rıdvan Yılmaz isilay.isiklar@hotmail.com
05554989879

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis