Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ürün Satışımız Bitti Arkadaşlar. Teşekkürler

BaşlatanperkusyonTarih17/02/2010 13:39:21Yorum36

İlk mesaj
Üye203 yazı
Tüm nestle ürünlerini, Nestlenin fiyat listesi üzerinden yaptığımız iskontalar ile toptan satışını yapmaktayız. Nescafe 3 ü 1 arada şu anki fiyatımız 9,36 (48'li) olup, her ay nestlenin kullandıracağı bütçelerle değişmektedir.(artmakta veya azalmakta).
Fiyatlarımız izmir teslim olup, izmir içi belirli miktar toptan alımlarınızda nakliye tarafımızca yapılmaktadır.

NESTLE ÜRÜNLER: NESTLE ÇİKOLATA GRUBU, NESCAFE GRUBU, MAGGİ ET SUYU, NESTLE KAHVALTILIK GEVREKLER, NESTLE MAMA GRUBU, MAGGİ ÇORBA GRUBU, POLO NANE ŞEKERİ GRUBU

BU ÜRÜNLERİN SATIŞI KAPANMIŞTIR. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. HERKESE HAYIRLI İŞLER DİLERİM.
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye12 yazı
Merhaba,
Nescafe 3 ü bir arada çeşitleri için toplu alım fiyatları bekliyorum. İzmir içi elden teslim alınır. sahinbey23@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
Merhaba fiyat listelerini alabilirmiyim. Ve Bardak hediyeli ürünler varmı elinizde?
vonajko@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı

nescafe paket 3 ü 1 arada tekli satım yapmak istiyorum fiat alabilirmiyim nakit

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Üye247 yazı
nestle çikolta grubu iskonto miktarını öğrenebilirmiyim ? ayrıca 300 KL Nestle Chokella 500 gr almak istiyorum. Fiyat verebilirmisiniz ?
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Üye203 yazı
BU ÜRÜNLERİN SATIŞI KAPANMIŞTIR. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. HERKESE HAYIRLI İŞLER DİLERİM.
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek