Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ürün Satışımız Bitti Arkadaşlar. Teşekkürler

BaşlatanperkusyonTarih17/02/2010 13:39:21Yorum36

İlk mesaj
Üye203 yazı
Tüm nestle ürünlerini, Nestlenin fiyat listesi üzerinden yaptığımız iskontalar ile toptan satışını yapmaktayız. Nescafe 3 ü 1 arada şu anki fiyatımız 9,36 (48'li) olup, her ay nestlenin kullandıracağı bütçelerle değişmektedir.(artmakta veya azalmakta).
Fiyatlarımız izmir teslim olup, izmir içi belirli miktar toptan alımlarınızda nakliye tarafımızca yapılmaktadır.

NESTLE ÜRÜNLER: NESTLE ÇİKOLATA GRUBU, NESCAFE GRUBU, MAGGİ ET SUYU, NESTLE KAHVALTILIK GEVREKLER, NESTLE MAMA GRUBU, MAGGİ ÇORBA GRUBU, POLO NANE ŞEKERİ GRUBU

BU ÜRÜNLERİN SATIŞI KAPANMIŞTIR. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. HERKESE HAYIRLI İŞLER DİLERİM.
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye13 yazı
195 e gelir tanesi ben size 190 dan verim istediginmiz kadar

Yerleşim Türkiye / TekirdagMeslek Saty? / Pazarlama
Üye203 yazı
Ticaretiniz çok güzel.................
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye55 yazı

kipa marketlerde 18 kuruşa var.fiyatınız pahalı

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Esnaf
Üye203 yazı
Merhaba,
Yazımda belirttim ama tekrar belirteyim.
1- Nestle ürünlerini yıllardır sattığım için sadece nestle satanlar bilir, Özel bir ürün olan 3 ü 1 arada için nestle satış hedeflerine göre bütçe çıkarır. (Bölgeye görede değişir) Bu bütçeler doğrultusunda aylık satış rakamları değişir. Benim geçen ay izmir'de sattığım fiyat 0,175 kuruştu.(Gıda çarşısına toptan). Bu ay verilen bütçe doğrultusunda fiyatımız yukarıda, önümüzdeki ay nestle ne verir onuda burada belirtirim.
2- Nescafe 3 ü 1 aradayı satmayan yok gibi. Bütün gıda pazarlamacıları giriş için bu ürünü kullanır. Biz ise sadece 3 ü 1 arada değil tüm nestle çeşitlerinde toptan satışımız olduğunu belirtmek istiyoruz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Üye124 yazı
diğer arkadaşların da pahalı sizin ki durum izah etmişiniz zaten isterlerse 1,50 verebilirm peşin
Eğilmez Dağıtım Pazarlama

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ymalat
Üye203 yazı
1,50 dediğiniz 15 kuruş mudur(0,15) acaba? Nestle Nescafe 3 ü 1 arada 18 gr. için belirttiğiniz fiyat. Eğer öyleyse sizinle irtibata geçelim.

Üye203 yazı
Bilgiler mail adresinize gönderilmiştir.

Yeni Üye1 yazı
Toptan fiyat listelesini banada yollayabilme şansınımız varmı? irtibat telefonuda verirseniz sevinirm..

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Matbaacy
Üye133 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lipetgaz
195 e gelir tanesi ben size 190 dan verim istediginmiz kadar
arkadaşım sende daha ucuzsa sende ilan ver başkasının ilanına fiyat verme yakışmaz ticaret adamına
mert kırtasiye ve bilişim sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye32 yazı
dostum acil irtibata geçelim ne kadar varsa alalım 0,15 krş tan

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
150 kuruşa olursa görüşelim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye32 yazı
:)) var ya verelm:))

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
öncelikle hayırlı işler...nescafe 3 ü 1 arada için şuanki satış fiyatınızı mailime yollarmısınız..yaklaşık 1000 paket alımım olucaktır..saygılar
daricimurat@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Nescafe 3 bir arada 10 grm lık lazım aylık 10.000 ile 15.000 adet ihtiyacım, alımlarım tamamı nakit olarak yapılacaktır fiyat vermek isteyen bayii var ise aşagıda yazdığım mail'le yollayabilir.Şimdiden teşşekkür ederim.

sinan-krdmn@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
57600 adet nescafe 3 ü 1 arada lazım.yani 48 li paket ve 12 li kolilerde 100 ve daha fazlası..elinde olanlar benimle irtibata geçerlerse sevinirim..wolkan199@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
nescafe lazım elınde nescafe 3ü 1 arada olan varsa s.azer@hotmail.com ırtıbata gecelım

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Yeni Üye5 yazı
nescafe 3in 1 48 li uygun fiyatı olan peşin fiyat lütfen benimle irtibata geçsin. Nestle ürünlerinin fiyat listesini gönderirseniz memnun olurum. cemalibis@hotmail.com
Nestle 50 krş tan satılan gofret çeşitlerinin koli fiyatı 8.00 den (24 adet) toptan verebilirim. İlgilenenler benimle irtibata gçebilir.
Cemal

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
nescafe 3 ü bir arada ve sıcak çikolata için güncel fiyat teklifi alabilirmiyiz...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye108 yazı
nescafe 3ü bira arada 8.75 lira. yani tane0,182 ye gelir. isteyen varmı?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Üye196 yazı
3 ü 1 arada toptan fiyat listesini alabilirmiyimz..
mcmurphy35@gmail.com
Bana balık tutmayı öğrtin..!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
esenkaya bir türlü size ulasamıyorum lütfen beni arayın 0532 365 55 19

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Üye236 yazı
3 ü 1 arada toptan fiyat listesini alabilirmiyimz..
_______/)______./¯"""/')
¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
Ben Nescafe 3 ü 1 arada almak istiyorum 500 tanesini ne kadara alabilirim?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci