Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Türkiye Bir İlk Bayilik Verilecektir. Adet Sipariş

BaşlatanEsat70Tarih17/02/2010 12:55:46Yorum3

İlk mesaj
Üye124 yazı
FOTOĞRAFA HALI DOKUMACILIĞI BİR MÜCİZE

"HAYALLERİNİZİ DOKUYORUZ" sloganıyla yola çıkan ve bir dünya markası olmaya aday FOTOĞRAF HALICILIĞI dünyada bir ilktir. Bir ekip işi olan FOTOĞRAF HALICILIĞI yapılanmasına devam etmektedir. FOTOĞRAF HALICILIĞI hediyelik sektöründe yeni bir çığır açmıştır ve yeniliklere devam edecektir. FOTOĞRAF HALICILIĞI kişinin hayallerinin ötesindeki şeyleri ölümsüzleştirmek için tasarlanmıştır. Digital ortama aktarılan her şey halıya dokunabilir. Yani kişinin sadece hayal etmesi yeterli. Geçmişten geleceğe bir yoldur bu aslında FOTOĞRAF HALICILIĞI fotoğraflarınızı ölümsüzleştirmek için sadece bir e-mail atmanız yeterlidir egilmezpazarlama@hotmail.com

FOTO HALI ÖZELLİKLERİ

- FOTOĞRAF HALICILIĞI kesinlikle baskı değil tamamen DOKUMADIR

. - 50x70 boydan 6 m2 kadar dokunur.

Ürün Özellikleri

Halılarımız baskı değildir, dokumadır. Kolaylıkla yıkanabilirler. Kullanılan renkler halı renkleridir. Orjinal fotoğraf renkleri kullanılmaz. Elektronik ortama aktarılabilen her türlü görsel dokunabilir. Tek kişilik fotoğraflar için 50 x 70 cm ebatlarında dokunur. Çift kişilik fotoğraflar için 75 x 100 cm ebatlarında dokunur. İsteğe göre 6 m2 ye kadar dokunabilir. Adres: Cedit Mah. İbrahim Baran cad. Kader Aprt. Altı No:19 Karaman 0338 214 75 74 Gsm:05435051475

Eğilmez Dağıtım Pazarlama

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye222 yazı
bu yazılar hiç yabancı gelmiyor

www.fotohali.net ten mi aldınız...

yaratacı olmak lazım tabi
SAMSUNDA BİR İLKTİR BENİM MAĞAZAM

KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ İLE TÜM TÜRKİYE'YE HİZMET EDİYORUM..

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Üye124 yazı
evet tabiki yabancı gelmez aynı bilgileri biz size vermiştik www.fotohali.com olarak,

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ymalat
Üye124 yazı

Ayrıca Samsun bayisi olarak afiş örneği için teşekkürler diğer illere örnek teşkil ettiğiniz için

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ymalat