Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ankara-arsa-tarla-sanayii Parselleri

BaşlatanwaterworldTarih17/02/2010 11:45:56Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
ANKARA'DA YATIRIMA UYGUN SANAYİİ PARSELLERİ,ARSALAR,ARAZİLER TARLALAR İÇİN BİZE ULAŞIN. waterworld06@hotmail.com

www.onuremlakaltinova.com 0312 399 23 25
0536 631 06 06

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye94 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - waterworld
ANKARA'DA YATIRIMA UYGUN SANAYİİ PARSELLERİ,ARSALAR,ARAZİLER TARLALAR İÇİN BİZE ULAŞIN. waterworld06@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye2981 yazı
Ankarada keçiörende , 6,5 metre , iş yeri imarlı , iki tane yan yana arsamız var. ve bunun kaça satılabileceğini . Öğrenmek istiyoruz.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye2981 yazı

keçiören belediyesi etlik mah.31764 ada, 7-8 parsel.275 metrekare 2 arsa

6,5 metre yükseklik ' te inşaat yapılabiliyor.

iş yeri imarlı

ismail karagülle

Yeni Üye94 yazı
ok mesajınızı aldım detaylı bilgileri en kısa sürede iletirim.teşekkürler......

Üye2981 yazı
bilgiler geldi . teşekkürler . En yakın zamanda , satış faaliyeti için kararı size bildireceğim . Özelden vevap vermiştim . Buradaki yazı havada kalmasın istedim .
ismail karagülle

Üye2981 yazı
herhangi bir gelişme var mı ?
ismail karagülle

Üye422 yazı
huyhuyhuy haritadan nerde olduğunu gösterebilirmisinz. etlikte oturuyorum. etliğin bir kızmı sit alanına alındı. ve arsanızı beğenirsem talip olurum.
saygılarımla..
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye94 yazı
ARKADAŞLAR BU YAZI ALTINDA BU TÜR GİRİŞİMLER ETİK DEĞİL.ALIM SATIM YAPICAKSANIZ Bİ BAŞKA YAZI ALTINDA ÇALIŞIN..

Yeni Üye5 yazı
iyi çalışmalar kolay gelsin. ismim Musa Okçu Ankara Şereflikoçhisar ilçesinde adıma ait 90 dönüm tapulu arazimdeki sontajlı kuyumdan yaptırdıgım analiz sonuçlarında çıkan suyun yüksek dereceli maden suyu oldugu anlaşılmıştır. Ayrıca yeni yapılacak otobana 300 metre E 90 karayoluna 18 km mesafede. ben bu suyu değerlendirmek istiyorum yatırımcı işletmeci arıyorum yapılan analizlerde suyumun çok kaliteli oldugunu söylediler. dilerseniz sizlerede numune gönderebilirim analizlerini kendinizde yapabilirsiniz. yada analiz sonuçlarını gönderebilirim. nasıl bir yol haritası izleyeceğim konusunda sizlerinde fikirlerinizden yararlanmam mümkünmüdür. şimdiden teşekkürler. İletişim 0535 557 21 77

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emekli