Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Takas'a Ne Dersiniz ?

BaşlatannesatsamTarih15/02/2010 12:25:53Yorum9

İlk mesaj
Üye272 yazı
Merhabalar kendi üretimimiz olan ürünlerle makul takas seçeneklerini değerlendirmeye alıyoruz..
ilgilenenler toptan ürünlerini
nakisciniz@hotmail.com adresine mail atabilirler.
ürün çeşitleri değerlendirilip tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.
ilgilenilen ürün çeşitleri :
*hediyelik eşya
*bujiteri
*züccaciye
*çeyiz
*vitrin süsleri
*toka
*havlu
*eşarp

ürün seçeneklerimiz :
*omuzdan asmalı bayan çantaları
*ağzı büzmeli el işi ayakkabı çantaları
*havlu çeşitleri

http://www.nakisciniz.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye15 yazı

3500 adet olan ürümüz alacağa karşılık aldık zararırız çok olup 2500 tl ye vereceğiz. internetten araştırabilirsiniz fiyatları navigations@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye15 yazı
ürünün son kullanma tarihi 2015 sizin elinizde ne ürünleri var. sitenizde sadece nakışlı çanta var. sanırım

Üye272 yazı
ağırlık nakışlı çantalarımız var evet zaten takasta bu ürünleri kullanıyoruz çünkü a dan z ye kendi imalatımız bu ürünler sadece kumaş ve iplik tedarik ediyoruz... peki bana numune gönderme şansınız olur mu benim temizlik malzemeleri satan bir arkadşım var bu ürünü ona önericem...
0532 252 69 89 dan bana ulaşırsan sevinirim...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Tekstil
Yeni Üye15 yazı
yerimiz istanbulda kargo masrafıda zor olur. sizin için ürünümüz 3500 adettir. piyasada 4 tl 6 tl arası satılıyor.
http://www.ekoorganik.com/kategori/bakim_kozmetik/bebek_kozmetik/green_babies_organik_islak_mendil_yenidogan_50.aspx

o yüzden size kargosuda ağır gelir takasta ta anlaşamayız sizden istediğimiz adet fazla gelir temizlikçi arkadaşınız nakit olarak almak isterse dediğim gibi 2500 tl ye bırakırız iyi günler.

Yeni Üye10 yazı
iyi günler toptan pakistandan ithal himalaya banyo tuzu,sofrada öğütme tuzu,tuz kalıp sabunu ve ayrıca kendi markamız olan miss green kil maskesi,salyangoz kremi,cilt leke kremi,ağrı masaj kremi,gül ürünleri tüz azaltıcı kremimiz mevcuttr toptan veya peraknde satış için düşünürseniz yardımcı oluruz.05302290834

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Bilgisayar-Bili?im