Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Hışır Ve Baskılı Poşet Arıyorum

BaşlatanSerinkaratasTarih15/02/2010 07:21:14Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
7 senedir çalışmalarına devam eden Antalya merkezli bir firmada pazarlamada görev alıyorum. Ege bölgesinde firma ile bağlantılı çalışıyoruz. Bizim uzak olduğumuz bir dal olan ambalaj işini ise geleceğimizin işi olarak seçmeyi düşündük. İlk etapta daha çok içine girmek ve tanımak amacı ile küçük işletmelerden başlı**** poşet pazarlamayı hedefledik. Ufak bir araştırma yaptık. Ege bölgesi İzmir başta olmak üzere büfe ve küçük yatırımlı marketler Hışır poşet kullanıyor. Bu hışır poşetlerinin fabrika imalatının 4 veya 4.50 gibi bir kg rakamı var. Fakat bu bahsettiğim marketler bu hışır poşetleri 3tl civarına alıyor. sanırım bu 3 tl ye alınan poşetler bu poşetlerin 2. kalitesi. Bende bu tür poşetlerin bize en uygun olanlarından alıp pazarlamayı hedefliyorum ilk başta. Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun.

Şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

momigan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye2 yazı
80x110 çift kaynak dökme tıbbi atık poşet hazır ihalecilere verilir toptan satışı gerçekleştirilir seri üretimi yapılır irt 0531 666 04 04

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar, toptan poset isteyen arkadaşlar varsa Ben Mersin'de toptan kilosu 5.50 kr tan poset satıyorum. Çok alımlarda indirim yapılır. 0553 643 44 58

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı

Doruk ambalaja konusunda deneyimle baskili poset pazarlamacilari ariniyor 0554 964 75 81
0554 964 75 81

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici