Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Hışır Ve Baskılı Poşet Arıyorum

BaşlatanSerinkaratasTarih15/02/2010 07:21:14Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
7 senedir çalışmalarına devam eden Antalya merkezli bir firmada pazarlamada görev alıyorum. Ege bölgesinde firma ile bağlantılı çalışıyoruz. Bizim uzak olduğumuz bir dal olan ambalaj işini ise geleceğimizin işi olarak seçmeyi düşündük. İlk etapta daha çok içine girmek ve tanımak amacı ile küçük işletmelerden başlı**** poşet pazarlamayı hedefledik. Ufak bir araştırma yaptık. Ege bölgesi İzmir başta olmak üzere büfe ve küçük yatırımlı marketler Hışır poşet kullanıyor. Bu hışır poşetlerinin fabrika imalatının 4 veya 4.50 gibi bir kg rakamı var. Fakat bu bahsettiğim marketler bu hışır poşetleri 3tl civarına alıyor. sanırım bu 3 tl ye alınan poşetler bu poşetlerin 2. kalitesi. Bende bu tür poşetlerin bize en uygun olanlarından alıp pazarlamayı hedefliyorum ilk başta. Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun.

Şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

momigan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye73 yazı
bu işin iyi yapan türkiyenin bir numarası diyebilirim
www.naksanplastik.com
Rızkın onda dokuzu ticarettedir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye59 yazı
merhabalar bende bu işi yapmaktayım 1. kalite hışır poşet isterseniz fiyat 3,25 tl
siz ne kadarlık bir alım düşünüyorsunuz

deryapulat35@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
hışır poşet fiyatı 2.20 tl.imalattan toptan.tel,0595 886 97 52

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye46 yazı
merhaba çok karlı bi iş düşünmüşsünüz fakat bu ürünü üreticisinden ve maximum 2.80 den alırsanız para kazanabilirsiniz tabi birazda çeşit yaparak.
antalyada üretici yok toptancılarda piyasaya araç çıkarttıkları için 3.25 ten toptan alacağınızı zannettiğiniz ürünü nihayi tüketiciyede aynı fiyattan dağıtıyorlar .eğer düşünceniz devam ediyorsa size yardımcı olablirim bende antaalyada ambalaj işi yapıyorum mallarımı istanbuldan tedarik ediyorum

Yerleşim Türkiye / Antalya
Yeni Üye2 yazı
bende poset ısı yapıyorum ve telefonlarınızı beklıyorum saygılar...05324873951...cesur plastik
cesur bostan

Yerleşim Türkiye / Istanbul
Yeni Üye2 yazı
bende poset ısı yapıyorum ve telefonlarınızı beklıyorum saygılar...05324873951...cesur plastik
cesur bostan

Yerleşim Türkiye / Istanbul
Üye473 yazı
arkadaslar...

bana renkli(6-8) market postei fiyati verebilir misiniz?

Cift tarafli baskili olacak...Fiyatlari 1000 lik veya 10000 lik paketler olarak verebilirseniz sevinirim.
tskler

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
yeni kurulmuş poşet fabrikamızda baskılı baskısız hışır el gecme takviyeli poşet imalatı yapılmaktadır baskılı hışır 4 ile 4.250 arası fiyat kiloya göre fiyat degişir yapılmaktadır baskılı poşetlerde 4 renge kadar imkan vardır

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Üye201 yazı
Orifaydo internet siteniz varmi ve fabrikaniz ankaranin neresinde?

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
Baskisiz hisir poşet fiyatları ne kadar ogrenebilirmiyim (toptan fiyatı) teşekkürler.

Yerleşim Fransa / EvreuxMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
izmir bornovada ticaretle uğraşıyorum baskılı poşet alımı yapıcam ____ mini boy baskılı 5 mikron 400 adet = ? tl _____ Not: toplamda poşet içerisindeki ağırlık max. 1 kg taşıyacaktır
1 kg = ?tl = kaç adet

Haricinde baskısız poşet alım ve satımı düşünmekteyim ilgililerin araması önemle duyrulur

554 812 16 21

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Yeni kurdugumuz poset hammadde uretim yerimizde ankara ilindeki her turlu agiz freleriniz ve f2 naylonlariniz yeniden cekilir tel 0507 136 7652

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye15 yazı
bende marketim için orta boy poşet arıyorum fiyat tekliflerini gönderebilirsiniz.... mod26@hotmail.com.tr

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar hışır poşet kilogram 4tl 1.kalite olarak temin edebilirim iletişim marketing@farisglobal.com

saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
piyasanın en iyi ürünü primplast rulo atlet poşet orta boy büyük boy toptan uygun fiyata direk üreticiden ayrıca çöp torbası buzdolabı poşeti strech film aklınıza gelebilicek tüm plastik ambalaj ürünleri yunusemreaygan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye68 yazı
Nakit olarak 10 ton market poşeti alacağım. Uygun fiyat verecek arkadaşları bekliyorum.
otomobil profesörü
05437457011

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Otomotiv
Yeni Üye5 yazı

İmalatını kendimizin yaptıgı 40*47 ebat %100 hammaddeden olusan içinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan(calsid-boya tozu vs) doğada kendı kendıne çözülebilen tarım ve köy işleri bakanlıgınca onaylı 7 mikron kalınlıgında mukavemeti oldukca iyi hışır rulo manav poşeti bulunmaktadır 200 lük rulolar koli içi 20 adet ilgilenirseniz görüşelim. fiyat 60tl

0532 100 04 57

0532 1000 457

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye68 yazı
yyasko kardeşim kilosu kaça geliyor.
otomobil profesörü
05437457011

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Otomotiv
Yeni Üye1 yazı
Poset imalatcisiyim. Idda ediyorum benden dusuk fiyat veremez kimse iletisime gecin goruselim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Üye206 yazı
poşet üreticileri ve bu işin ticaretini yapan arkadaşlar fiyatlarınızı kalite ve resim örnekleriyle fatih_cankir@hotmail.com atabilirseniz memnun olurum iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
Brkhny.fiyat verebilirmisin nerede bulunuyorsun

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Emekli
Yeni Üye4 yazı
1kalite hışır şeffaf ve pazar poşet fiyatı almak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Emekli
Yeni Üye53 yazı
500 kg ve üzeri toptan ekmek ve pazar poseti(manav) alımı yapılacaktır. ilerleyen gunlerde 500 kg lik 2. ve 3. parti alımlar yapılacaktır.
uygun fiyat verebilenler özelden mesaj atabilirmi?
kolay gelsin
serdar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye10 yazı
Toptan imalattan kaliteli katkısız sağlam poşet için iletişime geçebilirsiniz yakupyazgan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Üye324 yazı
10ton plastik hışır poşet alınacakdır uygun fiat yazın lütfen
alışımış nakit olup numuneden sonra ödeme yapılacakdır..?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - foreigntrade
Toptan imalattan kaliteli katkısız sağlam poşet için iletişime geçebilirsiniz yakupyazgan@gmail.com

Günceldir , uygun fiyat alabilirsiniz. yakupyazgan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat