Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cocuk Giyim Uzerine Dukkan Acmak

Başlatanezel54Tarih14/02/2010 17:10:29Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
internette arastirma yapiyordum ve bu siteye rastladim cok hosuma gitti super bir site arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum ve donus yapmayi dusunuyorum ve aklima dukkan acmak geldi cocuk giyim uzerine ama korkularim var tabikide herkez gibi bu isle ilgili hic bir tecrubem yok yapabilirmiyim yoksa batarmiyim diye dusunmeden edemiyorum isi acmak icin nakitim var dukkanda kendimin sizce bu is ne kadar gelir getirir bilenler varsa yardim ederseniz cok memnun olurum cevaplarinizi merakla beklicem tesekkurler simdiden

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye35 yazı
öncelikle mrb lar çocuk giyim işi bildiğim kadarı ile tecrübe gerektiren bir iş değil herkes yapabilir ve yapıyor eğer dükkanınızda kendinizin ise bu da ayrı bir artı kira derdiniz yok kar oranıda yüksek ama bence araştırın riski ve yüksek maliyeti olmayan bir iş şimdiden hayırlı olsun

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye46 yazı
bence iyi düşünmüşsünüz ancak dükkanın olacağı yer çok önemli .. pazarı olan bir yer olmalı .. hangi şehre gireceksiniz bilmediğim için pek fazla yorum yapamıyorum..

türkiyede giyimde en fazla kar abiye , kapalı bayan işleri bu aralar hit.. kardeşim giyim işi yapıyor ümraniyede . fatihdede bir yer açtı.. iyi gidiyor .. çok fazla rakibiniz olan ürünlere girmeyin ( çocuk, spor giyim vs. gibi )

bide ürün alırken kazanılır. bir yerden bayilik alıp sadece onun belirlediği şeylere takılı kalmayın..

giyim işinde nakitinizi hemen harcamayın ... 3-6 ay arası çek kullanın..

başarılar..

bugun benim yazma günümmüş..

uyku tutmadı :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye88 yazı
merhabalar, güzel bir iş ama açacağın yerde satacağın üründe önemli örneğin corner mağaza açabilirsin.
hem marka ürünler hemde standart ürünler inşallah olur başarılar

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye46 yazı
merhabalar...bende yeni iş yeri sahibiyim 6 ay oldu açalı....öncelikle avantajınız kira bedelinizin olmaması...ahmetw arkadaşımızın yazdığı gibi... ürün tesbitinizi doğru yapmalısınız....bulunduğuz yerde diğer mağzaları markaları göz önüne alarak başlayın satacağınız ürünlerin araştırmasına. kesinlikle bayilik almayın....corner bayi olarak başlayın..ben öyle yaptım iyi ki de...bu şekilde başlamışım... bu ekonomide ne kadar da birikiminiz olsada...temkinli gitmeniz en doğrusu...sirkülasyon için her çeşit bulundurmak daha avantajlı....inşallah hayırlı olur ....başarılar

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye2 yazı
yorum yapan herkeze tesekkur ediyorum yorumlariniz cok onemli benim icin cunku suan turkiye piyasasini cok iyi bilmedigim icin fikir sahibi oluyorum cocuk giyim dusunmemin sebebi bu dukkani ilcede acmayi dusunuyorum ve burada dogru duzgun cocuk kiyafetleri satan yer yok o yuzden oturdugumuz yerde genelde sehire gidiliyor cocuk kiyafeti almaya oyuzden cocuk kiyafeti dusundum duzgun ve kaliteli mal sattimmi sehire gitmesine gerek kalmaz insanlarin diye dusunuyorum umarim dogru dusunuyorumdur

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ev kadyny