Arkadaşlar malum türkiyede ticaretin T si kalmadı. Kar marjı çok düşük ama geleceğin turizm ve kumar kenti olan batumda iş yapmak istamaz misiniz. Gerçekçi düşünen ileriye dönük hayelleri olan türkiyede onu bağlayacak bir engeli olmayan benim gibi bir girişimci arıyorum. Gelin gürcistanda bizde yerimizi alalım.tmldmrbs@gmail.com
bana biraz batumu açarmısın .. ne var ne yok orada.. yılbaşında kıbrısdaydım yıkılıyordu ortalık.. ? bizim gi bi türk vatandaşlar için kıbrıs 10 numara bir yer.. neden batuma gidelim ?
boş yere olumsuz şeyler yazıyorsun.. sadece sen kumar için batum parlayan yıldız demek istemişsin .. sana özelde bir şey yazdım okudunmu bilmiyorum. neyse . gereksiz bir bilgi alışverişi olacak gibi..
arkadaşım sende ileriyi görecek bir yetenek yok . Hala kıbrıs ta kaldıysan başka bir şey söylemiyorum. Ben kumardan bahsetmiyorum. Amerika ve batılı ülkeler batumu kalkındırmak için dünyanın yatırımını yapıyorlar. 20 Tane otel inşaatı var. Buda demek oluyorki gürcistan keşfedildi. Bende buralarda bir yer edinmeye çağırıyorum insanları.
arkadaşım,vizyonu,heyecanı ve beklentileri olmayanlar nedemek istediğini anlamıyor olabilirler..ahh. keşke bir imkanımız olsada gelip birşeyler yapabilsek.Haklısın burada ticaret bizler için bitti..Allah yolunu açık etsin...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz