Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Acil. 600 Milyar Sermaye İle Yapılacak İş

BaşlatanefesyozgatTarih13/11/2006 22:11:09Yorum22

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba,

Bana 600 milyar sermayesi olan deniz kenarında
yapılacak bi iş önerebilir misiniz

çok acil!

şimdiden teşektürler.
halit

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Yeni Üye4 yazı
bana 1 hafta içinde 600 milyar sermayesi olan deniz kenarında bi iş bakıyorum ama cidden acil :(
halit

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Ticaret
Girişimci Editör544 yazı
Bahsettiğin meblağ büyük bir para, iyi bir iş kurmak için bu kadar aceleye getirmemelisin bence.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı

Eger turizm işi düşünüyorsan çok ince eleyim sık dokumalısın getirinin geri dönüşü okadar çabuk olmaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
selamlar,

inşaat malzemesi önereceğim ama olmazsa olmaz ve euro veya usd olarak nakit satılan ürünler.
doğru yatırım ve sağlam bir portföyünüz varsa kazancınızı 4'e katlarsınız.bilgi için özel mesaj atabilirsiniz. reklam yapmamak için çalıştığım firmayı belirtemiyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
İzmir ili seferihisar ilçesinde avan projelerini hazırladığım iş merkezi projesine Destek olursanız %50 kar ortağı olarak çalışabiliriz.detaylar için MSN den görüşebiliriz.Getirisi yaklaşık kişi başına 1.000.000.- YTL olan bir projedir. Piyasa araştırması ve hesaplamaları yapılmıştır. Hatal mahsulu olmayan bir projedir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye419 yazı
Onaltı yıldır sektörde ülke çapında otomasyon(otomatikkapı) işinde çalışlıyoruz.İşimizi büyütmek amacındayız.Gaziantep merkezliyiz. Birlikte çalışmayı önerebiliriz.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
kesinlikle inşaatla alakadar işe yatırım yapmanı tavsiye ederim masraflı daire alıp içine masraf yap sat derim kesinlikle karlıdır
baayk77

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye5 yazı
Ben turizm işi yapıyorum işimi büyütmek amacındayım bahsettiğin paranın çok altında bir sermaye ile başlanabilir. Oldukça aktif ve kazançlı bir iş hem bütün deniz kenarları senin düşünürsen bana mail at detayları konuşuruz.
faruk

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye91 yazı
Böylesi teklifleri duymuyordum çoktandır. İş araba veya emlak almak gibi ilanla seçilmemeli. Belki istişare edilmek gayesi ile paylaşılmalı.
Bir iş seçilirken yapabileceğiniz işleri listelemelisiniz. İşin büyüklügünü yaklaşık olarak bilmelisiniz. İçinden en iyi yapabileceğiniz işi seçmelisiniz. Bir yazıda okumuştum. Elinizdeki sermayenin 1/10 u ile yeni yatırıma girin yazıyordu. en az 9 kere daha deneme şansınız olur.
Unutulmamalı dogru zamanda dogru iş ile başlamak önemlidir.
mmmm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye285 yazı

Bence artık hiçbir yatırıma para yatırmak doğru değil.
Al kapıda sat kapıda yapmalısın. Turizim pazarlamacılığıda olur, tur acentalıcığıda
yani ne yaparsan yap başkasının ürettiğini al ve sat.
3 e al 5 e sat kimin maliyeti nedir senin derdin olmasın.
Üretime yönelik olmayan bu tavsiye kötüde olsa bir gerçek.

Ha en güzeli de BORSA, deniz kenarında yattığın yerde iki tuş hareketi ile paraya para demezsin.
Yabancılar neden üretime dönük yatırım değilde paralarını İMKB yatırıyorlar dersin.
Aklın varsa, sistemi kaptıysan, İMKB de düşerkende çıkarkende para kazanmak çok çok kolay.
Bırak başkaları üretsin sen paranla para kazan.
Bol kazançlar diliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
600 milyarın varsa bence batırmak için çaba harcama
hazine bonosu al bir kısmınıda faize yatır aylık getirisi ile yaşa gitsin
saygılar
www.superturnuva.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye2 yazı
arkadaslar hepinizden ne kadar özr dilesem azdır sayfa acıkken dışarı çıkmıştım. kardesim *****lik yapmış. hepinizden özr dilerim...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye2 yazı
Sevgili arkadaşım 600 milyar sermayen var ve bu forumda nasıl degerlendirebilirim diye soruyorsun. Bak kızmaca darılmaca olmasın ama 600 milyar gibi bir sermayeyi nasıl degerlendireceğini forumda arayan biri bence simit bile satamaz, yanlış anlama lütfen sen elindeki parayı koy bankaya evet belki ileride couklarına yada torunlara bişey kalmaz ama en azından kendin güzel bir hayat yaşa.
"Bende 1 lira var,sende de 1 lira var değiştirdik,bende yine 1 lira var sende yine 1 lira var. Bende 1 bilgi var sende de 1 bilgi var,değiştirdik bende 2 bilgi var sendede 2 bilgi var"

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
ACELE etme dostum önce düşün sonra UYGULA
abc

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye5 yazı
6oo milyarla FETHİYE'de cok iyi bir iş kurabiliriz.İlgilenirsen mail at ok?
topdate

Yerleşim Türkiye / FethiyeMeslek Turizm
Yeni Üye77 yazı
600 milyar baya büyük para.siz bu para ile bugün travego tarzında bi yolcu otobüsü alabilirsiniz duydugum kadarıyla adapazarı ile istanbul arasında ayda net 16 milyar bırakıyomuş saygılarımla.
wolf_captain

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye964 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - favorit
arkadaslar hepinizden ne kadar özr dilesem azdır sayfa acıkken dışarı çıkmıştım. kardesim *****lik yapmış. hepinizden özr dilerim...

Bunu herkes atlamış. Ne demek oluyor anlamadım. :D
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
su sporlarınla uğraşabilirsin
zıpkıncı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye239 yazı
sadece 20 milyarıyla bile cok iyi bir iş kurulabilir.o para cebinizde kalır zamanla buyursunuz benimle irtibat kurun fikrimin detaylarını konusalım. (özel mesaj atın)
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Üye1359 yazı
100 milyarıyla 3-4 iş alanına girin... hangisi hoşunuza giderse ona miktarları kademeli yükselterek girin.. hemen hepsi iyiyse sermaye arttırımıyla sektörde büyümeye çalışın.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye124 yazı
YA BENCE BU ADAMDA YOK 600 MİLYAR YA OYUN YAPIYO İŞTE MİLLETE
BİLEM

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye4 yazı
arkadaşım teklifinde ciddi isen mail at görüşelim iyiş bir sektörde seninle iş yapabiliriz hem de deniz kenarı güzel izmir de düşünürsen mail adresim mastercef54@yahoo.com mail at telefonumu vereyim konuşalım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Halkla ili?kiler