Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çinden Mal Getirmek İsteyenler İçin Fırsat

BaşlatanfarukulusTarih11/02/2010 14:18:57Yorum28

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
herkese merhabalar

çinden nasıl ucuz mal getiririm diye nette araştırmalar yapıyordum. bir sürü ilan var çoğu uyduruk veb sitesi bile yapmış ama güven vermiyorlar. sonra internetten bu işin nasıl yapıldığını anlatan birini buldum. giden 100 lira olsun diyerek parayı hesabına yatırdım (çünkü gelen 100 ü katlayacaktı)

arkadaş bana 30-35 gün içinde malların gelir demişti.
tam 29 gün sonra ürünler geldi. güzel paketlenmiş bir şekilde ptt kargoyla elime ulaştı. malları kontrol ettim şahane, velhasıl şahıs sözünde durdu kendisi kazandı, ben parayı gözü kapalı verdim ( düşürmüşüm gibi baktım ) ürünlerimi gittigidiyor üzerinden satışa sundum, satıldıkça ben kazanacağım.

sizlerde gittigidiyor yada sahibinden gibi online satış sitelerinde birşeyler satmak istiyorsanız ve ucuza çinden mal getirtmek istiyorsanız ben buradayım.

satmak istediğiniz malı yukarıda zikrettiğim sitelerden bana link olarak veriyorsunuz, ne kadar istediğinizi, özelliklerini, kalitesini belirtiyorsunuz, bizde sizlere şu kadara getiririz diye fiyat bildiriyoruz. anlaşırsak miktarı hesabımıza yatırıyorsunuz. 30-35 gün içinde kargonuz çinden direk olarak sizin vereceğiniz adrese ptt ile geliyor.

ben satmak için 3D gözlük ( son versiyon ) getirdim kendime. aşağıda resimleri ve satış linki var isteyen bakabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/3D-Gozlukte-son-versiyon-Gri-gozluk_W0QQidZZ24426024
"kötü patron , işçisini işveren yapar"

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorum
Yeni Üye47 yazı
başka ne gibi ürün seçeneklerivar dostum açıklarsan sevinirim
eros35

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye31 yazı
aklınıza gelebilecek, hoşunuza giden her türlü şeyi getirtebilirim. misal olarak burada 200-250 liraya satılan bir lens temizleyici aletini oradan getirtmek istersek 100 lirayı ya geçer ya geçmez. önemli olan benim verdiğim örnek değil siz kendiniz kullanmak için ürün arıyorsanız, tekli ürünlerde kargo ücreti hayli hayli aşar. çünkü çinden buraya 1 tane ürün gelsede 100 tane ürün gelsede. kg başına 60-70 tl tutar. satmak için ise ürünü bana gösterin ben size adet başına kaça getireceğimi belirteyim.

mesela benim getirttiğim gözlükler sitelerde 20-25 tl den satılıyor. gelen kargo 1 kg bile tutmuyor , kg ücretinden yırtıyorum tekli olarak baktığım zaman 1 tanesi bana çok çok ucuza gelmiş oluyor ve yarısını satmadan ben maliyetimi çıkarmış oluyorum.

yeterki siz getirilecek ürünü beğenin, satışını yapabileceğinize inanın, verdiğimiz fiyatta size uygun düşerse 30-35 gün içinde elinde bilin. bu kadar basit

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Yeni Üye1 yazı

çinden yüklü mal getirmek istediğimizde ne tür şartlar var? bu konuda bilgin varsa paylaşırsan sevinirim...
MARSP

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye22 yazı
slm arkadaşım ben çinden ürün yani saat ve resimlik gibi hediyelik eşyalar getirmek istiyorum bunların fiyatlarını nasıl belirleri msn : sn_orhan@mynet.com
orhaan.sen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye31 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
slm arkadaşım ben çinden ürün yani saat ve resimlik gibi hediyelik eşyalar getirmek istiyorum bunların fiyatlarını nasıl belirleri msn : sn_orhan@mynet.com

herkese merhaba, msn adreslerini bırakan arakdaşların adreslerini ekledim onlarla msnden iletişim kurabiliriz, burdan bilgi isteyen arkadaşlara da buradan bilgi verebilirim. saat ve hediyelik eşya türleri en çok getirilen ürünlerin başında geliyor. hem ebatları küçük hemde fazla bir maliyetleri çıkmıyor.

örnek olarak gittigidiyor sitesinden sizin getirtmek istediğiniz modellere yada çok benzeyen modellere bir bakın fiyatlarına göz atın , almak istediğiniz model kesinleşince benimle irtibata geçersiniz, hallederiz.

Yeni Üye31 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ars
çinden yüklü mal getirmek istediğimizde ne tür şartlar var? bu konuda bilgin varsa paylaşırsan sevinirim...

şu anda konteynır işi yapmıyoruz , bu çok sonraları yapacağımız bir iş.

Yeni Üye81 yazı
zeynelgun@hotmail.com

bende kaliteli flash bellek ve replika saatlerden getirtmek istiyorum msn ye ekle görüşelim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye31 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zeynelgun
zeynelgun@hotmail.com

bende kaliteli flash bellek ve replika saatlerden getirtmek istiyorum msn ye ekle görüşelim

merhaba bazı arkadaşlar soruyor "çindemi yaşıyorsunuz" diye . hayır ankarada yaşıyorum, ürünleri ise aynı buradaki gittigidiyor.com benzeri olan taobao.com adresinden getirtiyoruz. yani siz oradan sizin ihtiyacınız olan ürünü beğeniyorsunuz, biz çindeki bağlantımızla sipariş verip malı alıyoruz. bağlantımız mal eline geldiğinde sizin adresinize kargoluyor. yani taobao.com adresi harici bir ürünü bulmamız yada getirtmemiz şu an için çok zor. net üzerinden yapılan bir iş bu.

Yeni Üye31 yazı
belirsiz bir süreliğine ilanımız durmuştur..

Yeni Üye5 yazı
Merhabalar , Bende Ankarada yaşıyorum.Ürün getirtmek için görüşmek istiyotum.Teşekkürler...
aktantasarim@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı
arkadaşlar ilanım yanlış anlamalara neden oldu, o yüzden iptal ettim birkaç mesaj yukarıda yazıyor.
1-çine gitmiyoruz
2-çinde yaşamıyoruz
3-www.taobao.com üzeriden üzerinden beğendiğiniz malları getirtiyoruz
4-küçük ama değerli mallar tercih ediyoruz
5-kısa bir süre sonra sipariş sitemiz yada forumumuz açılacaktır, hazırlıklara başladık, direk olarak getirtebileceğimiz malları bizler listeleyeceğiz bir ticari satış sitesi benzeri birşey olacak.. o zamana kadar
İLAN DURMUŞTUR

Üye196 yazı
mail & msn : mekanburda@gmail.com
çinden mal getiren ve getirmek isteyenler..
Bana balık tutmayı öğrtin..!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye12 yazı
merhaba,

çin'den veya hongkong'tan getirmeyi düşündüğünüz ürünleri sizin için araştırıp en uygun fiyatı bulmaya çalışırım.
mesaj atmak için
intacto@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye235 yazı
çinden mal getirmek zor degıl 75 euro yu gecmeyecek sekılde 1 kac adet herkez getırebılır bende getiryorum 100 çeşiti aşkın mal getirdim ama artık kesmiyo beni işi resmiyete dokmek ve 1000 lerce getırmek istiyorum toptan bu konuda bana yardım edecek biri varmı telimi ve msn adresimi bırakıyorum varsa boyle bırı bana ulassın lutfen tucuuu@hotmail.com 0542 427 53 54 tuncay

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
mrb çinden ürün getirtmek istiyorum . fiyat uygun olursa şimdilik 50 adet paint zoom alacağım . saidkaya@hotmail.com
05058157813

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
Cin den istediginiz herturlu urun icin lutfen benimle iletisime gecin....
msn ve email cinbaba@w.cn
saygilar
www.Cinbaba.com
International Shopping
Msn ve Email Cinbaba@w.cm

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
çin'den arzu ettiğiniz ürünün temini,uygun fiyat araştırması,mal kontrolü konusunda yardımcı olabilirim.
firatdemirr@gmail.com
mob:+86 13586389578

Yerleşim Çin / Haining JiaxingMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
NİKAH ŞEKERİ MALZEMELERİ GETİRMEK İSTİYORUM YARDIMCI OLACAK BİRİMLER ARIYORUM

Yerleşim Türkiye / antalya
Yeni Üye74 yazı
Cin den istediginiz herturlu elektronik ürun icin lutfen benimle iletisim geçin.Ürün örnekleri için kapatıyoruz.net i ziyaret edebilirsiniz.

kapatıyoruz.net

cakarnil_57@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
merhaba bende öğrenciyim oklumun devam edebilmei için para kazanmam gerekıyor oyuzden çinden saat getirmek istiyorum nasıl ve nerden baslamam gerek ve bir kaç kere getirmemde maliye farkedebiliyormu yanı genel olrak yeni baslamak istiyorum ne yapmam gerekir şimdiden tesekkur ederim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye165 yazı
Firma olarak Çin'den ürün getiriyoruz. Ürün getirmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Ciddi olursa talepler sevinirim. Hem benim hem Çin'deki partnerimin zamanı boşa harcanmamış olur.
furkansu_@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
Yeni Üye94 yazı
Cinden mal getirmekte birsey yok. Gumruk liman limitleri dolmadikca sizde kimseye bagli kalmadan en guvenli sekilde getirebilirsi niz.
Aliexpress.com sitesinde saticilarin urunlerine bakin. En cok islem yapip olumlu yorum almis olani teecih edin. Odeme yontemi olarak da ESCROW yapin.bu bizim sitelerdeki get satisidir. Siz parayi siteye yatiriyorsunuz, urun size geliyor, begenirseniz onay veriyorsunuz.
Burada onemli olan, gumrukten iceriye sorunsuz sekilde yuklu ufun gecirmek.
Onu yapabilirseniz sorun yok. Fakat herkesin kolayca yapacagi is icin ekstra ucret uygun degil.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis