çinden nasıl ucuz mal getiririm diye nette araştırmalar yapıyordum. bir sürü ilan var çoğu uyduruk veb sitesi bile yapmış ama güven vermiyorlar. sonra internetten bu işin nasıl yapıldığını anlatan birini buldum. giden 100 lira olsun diyerek parayı hesabına yatırdım (çünkü gelen 100 ü katlayacaktı)
arkadaş bana 30-35 gün içinde malların gelir demişti.
tam 29 gün sonra ürünler geldi. güzel paketlenmiş bir şekilde ptt kargoyla elime ulaştı. malları kontrol ettim şahane, velhasıl şahıs sözünde durdu kendisi kazandı, ben parayı gözü kapalı verdim ( düşürmüşüm gibi baktım ) ürünlerimi gittigidiyor üzerinden satışa sundum, satıldıkça ben kazanacağım.
sizlerde gittigidiyor yada sahibinden gibi online satış sitelerinde birşeyler satmak istiyorsanız ve ucuza çinden mal getirtmek istiyorsanız ben buradayım.
satmak istediğiniz malı yukarıda zikrettiğim sitelerden bana link olarak veriyorsunuz, ne kadar istediğinizi, özelliklerini, kalitesini belirtiyorsunuz, bizde sizlere şu kadara getiririz diye fiyat bildiriyoruz. anlaşırsak miktarı hesabımıza yatırıyorsunuz. 30-35 gün içinde kargonuz çinden direk olarak sizin vereceğiniz adrese ptt ile geliyor.
ben satmak için 3D gözlük ( son versiyon ) getirdim kendime. aşağıda resimleri ve satış linki var isteyen bakabilir.
http://urun.gittigidiyor.com/3D-Gozlukte-son-versiyon-Gri-gozluk_W0QQidZZ24426024
"kötü patron , işçisini işveren yapar"