Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Fikri

BaşlatanerdikayhanTarih11/11/2006 15:42:36Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
150-200 bin YTL ile Ankara'da yapılacak cin fikir bir iş konusu arıyorum.

Cin fikirli arkadaşların önerilerini bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye419 yazı
Benim çok iyi bir fikrim var, ama neden sana söyleyeyim.Yarı yarıya ortak mı olacağız ki?
Eğer, ortak olarak yapmaya varsan ben de varım.
Selamlar, saygılar

Mehmet SALİH

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Muhasebe
Yeni Üye84 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mozsarac
Benim çok iyi bir fikrim var, ama neden sana söyleyeyim.Yarı yarıya ortak mı olacağız ki?
Eğer, ortak olarak yapmaya varsan ben de varım.
Selamlar, saygılar

Mehmet SALİH

sayın mehmet bey,
Söylediklerinizi latife sınırları içerisinde sarfettiğinizi düşünüyorum Aksi gibi düşündüğümüz vakit sitenin bu bölümünün kapanması gerekir. Burası bilgi paylaşımı sitesi siz yazılan fikirleri okuyup uygulayacağınız zaman gel kardeş sen fikir verdin gel ortak olalım mı diyeceksin.
www.izmirrehberi.net

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Editör395 yazı

Ankara demişsin, ok. Üretim mi hizmet sektörü mü? Hizmet sektörü için aklıma ilk olarak yiyecek sektörü geliyor, kendin çok güzel bir mekan yapabilirsin. Yada istanbul'da olan ama henüz ankara'da olmayan bir markanın frachising'ini alabilirsin. Eğitimin, yeteneklerin neler? ona göre başka şeyler de söyleyebilirim belki. mesela teknolojiyle aran iyiyse internet projelerine falan da girişebilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
ankarada turizm seyahat acenteliğini düşünürsen bana mail at tüm alt yapını hazırlayabilirim.
faruk

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye5 yazı
Merhaba arkadaslar ben suanda tarım sektorunde hızmet vermekteyım 1973 den bu tarafa baba meslegı dıye devam ettırıyorum cok super kazandıgım soylenemez ama gecımımı saglıyorum 11 caslısanın aılelerıne bakabılıyorum yanı su anda karın tokluguna calısıyorum su anda yenı bır ıs arayısı ıcındeyım gereklı sermayem var cevrem var ıhracat ve ıtalat olanagım lımıtsız kredım var bana yardım edın lutfen yenı ıkırlere acıgım www.baltacioglu.net ten bana 24 saat ulasabılırsınız
Erol BALTACIOGLU

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
arkadas ım merhaba su sıralar 200.000.00 ytl ıle yapıla bılecek tek ıs ısıtma cılık once o parayı cogaltman lazım paranın lımıtını 500.000.00 ytl uzerıne cıktıgı zaman sana bu konuda yardımcı olurum ıyuı gunler:...
Erol BALTACIOGLU

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı
tunali hilmide cok kalite bir gelinlik magazasi acabilirsiniz kar marji cok yuksek bir sektor.saygilarimla
murat

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ticaret
Yeni Üye85 yazı
arkadaşım geçen gün izmir balçovada bir arkadşıma gittim ve ana cadde üzerine bir yer gözüme takıldı.Yaklaşık 100metre karelik bir dükkan ve içersi tıklım tıklım insan kaynıyor.İçeriye girdim bende bakındım içerde sadece alkol satılıyor ve her çeşiti var harika vitrin yapmış pos makinalrını koymuş veresiye yok ayrıca 3 tanede genç bayan eleman çalışıyor.memeleket sadece içki tüketiyor benimki sadece bir fikir sana başarılar
sammlee

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Yeni Üye36 yazı
esnaf olma ne yaparsan yap.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye24 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - jakabvo
esnaf olma ne yaparsan yap.

Esnaflık zordur ama güzeldir.

Yerleşim Türkiye / MerkezMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
Ankarada yapılabilecek çok iş kolu var açıkçası ancak senin bahsettiğin miktar eğer iyi gelir elde etmek istiyor ve farklı bir yolda izlemiyeceksen veya farklı bir iş koluna girmiyeceksen az.
Şenka İş Güvenlik

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Üye192 yazı
herkesin yaptıgı işi yaparsan herkes kadar kazanırsın ,iyi kazanmak istiyorsan bir farkın olmalı

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat