Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Kayseri : Grup Oluşmaya Başladı Gibi

Başlatan5711Tarih10/11/2006 20:18:41Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye0 yazı
merhaba arkadaslar, nasılsınız?

İstanbul'dan mahırın katılımı ıle grup olusuyor galıba.

ınsallah en kısa zamanda konusmak uzere...

Yerleşim Türkiye / SilindiMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye12 yazı
İyi günler mesut bey.biz zonguldakta beyaz eşya ve mobilya satışı üzerine faaliyet gösteren firma sahibiyiz.sanırım bir grup oluşturuyosunuz.bu grup hakkında bize bilgi verebilirmisiniz.teşekkürler...

Yerleşim TürkiyeMeslek Mobilya
Yeni Üye0 yazı
Merhabalar ayavuz67 ısmınızı bılmedıgım ıcın bu sekılde hıtap etmek zorunda kaldım.Ben Kayserıden yazıyorum.Sitede ılk olarak itürkmen'in yazısı dıkkatımı cekmıstı arkadasımız bazı konuları tartısmak amacıyla gruptan bahsedınce cevap yazdım arkasından ıstanbuldan mahır arkadasımız yazdı.satıs pazarlama nın ıcınde oldugumuz ıcın belkıde sorunlu oldugumuz konuları burada paylasabılırız dusuncesındeyım.Ayrıca bıraz acmak ıstıyorum;ben kayserıde sekerleme konusunda pazarlama yonetıcılıgı yapıyorum.satıs cok kapsamlı aynı zamanda belırlı bır stres altında gerceklestıgı ıcın kımı zaman sorunlar olusabılmekte bu gıbı konularda eger paylasım ıcınde olunabılırse belkı bırbırımıze faydamız olacagı kanısındayım.herkese bol satıslar.gorusmek dılegıyle...

Yerleşim Türkiye / SilindiMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı

Merhaba arkadaşlar,

Ankarada Gıda sektöründe Distribütör Yöneticisi olarak çalışıyorum. Yaklaşık 10 yıldır satışla iç içeyim. Bazı bazı bunalsam bunalıma girsem lanetlerde okusam ben bu işi seviyorum başka bir iş yapamıyorum. Sevgili mesut yaklaşık 1,5 senedir bu siteyi takip ediyorum böyle bir grup oluştuğu için çok mutlu oldum keşfeden çoğu arkadaş eminim ki katılır. Her türlü bilgi paylaşımı için burdayım. Bu arada bu bayram Ankara da şeker fiyatlarını bozan Market olmadı gibi. Kayseri de durum nasıl dı ?
Hepimize bol satışlar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye419 yazı
Arkadaşlar
Ne gibi bir grup bizede bilgi verinde bizde katılalılm
selamlar

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Muhasebe
Üye406 yazı
EVVELA BEN KENDİMİ TANITAYIM. KAYSERİLİYİM.KAYSERİDE İKAMET EDİYORUM. ERCİYES ÜNİVERSİTESİNİ BİTİRDİM.
29 YAŞINDAYIM.
8 YILDIR PAZARLAMA SATIŞ İŞİ İLE UĞRAŞIYORUM ŞU AN BİR ŞİRKETTE PAZARLAMA & SATIŞ SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPIYORUM.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Üye406 yazı
PAZARLAMA VE SATIŞ İLE ALAKALI OLARAK DA SİTE KURMAYI DÜŞÜNÜYORDUM YANİ O SİTEYE GİRECEKSİNİZ NERDE HANGİ OTEL FİYATI NE KADAR KALİTESİ NASIL NERDE HANGİ RESTORANA GİDİLİR. PAZARLAMA SATIŞLA ALAKALI OLARAK EN SON GELİŞMELER NELERDİR.BUNLARI YAPACAK VAKTİM NERDEYSE HİÇ YOK ANCAK OCAK AYINDA BÖYLE BİR ŞEYE BAŞLAYABİLİRİM.DÜŞÜNSENİZE 5000 ÜYELİ BİR DERNEKSİNİZ MOR İNEK KİTABINI ALACAKSINIZ KAÇ LİRADAN ALIRSINIZ. KİTAP-ARABA-LASTİK-GİYİM-BİLGİSAYAR VS.. BELKİ DE AYAKKABI BUNLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ KELİMELER BUNLARI ÇOK DAHA UCUZA ALABİLİRSİNİZ.
VEYA PAZARLAMA İLE ALAKALI BİR KONUDA BİLGİ LAZIM GİR SİTEYE İNDİR BİLGİYİ.
REKLAM AL SİTE ORDAN PARA KAZANSIN.
ELEMAN MI ARIYORSUN YENİBİR .COM KARİYER.NET E NİYE GİRSİNLER Kİ SEN ÇOK UYGUN CÜZİ BİR ÜCRETE KAYSERİDEKİ BİR TOPTANCININ GAZETEYE VERECEĞİ İLANA BU İLANI YAYINLAYACAKSIN.
BU KONUDA MALİYETİ NASIL OLUR DİYE ARAŞTIRMAYA YENİ BAŞLADIM.KAYSERİLİ OLARAK BU HAYIR İŞİNDE DE ÖNCÜLÜĞÜMÜZÜ GÖSTERELİM AMA BURAYA İLLA KAYSERİ Lİ OLAN YAZMASIN HER ŞEYİ YAZIN HERKES YAZSIN.

Üye406 yazı
Pazarlama herkesin özendiği ama herkesin yapamayacağı nadir mesleklerden biri.
ben ayda ortalama 6000 km gibi bir mesafe kat ederek seyahat yapıyorum.sürekli bir koşuşturma iki yılda saçlarım beyazladı ancak şirketinize sizin sayenizde işe başlayan bir personel oldumu da en büyük gurur kaynağı başarı ve başarısızlığınızın sonucunu en hızlı aldığınız meslek cerrah sadece ameliyat müddetince dikkatli olmalı sizse her zaman ve her an ..Üzgün olamk çocuğunuzun yeni doğmuş olması evi özlemek gibi lüksünüz yok.istediğiniz zamanda kimse tatile göndermez sizi.100 liralık çalışıp 5 lira maaş aldığınız da tek meslek. pazarlamada başarılı olmak ile alakalı ACİZANE bir yazı da yazamalıyım ve yazmalıyız değil mi arkadaşlar ..... neyse....
Yorucu ama sürekli insanlarla berabersiniz ama çok da zevkli bir meslek tabii ki işi doğru yaptığı n ve takdir topladığın müddetçe nice şeyler lazım bu meslek de ama belki iki kelime ile özetlenecek olursa başkasının gittiği yoldan senin dönecek kadar kurt olman lazım.
Ama ben başarılı olmak için herşeyden önce FARKLI OLMAK-AKILDA KALMAK-SEVİLMEK-İYİ BİR İŞ DİSİPLİNİ VE HATA ÇIKACAK NOKTALARI ÇIKMADAN ÖNCE TEDBİRİNİ ÖNCEDEN ALMAK OLARAK ÖZETLEYEBİLİRİM BU İŞİ.TABİİ BU ARADA TEKNOLOJİNİN NİMETLERİNDEN FAYDALANMAYI İYİ BİLMEK......
BU ARADA PAZARLAMANIN %30 LUK KISMI DOĞRU MÜŞTERİYİ BULMAK ONLA ÇALIŞMAYA BAŞLAYABİLMEK YADA BUNA YAKLAŞMAK %70 LİK KISMIDA ONUN İSTEDİĞİN ŞEKLE GETİRMEK VE ŞİRKET İLKELERİNE GÖRE ÇALIŞTIRABİLMEK ....

Üye406 yazı
SİZCE NELER YAPABİLİRİZ BU KÖŞEDE.???????DEĞERLİ FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.???*

Üye406 yazı
SEVGİLİ ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERİ GOOGLE GROUPS ADRESİNDEN BİR ALAN ADI ALIP ORAYA KARİKATÜR-RESİMLER-VİDEOLAR VS.... TARZI HOŞ VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ TABİİ VAKİT LAZIM UNUN İÇİNDE AMA NEYSE YİNEDE HİÇ OLMAZSA PAZARTESİNE İYİ BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
BÖYLE BİR ŞEY YAPABİLİRİZ SİZİN DEĞERLİ FİKİRLERİNİZİ İSTİRHAM EDECEM.
BU ARADA BENİM İŞ YOĞUNLUĞUM ÇOK FAZLA OLDUĞU İÇİN DE BU İŞLERİ ORGANİZE EDİP YÜRÜTEBİLECEK GÖNÜLLÜLER LAZIM.

Yeni Üye3 yazı
slm...
Tokattan yazıyorum.İsmim mehtap.İlk iş deneyimim kasiyerlikle başladı sonra pazarlama alanında çalışmaya başladım.Şimdi O-TEK gıdanın sahibiyim.Kendi işletmemi açalı 5 ay oldu.Papağan Kureyimişin bayiliğini yapıyoruz.Grubunuza katılmak ve elimden geleni yapmak istiyorum.Bu sektöre gönül verenlerden biriyim.

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
MERHABA
İST DAN YAZIYORUM ELEKTİRİKLİ EV ALETLERİ ÜZERİ AİLE ŞİRKETİMİZ VAR BERABER ÇALIŞIYORUZ
SUNNY KUMTEL SCHAUB LORENZ MARKALRININ MARMARA BÖLGE BAYİLİİ YAPIYORUM.
YURT DIŞINDAN KENDİ MARKAM ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA YAPMAK İSTİYORUM. ÖZELLİKLE ÇİN EN MAL İTHAL EDEN ARKADASLARIN FİKİRLERİNE İHTİYACIM VAR. YURT GENELİNDE PAZARLAMA YAPABİLECEK ELEMANLAR LAZIM. ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ VE TV ELEKTRONİK KONUSUNA DENEYİM SAHİBİ OLMASI GEREKİYOR. İST İÇİNDE AKTİF PAZARLAMA YAPABİLECEK ELEMANLAR LAZIM
ksasi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye30 yazı
arkadaşlar merhaba bende izmirden katılıyorum aslen ankaralıyım yaklaşık 1 yıldır bu sitedeyim bende çok katlı bir kometik şirketinin direktörlüğünü yapıyorum pazarlama ve satış evet zor ama zevkli türkiye genelinde üyeler kaydederek işi yapıyoruz yazılarınız çok güzel çorbada tuzumuz olsun birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var izmirden selamlar

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye36 yazı
Herkeze iyi çalışmalar öncelikle ben 15 yıldır 4000 kişiye yemek veren firmanın ortağıydım, amcamın yüzünden firmayı kapatmak zorunda kaldım. pazarlama satış konusunda tecrübeliyim 15 günlük bir kızım var çalışmam gerekiyor yozgatlıyım ist oturuyorum şen piliçtede çalıştım plasiyer tüccar olarak ama pek randıman alamadım yardımcı olursanız sevinirim .
ysn

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye42 yazı
ya bana da anlatırsanız bu grup muhabbetini sevinirim benim henüz bir işim yok yada şöle diyeyim işle uğraşmıyorum ama ben işletme 3 sınıf öğrencisiiym ve gelecekte pazarlama üzerine çalışmak isitiyorum ve sizin deneyimlerinizden yararlanmak isitiyorum....

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci
Üye406 yazı
DAVET:
1 TEMMUZ 2007 PAZAR GÜNÜ HİSAR PASTANESİ-SİVAS CADDESİNDE - EMİRGAN PARKIN YANINDA Bİ TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLEMEK İSTİYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLAR MESAJ ATARSA SEVİNİRİM.
KAYSERİDEN VEYA YAKIN YERLERDEN TÜM ARKADAŞLARI BEKLİYORUM.

Yeni Üye11 yazı
Arkadaslar gordugum kadari ile 5 Haziran tarihinden itibaren disaktif olmusuz,hic bir yeni mesaj yok.

Bugun itibari ile yeni bir grup kurdum,moderatorluk konusunda yardimci olacak bir yada iki arkadasin fikrini almak isterim
Grup adresi;
http://groups.google.co.uk/group/kayserililercalisma

Gorusmek uzere,

Yerleşim Yngiltere / LondonMeslek Ythalat / Yhracat