Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Triko Örmek Ve Pazarlamak. . . . .

Başlatanseda özkanTarih09/02/2010 12:37:22Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye88 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Bir akrabam dolayısıyla elime bir fırsat geçti diyebilirim. akrabamın elinde 3 adet triko makinesi varmış zamanında çok örgü örmüş ve çok güzel paralar kazanmış şimdi durumu iyi olduğu için ve yaşı ilerlediği için artık yapmıyo makineleri bana verebilceğini söyledi.
Benimde hep kendi işimi kurmak gibi bir hayalim var. yöneticilik,ürün geliştirme yeteneğim çok yüksektir. ilk önce parekende başlarım. Sonra ilerlerim diye düşünüyorum.
Sizinde fikirleriniz benim için çok önemli
Şimdiden teşekkürler
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye96 yazı
allah yolunu açık etsin tekstik iyi geliri oalan bir iştir yakınımdan biliyorum ama iş alabileceğin sabit biyerler olmalı ve işlerini umdukları gibi yapmalısın ozaman sürekliliğin olur
Crasy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
merhaba benim adım gökhan öncelikle düşüncen güzel ancak eksikler var perakende ile başlaman çok yersiz çünkü hiç bi perakendecinin makinesi yoktur 3 makinenin dokuduğunu perakende de tüketemezsin toptan işi mecbursun makineler kaç numara bu çok önemli eğer kalınsa çok birşey bekleme ince makinelerse işte ozaman birşeyler olur eğer ince ise öncelikle sağlam toptancılarla tanışmalısın ipi almak çok önemli bir sürü tefferuatı var yani anlayacagın umarım işi biliyorsundur yoksa emeklerine yazık olur çünkü toptan piyasası çakallar dolu eğer soracağın birşey olursa yardımcı olabilirim toptancıyım bende ondan biraz bilgim vardır byviva@hotmail.com başarılar dilerim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye537 yazı

ben kaşe mont üretmek istioorum bunu nasıl yaparım ?

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye151 yazı
makinaların numarasını ve adını modelini yazarsan fason iş bulabilirsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye88 yazı
öğrenmek zormu olur acaba byviva

Yeni Üye88 yazı
yorumlarınız için teşekkür ederim.