Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kuru Bakliyat, Kuruyemiş, Parakendecilik Hakkında.

BaşlatansancesttrTarih08/02/2010 18:04:10Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Selamlar,
İstanbul Gaziosmanpaşa/Yeşilpınar da (bilmeyenler için: genelde orta direk değdiğimiz vatandaşların yaşadığı bir muhit)için, içinde kuru bakliyat, kuruyemiş, ürünlerinin olduğu bir bakkal, mağaza arası, toptan görünümlü perakende satış yapan bir dükkan açmak istiyorum,
Bu konuda çalışan, tecrübesi olan arkadaşların, tecrübelerinden faydalanmak istiyorum,
Kar marjı nedir, çevrede olan büyük marketlerden yada oturmuş müşterisi olan marketlerden müşteriyi kapabilmem mümkün mü ,
Şimdiden ilginize teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye33 yazı
Merhaba.Benim Ankara da kuruyemiş dükkanım var.4.senem bu.Yardımcı olmaya çalışayım.Açacağınız dükkanda sigara satışınız da olacaksa ortalama kar marjını düşürebilir.Sigara ve kontor büyük ihtimalle cironuzun yarısını alır ve kar marjı ortalama %6 dır.
Büyük marketlerin müşterilerini almak istiyorsanız %20 kar marjı koyacağınız ürüne %10 hatta daha altı bi kar marjı koyup dikkatleri çekebilirsiniz.İlk intiba çok önemlidir.Bu yüzden başlangıçta fiyatları abartmayın.Çevrenizdeki rakiplerinizin yaptığı karı yapmasanızda genel cironuzda sürümden kazanabilirsiniz.Standart kar marjı ko**** devam edeyim de diyebilirsiniz.Alışıldık yerlerden biri olursunuz,emin olun onların durumuda çok iç açıcı değil.
Diğer önerim madem kurubakliyat ve kuruyemiş düşünüyorsunuz,alkol koymayacaksanız burayı LOKMAN HEKİM yapın.Kar marjı çok iyidir.Bunun üzerinde düşünün derim.Saygılar.Başarılar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye11 yazı
tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ederim, yalnız LOKMAN HEKİM derken, neyi kastettiğinizi tam olarak anlayamadım. biraz açarsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye11 yazı

arkadaşlar, fikir ve görüşleriniz inanın benim için çok önemli lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe