Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

18 Yılını Veren Tavukçu

BaşlatansayfoTarih07/02/2010 23:11:51Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar,
Tavukculuk cok riskli bir iştir cünkü bu meslege 18 yılımı verdim. Kazanma da kaybetmen de kendi eline iyi bir şirketle anlaşıp iyi bir bakım sergilersen kaznırsın tabiki bu işin püf noktalarını bilmen şart ben bırakmıştım ama yine başlamayı düşünüyorum herşeyin hayırlısı ama şu bir gercek kim ne derse desin işin icine girmyen bilmez. Mesala diyorlar ki 45 günde yetişiyor yalan en fazla ciflikte kaldıgı süre 42 gündür 38 günde kesime gitmeye başlar gibi konular yani işi bilmeden atlamayın tşk.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye139 yazı
SAYFO SELAM
HINDI ISINI BILIYORMUSUN.
KARLILIK NEDIR?
TAVUKMU DAHA KARLI HINDIMI
OZELDEN GORUSELIM.
urumbazar@yahoo.com
huseyin mazlum

Yerleşim Yran / TehranMeslek Ticaret
Üye158 yazı
Ben yapmayı düşünüyordum.yaklaşık 100 bin kapasiteli. Ama işi bilmememden ve muz işine girmemden dolayı yapamadım.
Çoğu şeyi araştırdım ama kuruluş masrafını ve yem masrafını bilemedim bi türlü. Ortalama bi rakam söyleyebilir misin?
Hindi işinide araştırmıştım. Bana aynen söyledikleri şu, yerde yumruk büyüklüğünde bi elma olsun, çiğnemeden luk diyor indiriyor mideye:)
Kazara yere para falan düşürme dediler. Hayvan doymuyormuş.E doymayan bir hayvanın maliyetini düşün artık.Bu arada hindi olayında benim söylediğim dedikodudan ibaret. Düşüncelerine engel olmak istemem. Kesin bir araştırmam yok yani.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye139 yazı


SELAMLAR,
YEYIP DOYMAYAN AVRAT TAN KORKMALISINIZ.
BIRDE YEMEYEN HAYVAN DAN.
HAYVAN YEMELIKI ET YAPSIN,
BIR KILO NET HINDI ETI ELDE ETMEK ICIN 2.6 KILO KALITELI YEM TUKETMESI LAZIM.
KIRMIZI ETTE RAKAMLAR NEDIR BILMIYORUM.
AMA TONLARCA SAMANI YEDIRSEN HAYVANA NE SUT VERIR NE ET , BELKI CANINI VERIR BIR MUDDET SONRA.
TEKRAR EDIYORUM KALITELI YEM YEYEN HAYVAN KENDININI DE BESLER YAVRUSUNUDA BESLER VE SAHIBINIDE BESLER.
ZATEN HINDI YAPILACAKSA, YEMI KENDIN HAZIRLAMALISIN.
HINDI ISI MISIR AGIRLIKLI YEMI ,ETE CEVIRME ISIDIR.
BIRDE KESIMHANE YAKINLARDA OLMALI.
SAYGILARIMLA.
HUSEYIN MAZLUM




Yerleşim Yran / TehranMeslek Ticaret
Üye305 yazı
Rusya'ya tavuk eti ihracatı için Ziraat Bankası kredi musluğunu açtı

Türk beyaz et üreticilerinin Rusya pazarına girebilmeleri için "devlet teşviki" devreye giriyor.

Ziraat Bankası, yumurta ve et tavukçuluğu konusunda kullandırılacak kredilerde 250 bin lira olan limiti 1,5 milyon liraya, kanatlı sektörüne yönelik biogüvenlik konusundaki kredilerde ise 1,5 milyon lira olan limiti 7,5 milyon liraya yükseltti.


Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek