Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Kahvehane İşi !!!!

Başlatangunka85Tarih06/02/2010 14:54:23Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Arkadaslar bir arkadasim kahvehane acmak istiyor,elinde 13 milyara kadar parasi var,bu is nasil karli yoksa parasina yazimki olur,batarmi? Fikri olan yada bu isi yapan birisi varsa tavsiye etsin yardiminiza ihtiyacimiz var.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye20 yazı
Merhaba;
Kahvehane işi sigara yasağıdan sonra biraz zora girdi.
Ancak maç yayını yapacağınız bir kahvehane (tabi ki mevkisine göre) kazanç getirir. (Ben muhasebeciyim ama evimin tam karşısındaki kahvehaneden biliyorum.)Onun dışında iyi bir handa veya çarşı içinde çay ocağı açmak da makul bir kazanç getirebilir. Bunun dışında size vergi kaydı için de yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye20 yazı
Evet arkadasimda bu yuzden biraz kuskulu sigara yasagi oldugu icin acaba is yaparmi tam net bilmiyorum ama mac yayini yapmayi dusunuyor sanirim,cok tesekkur ederim teklifinizi ona ileticem saygilar!

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ev kadyny
Üye1359 yazı

sigara yasağı müşteri kaçırdığı gibi kahvehaneye sağlık nedenlerinden ötürü (duman vs) gidemeyen insanları da kahvehanelere çekti..birçok yer kapandı evet ama arkadasım kahvehanesinde artış olduğunu söyledi. Oyunda sigara molası verenler çokmuş...

Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
Demek oluyorki kahvehane iside karli bir istir yani batma riski fazla yok oylemi?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ev kadyny
Üye1359 yazı
kısmetten ötesi yalan ekmeğini çıkarır.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er