Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Büyük Bi Avmde İş Kurmak. . . . .

Başlatanalp0607Tarih05/02/2010 15:04:57Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
ARKADAŞLAR açılacak bı avmde stand yada fast food katında dukkan alma şansım var.. çok fazla sermaye gerektırmeden yada cok fazla franchıse bedelı vermeden değişik ve getirisi olan işler nelerdir ?.acaba standdamı gıda satmak mantıklı yoksa fast food damı kıraları yaklasık aynı cıvarda...fikirlerinizi yardımlarınızı beklıyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emniyet görevlisi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye55 yazı
arkadaşım 8 yıldır avmlerde içme suyu tedarik ediyorum. Sigara yasağından sonra türkiyede avm olayı bitmiştir. Kiralarını bile zor çıkarıyorlar. Bence işlek bir cadde üzerinde bir iş yap daha karlı olur. Başarılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
tavsıyenden oturu tesekkur edıyorum ancak avmde degısık ımkanlarım var ve bunu degerlendırmek ıstıyorum.... fıkırlerı olan arkadaslardan lutfen yardım beklıyorum sımdıden herkese tesekkurler

Üye1359 yazı

simit evi / börek / kahvaltı vs
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye88 yazı
bence marka alabilirsen çok iyi olur gerçekten getirisi güzel oluyo

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye88 yazı
tabii fast food alanında demek istedim

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye4 yazı
bende fast food alanında dusunuyorum ama nasıl bı marka mesela ? bnm aklıma gelenler pizza pizza,özsüt,sultanahmet koftecısı,aspava veya pasaport pizza.... sızlerın yorumu nedır acaba?

Üye133 yazı
alp kardeşim bu konuda çalışan danışmanlık firması franchisemore.com girip bakabilirsin

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Dany?manlyk
Üye109 yazı
Dükkana gerek yok.Bardakta mısır ya da şekerleme(ör:Haribo vs.) standı...Maliyet 20,000tl.Aylık ciro 10.000tl.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
mısır standı ya da şekerci hala iş yapıomu kı arkadaşlar popüleritesini yitirmedimi sizce ?

Üye109 yazı
yere bağlı.yeni avm açılan şehirler var.ya da açılmak üzere olan...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf