Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Call Shop Arama Merkezi Açmak İçin Ortak Arıyorum

BaşlatanarfsmhTarih05/02/2010 11:34:41Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR

ÇOK UCUZ FİYATA KONUSMA SİSTEMİ OLAN CALL SHOP VE TELEFON SATIŞI İLE İLGİLİ BİR YER AÇMAK İSTİYORUM

BEN İSTANBULDAYIM TABİKİ İŞYERİNİDE İSTANBULDA AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANADOLU VEYA AVRUPA YAKASI ÖNEMLİ DEĞİL AKLINIZDA GÜZEL Bİ YER VARSA ORAYADA AÇABİLİRİZ BENİMDE AKLIMDA BİRKAÇ YER VAR

ELİMDE SADECE 5.000 TL PARAM VAR HESAPLARIMA GÖRE İYİ BİR İŞYERİ 10.000 - 12.000 TL YE MAL OLUYOR

BEN ÇALIŞIYORUM AMA CALL SHOP SİSTEMİNDE BAŞINDA DURMAYA GEREK YOK KİM NEREYLE NE ZAMAN SAAT KAÇTA KONUŞMUŞ NE KADAR PARA ALINMIŞ HEPSİ BELLİ

8 TELEFONLU BİR YER KURUP FAX ÇEKİLEBİLEN NORMAL TELSİZ TELEFON EV TELEFONU SATILABİLEN VE AYNI ZAMANDA FATURA ÖDEME MERKEZİDE OLABİLEN BİR YER AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM

HEM ULUSLARARASI HEMDE ŞEHİRLERARASI ÇOK UCUZA MAL EDİP GÜZEL PARALAR KAZANABİLECEĞİMİZ VE FAZLADA SERMAYE GEREKTİRMEYEN BİR İŞ

bu konuda önerisi olan arkadaslar yardımcı olursa daha çok sevinirim iyi günler

EĞER DÜŞÜNÜRSENİZ MSN ADRESİM

avrblss@aol.com

burdanda mesaj atabilirsiniz

Telefon numarası pek vermek istemiyorum sebebi alakasız konularda rahatsız edilmek istemiyorum eğer iş ciddiye binerse zaten telefon la görüşme olacaktır

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye291 yazı
Yıllarımı çağrı merkezine vermiş birisi olarak bu işi bu paraya kurabilir misin bilmem ama sana bazı önerilerde bulunabilirim.İstersen seninle bu konu hakkında profosyonelce görüşebiliriz.onurtly@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye9 yazı
onur kardeş sevinirim valla msn varsa ekle msn deyim

msn: avrblss@aol.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye9 yazı

8 TELEFONLU UFAK BİR YERİ 10-12.000 TLYE KURABİLİRİZ ASLINDA ÖYLE FAZLA AYRINTIYA GİRMEDEN UFAK BİR YERDE İŞ YPTIKÇA BÜYÜMEK DAHA MANTIKLI

Yeni Üye9 yazı
öneride bulunan yokmu bana

daha önce bu işi yapanlar kar edenler zarar edenler

böyle yaparsan dha iyi olur dienler yorumlarınızı bekliyorum

Yeni Üye9 yazı
kimse yokmu