Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kırmızı Kurşun Kopya Kalemi *dökme

BaşlatankhlaimTarih05/02/2010 00:38:31Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
Merhaba arkadaşlar,

elimde yüksek stoklu kırmızı kurşun kopya kalemi mevcut;
kalemler dökme tip yani 12'li ambalajda değil 1000'li koliler halinde, piyasada tanınmış, avrupada üretilen 1. kalite kırmızı kalem.

Rafta 0,75 ile 1,00 TL arasında satılan bu kalemi 0,30 TL ye satıyorum.

*Ürünlerde herhangi bir arıza bozulma vs. yoktur yanlış anlaşılmasın, dökme tip yani ambalajsız olduğundan fiyat normal listesinin yarı fiyatıdır. Haliyle 1000er adetler halinde satacağım, piyasadaki 10krşlık kalemlerle bir tutulmasın lütfen.

bir iki gün yoğunluğum olduğundan özel mesaj atarak talep gönderebilirseniz bilgi vereyim, saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye206 yazı
slmlar,
öncelikle sunu belirteyim bir kere herkes elındekı malı ve stoğu bır an evvel eritmek için yuksek rakkamlı meblaglar one suruyor.Ben 15 yıllık kırtasıye pazarlamacısıyım bu pıyasada kırmızı kalemı 1000 lı kımse ne alır nede senın stoğun erıyecek dıye kendıne durduk yere stok yaratır sevgılı arkadasım.Sen makul mıktar ve fıyat verırsen ben stoğunu devralmadan urunlerını pazarlarım ama tekrar soyluyorum kımse senın stok malıyetını bu aylarda bu mali durumlarla uzerıne almaz bı dusun ve teklıfını maıl olarak bana yolla..
trakya.pazarlama@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im