İlk mesaj
Dış Ticaret
Norveçe Yerleşip İş Kurmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumR
Yeni Üye78 yazı
R
Yeni Üye40 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - razbery çok zor |
A
Yeni Üye33 yazı
adam bir soru sormuş neyi nasıl yaparım diye...bu konuda bilgiye ve doğru yönlendirilmeye ihtiyacı var... elemanın biride kalkmış sadece iki kelime yazıp gitmiş... çok zor muş.muş muş...
başka..bişey yok... neye göre zor kardeşim...sana mı zor başkasına belki kolay... yada zor dediğin şey neden zor neye göre hangi kriterlee göre zor zaman mı mekan mı para mı ne yani...? tahsil mi? biliyormusun orda mı yaşıyorsun gitmek istedin de çok uğraştın da gidemedin mi? almadılarsa seni neden almadılar? ne eksikti nerde problem çıkarıyorlar? gitmediysen yada buna teşebbüs etmediysen neye dayanarak konuşuyorsun...? amacın milletin umudunu kırmak mı? doğru bilgi vermek zor geliyorsa hiç yazma bilmiyorsan konuşma...konuşuyorsan net ol...yazmaya üşeniyorsan da iki kelimelik gücünü hayırlar yazarak harca.. ...ne yapmak istiyorsun belli değil...!
A
Yeni Üye33 yazı
al sana yorum....
R
Yeni Üye40 yazı
ddeğerli acizkul kardeşim.duygularımı dile getirdiğin için teşekkeür ederim.ama hala bu konuda bana bişiyler diyebilen yorum yazan çıkmadı konıkste norveçle ılgılenen hiç yokmu?yada bilgisi olan?sizden ricam bilenlerin bişiyler karalaması ama gercek anlamda bilenlerin teşekkür ediyorum.
B
Yeni Üye1 yazı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=28537
belki isini gorur orada bir arkadas norvec ile ilgili tecrubelere sahip
goz ucu ile okudum
kolay gelsin
belki isini gorur orada bir arkadas norvec ile ilgili tecrubelere sahip
goz ucu ile okudum
kolay gelsin
T
Üye111 yazı
07/02/2010 : 14:13:27#7
Web sitesi
Alıntı
iskandinav ülkeleri olan finlandiya, isvaç ve norveç'te hayat standart'ı çok yüksek, fakat meteorolojik olarak bambaşka bir dünyaya sahiptir. özellikle kış aylarında birçok insan psikolojik depresyona girer, sebebi de kuzey kutbuna yakın olan ülkeler olması nedeniyle kışları gündüzler çok kısa, yazları da çok uzundur. kış çok ağır geçer, bizdeki gibi akşam üstü oldu mu sokak'ta dolaşan bir insan göremezsin. evlilik ve aile bağları çok zayıftır, nüfüsün neredeyse yarısı evlilik dışı ilişki yaşamaktadır.
orada ne iş yapılır diye düşünüldüğünde, özellikle el emeği gerektiren tarzda, tamir ve bakım türü işler yapılabilir, bu tür işler oralarda çok pahalı, diğer taraftan ticari olarak yapılabilecek çok fazla bir iş alanı yok, mevcut şirketler genelde petrol, petrol ürünleri, denizcilik sektörü, teknolojik işletmeler şeklinde,
dil seçeneğini gözardı etmemeli, bu arada son zamanlarda norveç'te de danimarka benzeri müslümanlara karşı hareketler var, ben pek oralarda yaşamayı önermem. isveç ve finlandiya'yı biliyorum fakat norveç'e gitmedim, büyük ihtimalle aynı yapı ve kültür mevcut. fakat orada yaşayıp, üniversite okuyup, evlenen ve sonrasında boşanıp gelen çok samimi bir arkadaşım var,
ne yapacaksan ülkemizde yap, burada kazan, oralara turistik seyahetlere git,
nereye gidersen git ülkemiz kadar güzel bir yer ve insanların olduğu bir memleket yok, selamlarımla.
orada ne iş yapılır diye düşünüldüğünde, özellikle el emeği gerektiren tarzda, tamir ve bakım türü işler yapılabilir, bu tür işler oralarda çok pahalı, diğer taraftan ticari olarak yapılabilecek çok fazla bir iş alanı yok, mevcut şirketler genelde petrol, petrol ürünleri, denizcilik sektörü, teknolojik işletmeler şeklinde,
dil seçeneğini gözardı etmemeli, bu arada son zamanlarda norveç'te de danimarka benzeri müslümanlara karşı hareketler var, ben pek oralarda yaşamayı önermem. isveç ve finlandiya'yı biliyorum fakat norveç'e gitmedim, büyük ihtimalle aynı yapı ve kültür mevcut. fakat orada yaşayıp, üniversite okuyup, evlenen ve sonrasında boşanıp gelen çok samimi bir arkadaşım var,
ne yapacaksan ülkemizde yap, burada kazan, oralara turistik seyahetlere git,
nereye gidersen git ülkemiz kadar güzel bir yer ve insanların olduğu bir memleket yok, selamlarımla.
www.cekicidunyasi.com
C
Yeni Üye4 yazı
22/02/2010 : 10:39:14#8
Web sitesi
Alıntı
slm arkdaşlar bende norveçte bir iş kurmak istiorum sürekli araştırdığım bir ülke hayat pahalı ama iş olanaklar ekonomisi çok iyi bir ülke oldunu biliyorum bana bu konuda ciddi yardımı dokanacak gerekerse fikirortaklı veya ortaklık yapacak ciddi,dürüst,kendinden emin arkadaşlarla irtabata geçmek istiyorum saygılar.....
cemil İLHAN...
N
Yeni Üye44 yazı
22/02/2010 : 10:49:41#9
Web sitesi
Alıntı
dogru söze ne denirki........
dogru söze ne denirki........
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz