Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurt Dışında Yaş Sebze Meyve Pazarlayacaklar !!

Başlatansercan ömrüuzunTarih03/02/2010 18:38:37Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Antalyada kendı kurulu fabrıkamızda yaş sebze ve meyvelerı ozenle secılıp paketlenıp ıstenılen ulkeye gondermekteyız. Garantı musterı bulup malımızı pazarlayabılecek arkadaslar benımle ıletısıme gırebılırler
tel: 0242 340 11 45
fax: 0242 340 11 46
web www.omruuzun.com
e-posta sercanomruuzun@omruuzun.com
sercanomruuzun@hotmail.com
info@omruuzun.com
ömrüuzun tarım ürünleri ihracat ithalar tekstil sanayi ve ticaret limited şirketi.
adres: altınova sinan mahallesi 5.sokak no: 20 kepez ANTALYA
NOT: mail adreslerinden iletişime girersenız daha saglıklı konusabılırız.
ömrüuzun tarım ürünleri ihracat ithalat tekstil sanayi ve ticaret limited şirketi

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye2 yazı
Sercan Bey merhaba.

Beş seneden fazla dış ticaretle uğraşıyorum. Çeşitli sektörlerde, özellikle Ortadoğu ve Avrupa ve Kafkas ülkelerine ihracat ve ithalat konusunda deneyim sahibiyim. Ürünlerinizin yurtdışına pazarlanmasına danışmanlık ve aracılık edebilirim.

Selamlar.

Tolunay Niksarlıoğlu

Tel: 0.533.213.3133
Email: ttolun@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı

hotmaillerinizi messengerde ekledim eger kullanıyorsanız konuşabiliriz.
ömrüuzun tarım ürünleri ihracat ithalat tekstil sanayi ve ticaret limited şirketi

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
Üye124 yazı
meyve sebze konusunda ıraka satabilirim müşterilerimiz var dilerseniz irtibata geçelim tel:0535 245 11 03

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Üye438 yazı
Sebze ve Meyve ihracatçıları kağıt köşebent imalatı ve pazarlaması yapmaktayız.Bu konuda ilgili firmalara yardımcı oluruz.Herkese işlerinde başarılar dileriz.
Bm Ambalaj Antalya Ofisi:Kerim Gökbudak
Cep Tel:0507-2824413 0-506-6352315

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
BÖLGEMİZDE BULUNAN VE ÇOK BÜYÜK İŞ POTANSİYELİ OLAN KUZEY IRAK VE BAĞDAT BÖLGESİYLE İLGİLİ HER TÜRLÜ DANIŞMANLIK,TERCÜME,ARACILIK,KONAKLAMA,ULAŞIM GİBİ İHTİYAÇLARINIZ KARŞILANIR.
SEYAHAT PROGRAMLARINIZ YAPILIR.
KAMU İHALELERİ TAKİP EDİLİR.
IRAK'IN TAMAMINA LOJİSTİK DESTEK SİGORTALI OLARAK VERİLİR. teknikgrup@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret