Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Türkiye Bir İlk İster Ferdi Yapın İsterseniz Bayi

BaşlatanEsat70Tarih03/02/2010 15:31:14Yorum13

İlk mesaj
Üye124 yazı
Sevgili Arkadaşlar Bu İş Türkiyede yeni yaygınlaşıyor .İsterseniz İşiniz Bu olsun isterseniz Ferdi yapın .herkesin cevresinde tandıkları vardır ama mutlaka para kazanırsınız.mesela diyelim ki günde bir adet sipariş alsanız ortalama 25ile50 tl arasında para kazanırsınız ikiisnin ortalamsı 37 lira yapar oda aylık 1100 tl para yapar risk yok.battıydı yattıy dı yok.sadece müşteriden siparişi peşin alacaksınız.ana parayı havele yapacaksınız hebsi bu.üretim süresi 7 gün.işin yuğunluğuna göre bazen 3 bazen 5 ama siz müşteriye yalan çıkmayınn7 gün deyin .sonuçta bu resim halıya dokunacak.40 tarak 12 mekik halıya dokunacak.etrafıda ovarlak yapılmış şekilde olacak.inanaın kimden sipariş aldıysak memnun kaldı.bir müşterdide bu olmamış demedi İstediğiniz fotoğrafı gönderin halıya dokuyalım
50x75 ebatın da ve 70x100 cm ebatlarında(Tek veya 2 Kişilik Fotoğraflar İçin Uygundur)
İster duvara asın,ister tablo yaptırın
Sınır yok
Şu fotoğraf olurmu diye kaygılanmayın olur
Acaba benzer mi demeyin örneklere bakın inceleyin
Düğün,nişan,sünnet,askerlik,gezi,manzara,sevgili fotoğrafları aklınıza ne gelirse
Yapmanız gereken sadece dokutmak istediğiniz resmi , renkli fotoğrafları egilmezpazarlama@hotmail.com adresine göndermek o kadar
1 hafta içerisinde kargoya teslim
NOT:GÖNDERDİĞİNİZ FOTOĞRAFLAR SAKINCALI İÇERİKLİ OLMAMALIDIR Bilgiler açıklayıcı gelmediyse irtibat kurun şimdiden hayırlı olsun herkese
http://www.karamandan.com/reklam/egilmez-pazarlama-7627.html http://www.karamaninsesi.com/news_details?id=2137

Eğilmez Dağıtım Pazarlama

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye291 yazı
daha detaylı bilgi verebilir misiniz,ben müşteriye kaça satacağım siz kaç lira benden alacaksınız.
onurtly@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye124 yazı
Bilgiler adresinize gönderil di .aklınıza takılan bir konu var ise cevaplayabilirm

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ymalat
Yeni Üye37 yazı

Merhaba ürün bilgisi için e-mail adresime bilgi gönderirseniz sevinirim...msndurans77@hotmail.com
Hz.lokmana sormuşlar edebi nerden öğrendin diye,cevap vermiş;edepsizlerden!...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehir
Üye124 yazı
Bilgiler adresinize gönderil di saygılar

Üye124 yazı
Bilgiler Adresinize gönderil di fakat icetoo adlı üye meil adresnize gitmadi.yeni bir meil verebilirmisiniz

Üye124 yazı
bilgiler adresinize gönderildi saygılarımla

Üye124 yazı
Bilgiler adresinize gönderil di