Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Batum - Gurcistan Danismanlik

BaşlatanS S POYRAZ LTDTarih03/02/2010 10:07:20Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye41 yazı
Selamlar...
Arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar aranizdayim.
18 Haziran 2009 tarihinden beri Batumdayim bir CAFE BAR actim isler pek ic acici degildi,suan ise bir ofis tutarak S S POYRAZ LTD danismanlik burosunu acmis bulunmaktayim,bu ofiste sirket kurulumu,evrak takibi,gumruk sorunlari,is yeri temini,kiralik ev vs... islerini ekip olarak yurutmekteyiz,Bu ulke hakkinda her turlu bilgiyi bu ofisten edinebilirsiniz,is yapmak isteyen ilgililere duyrulur...
Telefonlarim 00995 913 18 995 ve 00995 913 13 801
msn adresim s_s-poyraz_ltd@hotmail.com ve swpoyraz@hotmail.com
S&S POYRAZ LTD BATUMİ-GEORGİA

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye2 yazı
merhaba
yün yapağı temin edebilirmisiniz gürcistandan

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Esnaf
Yeni Üye17 yazı
oradan alınıp burada pazarlamasını yapacağımız nedir bilmem.peki gürcistana kuru üzüm incir v.s. yollasak ona müşteri bulabilirmisiniz selcukksk35@hotmail.com adresine mail atarsan karşılıklı değerlendirme yaparız

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye120 yazı
Gürcistan'dan Türkiye teslimi oradan talep ettiğimiz malları tedarik edip getirebilecek arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi? hcingir@yahoo.com watsap: +996 700 602819 Tr. no: +90 505 2398238
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
Yeni Üye22 yazı
Bende gürcistandan toplu araba parçası bakıyorum. varsa türkiye teslim yapan bana ulaşsın.
engineren85@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye92 yazı
Tek tek yada ufak partilerde araba parçası olabilir de toplu parça zor iş hocam malum kapı sıkıntılı

Yerleşim Gürcistan / BatumyMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar,

Biz araç bakım spreyleri üretiyoruz. Örn : Fren temizleme spreyi, antifreeze, motor temizleme vs. 6 ay önce ihracata başladık. Gürcistan pazarınada girmeyi düşünüyoruz. Her türlü teklife ve yardıma hazırız.

+90 532 509 32 36
emrenemutlu@outlook.com
Best Regards,
Ismail Emre Nemutlu

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Merhabalar,,

Kozmetik, oto grubu, yag grubu ve reçel gibi kendi ürettiğimiz ürünler

Yurt dışı pazarına girmek istiyoruz.

Bu ürünlerin satışında bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar uekimya@gmail.com üzerinden bizimle iletişime geçmelerini bekliyoruz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kimyager